Sinir oluyorummm!!!

Delal_Delal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2012
112
0
26
Diyarbakır
Evlenmemize bir ay kaldı ve herşeye ben ve eşim koşturuyoruz( başka şehirde oldugu için ailemde benimle zırt pırt gelemez).Ailesi ne aradı ne sordu insan demez mi kızım bi ihtiyacın var mı,ya da ailemi arasalar deseler ki biz ne yapabiliriz ?kızlar çok sinir oluyorum ailesine ya kendimi tutamıyorum hiç birşeyle ilgilenmiyorlar.Eşime de hep ne yapacaksın,nasıl yapacaksın? diye sormuyorlar mı daha çok sinir oluyorum Bende bu aralar çok duygusalım zaten ailemden ayrı bir şehirde yaşayacağım ve yalnız olacam birde onların bu umursamaz tavırları.Sinirrrrrrr oluyorummmmmmmmmm

canım boşuna sinir oluyorsun bizimkilerde aynısını yaptı ne aradılar ne sordular ne maddi ne manevi destek oldular sen her seyını mükemmel yap ağızları acık kalsın sana ne kadar değer verırlerse sende o kadar arar sorarsın benım fıkrım bu sınır oluyosunda ne oluyor olan sana oluyor hasta olan sen olacaksın

Elimde degil canım hayır kimseye de anlatamıyorum .Ailem soruyor çevrem soruyor ilgileniyorlar diyorum aileminde aklı kalmasın üzülmesin istiyorum.Bugün daha çok sinirliyim onlara.eşimde aramış annelere söyledim evi tuttuk temizlenmesi gerekiyor ablası demiş iyi haftasonu gider temizlersiniz kardeşim. yuhhhhhhhhhhhhh diyorum artııııııık yuh.
maddi sıkıntı çekiyoruz zaten. annesi demiş ne yaptınız oğlum eşimde demiş maddi sıkıntımız var anne kimse yardım etmiyor ilgilenmiyor. kv vediği cevap ''sıkma canını oğlum Allah yapar'' dedim içime su serptiler:)para sorun değil gönül hoşluğuyla deseler ki biz maddi anlamda yardımcı olamayız ama yanınızdayız siz üzülmeyin elimizden ne gelse yaparız arasalar sorsalar emin ol üzülmem dünya hali derim ama kimin umurundaaaaaaaa.

bence karışmaları daha kötü olabilirdi düşünsenize aldığınız ettiğiniz herşeye karışsalar yok onu alma bunu al şöyle yap böyle yap deseler daha kötü

evlendikten sonra siz de onları umursamazsınız, iyi misiniz hoş musunuz diye arayıp sormazsınız, olur biter. sitem ederlerse de, bu yaptıklarını hatırlatırsınız.

arkadaşım, evine 3 kuruşluk eşya alıp senelerce başına da kakabilirler "sayemizde ev kurdunuz" diye. bir arkadaşımın kayınpederi duvardan duvara halıyı overloktan geçirtip halı niyetine kullanmalarını istemiş zamanında; yıllardır çok masraf yaptığını söyleyerek kıza dar eder hayatı. boşverin ilgilenmesinler daha iyi.

Haklısınız sanırım.Bugün gittik nişanlımla kadın tutup evi temizledik.Aman boşverdim derken :)) eltim aradı ''kına gecesi için hazırlık yapma kınaya gelmeyecez'' dedi ben yine köpürdüm.''sen istersen kız arkadaşlarınla eğlence düzenle ama kına yakma burda yakacaklar''dedi bende şanteller attı.Aman kızlar zaten stres bu hazırlıklar birde bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…