Sinir sistemimi çökertti

Ben öyle anlaşan çiftler görüyorum ama... Bu forumda bile var, kullanıcı adını unuttum ama miss'li bir şeydi. Kendisi Hıristiyan ve eşi Müslüman, gayet de iyi geçiniyorlar. Boşanmanın eşiğinden de dönmemişler anlattığına göre. İstisnalar olduğunu da kabul etmek lazım. O da Allahın kulu, diğeri de. Rabbim bile farklılaştırmıyorken bize hiç düşmez.
Ateist biriyle dine inanan birinin ilişkisi ise daha farklı olabilir tabii bilemem.

Cocuklari varmi bahsettiginiz uyenin?

O bitirmis demek.
Peki sen ne dusunuyosun?
ben bu şekilde ayrılığı hak etmediğimi düşünüyorum,geleceğimize umutsuz bakıyorum deyip tam 1 haftadır benimle konuşmuyor.
2 gün önce yüzyüze geldik,hallettik bir daha tartışmayalım lütfen bende içmicem muhabbeti geçti,sarıldık ettik eve geçtik.
Sonraki gün yani dün kafam karışık demesi,yüzüne söylemedim geçer sandım demesi üzdü beni
Bitirmenin bile adabı var diye düşünüyorum,2 gündür yazıyorum salak gibi aşabiliriz diyorum cevap vermiyor,seviyormusun diyorum bilmiyorum,sevmiyormusun diyorum bilmiyorum,hayatında istemiyormusun diyorum bilmiyorum diyor :)
Bende taştım tüm gün yazmadım,akşam yazdım ben bunlara gelemem net bişey söyle diye,söylemedi hiç girmedi.
Ya içiyor,ya düşünüyor,bence içiyor
Yani şu şu sebepten kafam karıştı bitsin demek zor olmamalı,kan kusuyorum 2 gündür,griptim regl oldum üstüne bide bu 3ü 1 arada gibiyim
Hissiz ve salak hissediyorum,güvendiğim için keşke güvenmeseydim bidaha birine güvenemem maalesef,bu yaşıma kadar ilk güvendiğim zattı kendisi

Bazen herşey düşündüğümüz gibi olmuyor maalesef.
Hem zaten bence uzak dur. Bu kadar içmek,habersiz bırakmak,umursamamak falan kaç kaç :)
yani ya tamam ya devam dedim saat 7de ona bile cevap yok girmemiş,kesin zıkkımın köküyle demleniyordur,ben nasıl böyle birşey yaşıyorum anlamıyorum

Catisma zaten cocuk buyutmeye geldiginde basliyor. Hangi dinle buyuyucek cocuk? Hangi siyasi partiyi secicek? " ilerde buna kendisi karar vericek elbette, anne baba bi birey yapicak ve karar ona kalicak" klisesini inanmiyorum.Benim bahsettigim arkdasimda drumlar bosanmaya gelmisti.

Ama dedigim gibi her zaman git gide terazinin bi ucu daha agir basicak. Ya dinsizlige yonelik dinli, yada dinsiz dine donecek. Birisi hayir birisi ser. Haklarinda hayirlisi.

sen kendini biraz geri çek gör bak nasıl peşinden koşuyo. böyle çok arayarak kendinden soğutursun. biliyorum zor ama arama

Hıristiyanlık dinsizlik mi oluyor, yoksa konu sahibinin ateist sevgilisinden mi bahsediyorsunuz?
Bir de böyle senaryolar yazmanız çok üzücü, dinle siyasi partinin ne ilgisi var? Ben saygılı çiftlerin kavga dövüş olmadan o çocuğu büyütebileceğine inanıyorum, zira yurtdışında hep böyle.
missburc o üyemiz, ben de tanıyorum. Belki kendisinin cevaplaması daha doğru olur.

Konu sahibinin dinsiz olan sevgilisindende, hiristiyan olan o arkdastanda bahsediyorum. Yurutmesi cok cok zor.
Turkiyemizde mezhep farki bile sorun yaratirken, turkiyenin farkli illerinden olmak bile sorun yaratirken, siyasi gorus ve din farki ben fikrima gore bi hayli buyuk bi sorun. Sorun dedigim gibi cocuk buyutmekte basliyor. Ha olabilirmi? Olabilir. Ama nasil? Ciftlerden birisi digerinin dinine daha yakin bakiyordur ve o yonde ilerliyordur.
Bende yurtdisinda yasiyorum ve burda canli orneklerine sahit oluyorum.
Kac tane tanidigim var bu sorunlari yasayan.

İnşallah arkadaşımız böyle sıkıntıları yaşamaz ve atlatır. Bir adım o gider, bir adım eşi gelir. Çocuk eninde sonunda büyür.

İnşallah arkadaşımız böyle sıkıntıları yaşamaz ve atlatır. Bir adım o gider, bir adım eşi gelir. Çocuk eninde sonunda büyür.

Benim temennimde o yonde. Isterim tabi her yuva mutlu olsun. Ben hiristiyan yada dinsiz diye mutsuz olsunlar istemem. Ama bakis acilari ve baktiklari pencere farkli olunca bu sorun yarattigini gozlemledigimden dile getirdim. Insallah mutlu olurlar.

Adamin egosu tavan yapmis sayende birak gitsin ne hali varsa gorsun senide sevseydi bu kadar aramana tepkisiz kalmazdi. O alkoluyle arkadaslariyla mutlu vazgec bu sevdadan simdi icin yaniyor ama ilerde iyiki dersin.

uyuşmuosunuz bence, o seni sepetlemeden yol ver, sonra beni terketti die ağlama. bahsettiğin adama değmez
bi de zırt pırt arayıp ağlayıp ben seviorum sen de seviosun die msjlar atıp da totosunu kaldırma

Issız Adam' ı hatırladım. Ayrıl yada evlilik falan sakın düşünme.

Artik net bir cevap ver belirsizlik istemiyorum dedim,kafam karışık yazdı yine,bende sunu yazdım
Senin kafan falan karışık değil sen basbaya bitirmişsin ve beni oyaliyorsun,annem beni sen agzima sic diye doğurmadı,istediğini yapıp hayatından siktir olup gidiyorum,yolun açık falan olmasın,hadi eyvallah
Okudu cevap vermedi,en azından icim rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…