Sinir sistemimi çökertti

Elli kere aramissin,
Beni sevmiyomusun diye defalarca sormussun.
Aglamissin Ayrılmayalım diye..
Sonuç: Kendini bulunmaz hint kumaşı sanmış. Sana trip atıyor.
Naparsan yap de arama sorma bak nasıl afalliyor. Nasıl senin peşine dusuyor.
Simartmayin su adamları bu kadar.

çok değişik biri yani afallayıp döner mi bilmiyorum tek istediğim bu

Büyük bir ihtimal döner.
Dönmezse de yapacak bisey yok yalvaracak değilsin ya.
yani topa tutulacağımı biliyorum ama uzun bi süre yazmasam oda yazmasa,bence yeterince düşündün kafa karışıklığın üstünde diye bi mesaj yaziyim mi

yani topa tutulacağımı biliyorum ama uzun bi süre yazmasam oda yazmasa,bence yeterince düşündün kafa karışıklığın üstünde diye bi mesaj yaziyim mi
Hayır!
Sakın öyle birşey yapma
aramazsa kes umudu.
Kendini daha çok küçük dusurme
Bak nasilda peşinden koşuyor diye gevrek gevrek güldürme kendine.

Hayır!
Sakın öyle birşey yapma
aramazsa kes umudu.
Kendini daha çok küçük dusurme
Bak nasilda peşinden koşuyor diye gevrek gevrek güldürme kendine.
yemin ederim bana gelse ben ayrılmak istiyorum dese,oturur ağlar susar yolumu çizerim.
ne siyah ne beyaz,adam gri.
ne yapıcak bilmiyorum,sosyal bir erkek arkadaşım mesaj attı yarın görüşelim mi diye,ya yarın o görüşelim derse sonra da bana kızarsa diye evet diyemedim,yani çok etkiliyor beni,ya beraberizdir yada değilizdir,ne eli benden oluyor nede benimle oluyor,çok bunaldım midem altüst oldu sinirden

Ozaman çek Restini.
At mesajı bitti artık seni gormek istemiyorum diye.
Ya yapma der yada tamam bitsin der.
Seninde kafan rahat eder. Bu kadar etkilenmeyin ya ben esimden bu kadar tirsmiyorum kızarsa kizar

Ozaman çek Restini.
At mesajı bitti artık seni gormek istemiyorum diye.
Ya yapma der yada tamam bitsin der.
Seninde kafan rahat eder. Bu kadar etkilenmeyin ya ben esimden bu kadar tirsmiyorum kızarsa kizar
ya tırsmak değil ki
2 gün önce görüştük,öpe koklaya sarıla sarıla gönderdi eve
bir daha böyle tartışmayalım dedi
yıpranıyoruz dedi tamam dedim
beni sevdiğinide söyledi,bende onu sevdiği söyledim
sinirlenip ağladım,ağlama sadece tartıştık tedirgin olma dedi,tedirgin değilim hazmedemedim dedim
konu kapandı,eve geldim yine güzelce konuştuk.
sonraki gün beni takmadı,neden dedim aradı kafam karışık dedi,e dün niye söylemedin dedim düzelir diye düşündüm dedi
be adam sen bana ateistim dediğinde kafam karışık dedim ikna ettin dedim,şimdide benimki karıştı karışamaz mı diyor :)))))

Tatlım bu adam senin ömrünü yer.
Valla bak vazgeç sen bu sevdadan. Bu ne sen süs bebegi misin isteyince sarılıp opecek istemeyince köşede bekletecek.

Tatlım bu adam senin ömrünü yer.
Valla bak vazgeç sen bu sevdadan. Bu ne sen süs bebegi misin isteyince sarılıp opecek istemeyince köşede bekletecek.
çok salağım biliyorum allah beynimi mi aldı bilmiyorum,hala umutla bekliyorum
yarın görüşme günümüzdü hala umutla bekliyorum ki lanet olsun
ben böyle biri değildim noldu bilmiyorum

çok salağım biliyorum allah beynimi mi aldı bilmiyorum,hala umutla bekliyorum
yarın görüşme günümüzdü hala umutla bekliyorum ki lanet olsun
ben böyle biri değildim noldu bilmiyorum
Valla seçim senin ya üzülüp bekleyen olacaksın yada kendi kararını veren.

başka biri olsa sanırım açıkça söylerdi fazlasıyla açık sözlü biri..
Mevzu anlattığın gibiyse, insanın aklına başka sebep gelmiyor.
Diğer yorumlara da baktım,
Bir yerde bana Zaman ayıramıyor başkasına Nasıl ayırsın gibi bir şeyler yazmışsın,
İyide adam tüm gece sabahlamaya, yada hafta sonu arkadaşlarına Zaman ayırıyor. Bu kişinin size Zamanı yok.
bu kadar ezilipde Nasıl bu kadar kesin konuşuyorsun anlamadım.

bence kadınlar olarak biraz empati yapmamız lazım.

herşeyi haber versin istiyoruz. o bir çocuk değil ve bunu yapmak zorunda da değil. ama velev ki söz dinledi tamam dedi. doğruyu söylese trip atıp huzursuzluk çıkarırız. doğruyu söylemese yalancı der aldatıyor mu endişesiyle daha fazla üstüne gideriz. bizi herşeyden haberdar etmese 'ben dış kapının dış mandalı mıyım' deyip bu sefer trip atmanın kitabını baştan yaparız. ama o da istediği rutine devam etmek ister. söylese ayrı tantana söylemese ayrı tantana. neden onun değişmesini bekler ve bunu zorundaymış gibi ona dayatırken herşeyini bilip beraber olduğumuz halde daha yumuşak davranmak konusunda biz hiç taviz vermiyor ve hiç değişmiyoruz?

açık açık sordum,başkası mı var dedim
bal arısı mı bu gönül saçmalama lütfen diye kızdı,bilemiyorum

ama bende haber veriyorum tek o değil,konu alkolden haberden çıktı uzadı şu an kafası karışık yazmıyor bana

sende haber veriyorsun eyvallah. ama adam en başta ben içerim demiş. sabah üçü akşam beşi dememiş söylediğine göre. ben alkole karşıyımdır ama içen bir sevgilim olsaydı bu alemlerin ayda bir iki ayda bir yapılanlarına karışmazdım. kadınların stres atabileceği çok fazla alan ve alternatif varken erkeklerin bu stresi atabilecekleri pek alan bulunmuyor. -alkolün alternatifi kesinlikle bulunabilir ama sevgiliniz bunu baştan belirttiği için haksız taraf siz oluyorsunuz- ama siz bunu evvelinden kabul ettiğiniz halde bunu söylediğinde azarlıyorsunuz. bu alemi yapmayı kafanıza koysanız ve sevgilinize haber vermeniz gerekse siz de onu aramazdınız. işinizi halleder sonra haber verirdiniz. madem stresini atmış olan olmuş ayda bir olsun der konuyu kapatırsanız daha hoş olur bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…