Adet meselesi degil ki bu? Evlilik cagina gelmis yetiskin bir kadin ve erkek evlenmeyi biliyorsa evliligin gerektirdigi maddi yuku de ustlenebilecek yeterlilikte olmalidir.Yok canım çalışıyorsa anne babasına yardimci olur sadece bizde öyledir anne baba alır her ilin farklı adetleri var değil mi
Allah a bin sukur kendimiz odedik kimseyede gebeligimiz yok dersin.. yarin bigun kv aram bozulursa kalkip ewinin esyasini ben aldim tantanasini bana yapamaz ama seni bilememde...Kızlar bi el atın şu duruma çok sinirlendim bu akşam yine
Benim eşimin abisi evlenirken kv kp abisine komple eşyalarını almışlar biz ise eşimle ikimiz yaptık herşeyi
Eltim her fırsatta beni bu konuda delirtiyor, bu akşam yine diyor ki aaay siz eşyalara falan ne çok para harcadınız, ben çok şanslıyım, kv kp sağolsun bizim paramız cebimize kaldı .. Aynen böyle
Her fırsatta yapmacık yapmacık dalga geçercesine aay sana çok üzülüyorum benim her istediğim oldu senin olmadı tarzında, sen değersizsin ben değerliyim tarzında yorumlar
Bende hiç cevap bulamıyorum nooolursunuz bu konuda fikir verin cevabını vereyim birdahaki sefere
Valla verilen cevaplari okudum da hicbirisi direk yuze soylenebilecek seyler degil yani sen bunlari soyleyecek olsan burdan yardim istemezsin sanirim.cnm bence kirici soz soyleyip kötü olmaya hic gerek yok.allah baska dert vermesin!!ve gercekten ciddiye alinacak biri degil gibi gorunuyo.o söyleye dursun sen keyfine bak ve asla o degerli ben degersiz seklinde degerlendirme.eminim o zamanki kv kp olanaklari onu gerektirmisti.sende eltine o sekilde cvp ver.senin zamaninda demekki şartlar onu gerektirmisti de gec.Kızlar bi el atın şu duruma çok sinirlendim bu akşam yine
Benim eşimin abisi evlenirken kv kp abisine komple eşyalarını almışlar biz ise eşimle ikimiz yaptık herşeyi
Eltim her fırsatta beni bu konuda delirtiyor, bu akşam yine diyor ki aaay siz eşyalara falan ne çok para harcadınız, ben çok şanslıyım, kv kp sağolsun bizim paramız cebimize kaldı .. Aynen böyle
Her fırsatta yapmacık yapmacık dalga geçercesine aay sana çok üzülüyorum benim her istediğim oldu senin olmadı tarzında, sen değersizsin ben değerliyim tarzında yorumlar
Bende hiç cevap bulamıyorum nooolursunuz bu konuda fikir verin cevabını vereyim birdahaki sefere
AhahaaZorla beni banlatacaklar vallahi.
Bu övünülecek bir şey mi? Anne baba parasıyla iş yapmak?
Sizin yerinizde olsam evet anladık sen daha değerlisin senin vaginan da daha değerli benden pahalıya gittin tebrik ederim, derdim ben olsam. Tövbe tövbeeee. Görüşmeseniz olmuyor mu?
Valla ben bildim bileli bu böyledir aynen de adet meselesi hatta uzatmalari da vardır kız tarafı oturma grubunu ve mutfak eşyalarını alır erkek tarafı salon ve yatak odası mis gibi gecinilip gidilir bu arada evladina esya aldi diye laf edeni de ilk kez burda duyuyorum kimse kimsenin lafını etmez herkes sorumluluğunu yerine getirir evli çift de borcu olmadan geçinir giderAdet meselesi degil ki bu? Evlilik cagina gelmis yetiskin bir kadin ve erkek evlenmeyi biliyorsa evliligin gerektirdigi maddi yuku de ustlenebilecek yeterlilikte olmalidir.
Hayata bakis acilarimiz farkli demek ki, ondandirValla ben bildim bileli bu böyledir aynen de adet meselesi hatta uzatmalari da vardır kız tarafı oturma grubunu ve mutfak eşyalarını alır erkek tarafı salon ve yatak odası mis gibi gecinilip gidilir bu arada evladina esya aldi diye laf edeni de ilk kez burda duyuyorum kimse kimsenin lafını etmez herkes sorumluluğunu yerine getirir evli çift de borcu olmadan geçinir gider
Aynen büyüdüğümüz ortam farklıHayata bakis acilarimiz farkli demek ki, ondandir
nilay hakli bizim ailelerimkzde bizi hic borca sokmadan evlendirdiler esyalarimi kendin sectim alindi. cok sacma geliYor ben evladim icin canimk veririm niye senelerce borc ödesinler . üstelik konu sahibi sana resmen haksizlik etmisler madem öyle ikinizinkide ödencekti. birini yapip birine yapmamak haksizlikHayata bakis acilarimiz farkli demek ki, ondandir
Aynen büyüdüğümüz ortam farklı
konu sahibi eltiniz sizden oncemi sonrami evlendi ve sizce onlarinki niye ödedindi ve sizinki degil???
asil suc burda kv kayinpederde esit davranmadiklari icin
eee buldu seni calisan bayan ödetirdi. bu erkelerede bazen acimicaksin gercekten. calis parani kendine sakla. kendi gecindirsin evini madem öyle. haksizlik tabi. birine yapip birine yapmamak olmaz.Benden önce evlendiler
Kaynım çalışmış ama yemiş içmiş hep ,,hiç para biriktirmemiş
Benim eşim ise hem kazanıp hem maaşından para biriktirmiş hep, aileside duygu sömürüsü yaptı biliyorlardı çünkü oğullarının birikmiş parası olduğunu, eşimde ailesine düşkün zaten şu an bile ailesine maddi desteği çok oluyor herneyse benim param var diyerek ailesinden kuruş almadı daha verdi
Bende çalışıyordum param vardı, ailelere yük olmadık herşeyin iyisini almadık paramızın yettiği kadarını yaptık ama ikimiz yaptık
Allahın bildiğini kuldan saklayamam bende bozuldum bencede haksızlık bir evlada yapıp diğerine yapmamak çünkü maddi sorunları yoktu kendi evlerini yenilediler ama eşim kendisi böyle istedi zaten banada laf söz düşmedi ...
Yinede mutluyum kendi emeğimle yaptığım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?