• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinir ve stresinizle nasıl baş edersiniz

Bol eğlenceli ve alkollü aktivite düzenlerim. Kocayla rakı balık olur, arkadaşlarla dağıtmak olur artık ne denk gelirse.
Sonra ertesi güne sadece baş ağrımı dert ederek uyanırım.

önce sinirlenirim.kendi kendime kizarim.sonra ağlarim yanliz basima.aklima o anda baska seylerde gelir (annem)v.s daha cok ağlamaya baslarim.sonra basim agrimaya baslar agladigim icin.susar elimi yuzumu yikarim.evde isler varsa hizli hizli onlari halleder oturur film izlerim genelde..sonra filmin konusuna dalarim film hakkinda düsunmeye baslarim.sonra esim gelir kapiyi acarim hosgeldin derim.normal konusuruz..sonra icimden derimki "ben bugün birseye kizmistim sanki"neyse der gecerim..

çok iyi kızlar bakıyooorum şöyle bide hepimiz hemen hemen aynı şeyler yapıyoruz

önce sinirlenirim.kendi kendime kizarim.sonra ağlarim yanliz basima.aklima o anda baska seylerde gelir (annem)v.s daha cok ağlamaya baslarim.sonra basim agrimaya baslar agladigim icin.susar elimi yuzumu yikarim.evde isler varsa hizli hizli onlari halleder oturur film izlerim genelde..sonra filmin konusuna dalarim film hakkinda düsunmeye baslarim.sonra esim gelir kapiyi acarim hosgeldin derim.normal konusuruz..sonra icimden derimki "ben bugün birseye kizmistim sanki"neyse der gecerim..
hahah iyimiş bugun birşeye kızmıştım sanki =))

caresi olmayan birsey ise kabullenmekle ise baslarim.ama o kabullenme surecim.aglayarak muzik dinleyerek gecer.

kızlar günlük yaşantımızda herkesin her konuyla ilgili üüzldüğü kızdığı bişeyler vardır.
peki çaresi olmayan bir konuya kafayı taktığınızda, üzüldüğünüzde, kızdığınızda o konuyu nasıl kafanızdan atarsınız neler yaparsın herkesin uyguladığı bir taktik vardır. kimi dua eder kimi temizlik yapar bunun gibi şeyler mesela.
benim genelde stres ve sıkıntı işyerinde olur ..eve gidinceye kadar kafamda döner durur..eve gidince yolumu bekleyen 2 çocuk ev işi vs derken aklıma gelmiyor ..aslında bu aralar evdede çok takılıyor aklıma birşeyler ama kahve içip kitap okumak iyi geliyor

benim genelde stres ve sıkıntı işyerinde olur ..eve gidinceye kadar kafamda döner durur..eve gidince yolumu bekleyen 2 çocuk ev işi vs derken aklıma gelmiyor ..aslında bu aralar evdede çok takılıyor aklıma birşeyler ama kahve içip kitap okumak iyi geliyor
benim kahve ve kitaba hiiiç vaktim yok :((( bebişim konsantrasyonumu bozuyor dayanamıyor gıdıyorum yanına :)

Konuya ve kişiye bağlı çok pis laf söylerim bazen susarım bazen uyur depresif takılırım bazen de ayaklarım şişene kadar yürürüm

Nisanlimin bana guzel sozler soyleyip saclarimi oksayarak uyutmasi en iyi gelen seydir.
Onun disinda sinirli ve stresliysem arkadaslarimla da ailemle de vakit gecirmek istemem kesinlikle. Onlari da kiriyorum cunku. Katlanamiyorum hicbirine stresli oldugum zamanlar.

Müzik dinlerim genelde. En sevdiğim şarkıları açarım, müsaitsem eşlik ederim.

İşim yoksa takarım kulaklıklarımı yürüyüşe çıkarım.

Ben kendi kendime konusuyorum.." Deli mevrouwtje isin gucun yok onlarimi dusunuyorsun,sagligin onemli, sanane ne yapacaksin, bosver vs vs" ama en etkilisi disarda yurumek..

Back
X