Kardeşim zarar görmesin o adamında allah belasını versin serefsizGencecik kız. Herkes o yaşlarda kendinden çok büyük birine ilgi duyabilir. Hayat tecrübesi. Üstüne gitmeyin, atlatır. Aranızda sır olarak kalsın kardeşinize güven verin. Böyle bir durumda hoca hakkında yasal işlem başlatılıyor mu bilmiyorum. Öyle bir imkan varsa yapabilirsiniz. Ama kardeşiniz bu süreçte daha çok zarar görebilir.
Bu şekilde olay yaşanmamıştı ama işte sürekli sevgili değiştirmeler sürekli gezmeler tozmalar bana göre normal gelen seyler anne babaya normal gelmiyor bilirsiniz kiBu sefer demissiniz daha oncede mi boyle bir olay yasamisti
Hayır bunun onunla alakası yok canım.O zaman herkes evli adamlara mi asik olsun.
Koni sahibi bir abla olarak kardesine de tepki koymasi gerektiginin farkinda. Oyle de olmali.
Valla o da sorunlu bi çocuksa ben annemden ilgi gördüm ne birşey onun yanında yani daha napalım özel üniversitede okuyor yendiği önünde yemeğini arkasındaHayır bunun onunla alakası yok canım.
Haklı.
Şu konuda
Ailesinden yeterince ilgi göremeyen,problemli ergenlik dönemi geçiren kişiler çok fazla etkilenebilen insanlar var ve bu tarz hatalara düşüyorlar.
Fakat bu yaşlarda değil daha çok ergenlik döneminde..
Bu konuda biraz bile isteye bir durumda söz konusu.
En azından evli olduğunu öğrendiğnde görüşmeyi kesmeliydi.
Ben etkilenmesinde hiçbir kusur bulmuyorum. Ama kendisinden 20 büyük biriyle sevgili olmak birlikte olmak bunlar gerçekten uç noktalar. Ayrıca niye ailesi yanında değil? Bu kanıya nerden vardınız?
O zaman herkes evli adamlara mi asik olsun.
Koni sahibi bir abla olarak kardesine de tepki koymasi gerektiginin farkinda. Oyle de olmali.
Madonna gulum nasil evli oldugunu bilmez bak ablaso sosyal medyadan aratinca hemen bulmus öğrenmiş bile bile bile devam etmistir.Hayır bunun onunla alakası yok canım.
Haklı.
Şu konuda
Ailesinden yeterince ilgi göremeyen,problemli ergenlik dönemi geçiren kişiler çok fazla etkilenebilen insanlar var ve bu tarz hatalara düşüyorlar.
Fakat bu yaşlarda değil daha çok ergenlik döneminde..
Bu konuda biraz bile isteye bir durumda söz konusu.
En azından evli olduğunu öğrendiğnde görüşmeyi kesmeliydi.
Ben artık ne yapayım annemle babamın arasında topa döndüm onu idare Edicem diye bekar sanıyormuş dediğine göre
Bar sahil vs gezmiş ve babasının kulağına gitmesi korkusu olunca ailesi yanında değil diye düşündüm . Ailesi yanında olduğu halde kendisinden 20 yaş büyük biriyle bu kadar rahat gezip hareket ediyorsa zaten çok büyük bir problem var demektir .
Yaşadığı şey aşk mı sence ? Bence değil . Sadece hayatında ki bazı eksikleri sebebini bilmiyorum kendinden 20 yaş büyük biriyle doldurmak istemiş .
Ben yanlış anladıysam düzeltin kız adamı bekar sanıyormuş . Ben tepki koymasın demiyorum . Bu tepkinin belli bir sınırı olmalı . Yoksa daha kötü sonuçlar doğrurabilir diyorum .
İşte bu mantıktan sıyrılmalısınız bana göre; çünkü yemeğiyle önüyle arkasıyla olmuyor bu iş.Valla o da sorunlu bi çocuksa ben annemden ilgi gördüm ne birşey onun yanında yani daha napalım özel üniversitede okuyor yendiği önünde yemeğini arkasında
Suçlu suçlu söylemiyor ama öğrenmiştir kesin salak değil yaMadonna gulum nasil evli oldugunu bilmez bak ablaso sosyal medyadan aratinca hemen bulmus öğrenmiş bile bile bile devam etmistir.
Bu oyle siradan bir hata degil evli bir erkekle birlikte olunmis karisi hamile yaziktir gunahtir ya adam cok cok suclu kiz cok suclu masum degil
Ben artık ne yapayım annemle babamın arasında topa döndüm onu idare Edicem diye bekar sanıyormuş dediğine göre
Annem üstüne titrer bilmiyorum nasıl birşey düşündü de böyle bi işe kalkıştıİşte bu mantıktan sıyrılmalısınız bana göre; çünkü yemekğiyle önüyle arkasıyla olmuyor bu iş.
Bakın siz ne kadar ilgilisiniz, şefkatlisiniz.Belki de annne babanızdan bunu göremedi?
Sizde evlenip gidince yanlız kaldı?
Bunlar sadece bir örnek.
Başta boşlukta idi desem ama yine aynı fikirdeyim; bile isteye olmuş bu olay.
Hap olayları , evli olduğunu bilmesi.bunu gösteriyor bence
Adam engellemiş bunu TERKEDİLMİŞNasil ogrenmis evli oldugunu hala devam ediyolar mi
Ben en başından bahsediyorum canım.örneğin ilk tanışma zamanlarındanMadonna gulum nasil evli oldugunu bilmez bak ablaso sosyal medyadan aratinca hemen bulmus öğrenmiş bile bile bile devam etmistir.
Bu oyle siradan bir hata degil evli bir erkekle birlikte olunmis karisi hamile yaziktir gunahtir ya adam cok cok suclu kiz cok suclu masum degil
O zaman bekar sanıyormuşBen en başından bahsediyorum canım.örneğin ilk tanışma zamanlarından
Fake bi hesap açıp adamın fotoğraflarını karısına atıcam anlatıcam olayı
Bilemiyorum.Annem üstüne titrer bilmiyorum nasıl birşey düşündü de böyle bi işe kalkıştı
Adam engellemiş bunu TERKEDİLMİŞ
Teşekkür ederim keşke elimden daha fazlası gelse. Şuan anladı hatasını ama geç olduEe baska ne olacakti her evli adam diger kadin konularindaki gibi sonlanmis cok iyi bir ablasiniz
Teşekkür ederim keşke elimden daha fazlası gelse. Şuan anladı hatasını ama geç oldu
Onu böyle bi durumda yüzüstü bırakamam kiAslinda yaptigi seyin altindan kendi kalksin bunlari goze aldiysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?