Herkese öncelikle güzel bir yıl diliyorum. Görümcem, çocukları ve kaynanam bize geldiler bir haftadır buradalar. Görümcem evinde hiçbir şekilde çocuklarının evi pisletmesine izin vermez döver ama buraya gelince saldım çayıra. Ben kendinin evine gittiğimde halima çay dökmeyin demişti bana iğneleyici bir şekilde. Dün akşam çay falan demledim sofra açtım çocuklar da var diye. 13 yaşındaki oğlu çayı aldı kızımın odasına gitti orada içecekmiş beyfendi. Kızım 1 buçuk yaşında ama ben kızıma maddi imkansizliktan dolayı oda anlamamıştım şimdi odasını aldım beyaz bı halı aldım mis gibi bakmaya bile kıyamıyorum daha 2 hafta oldu odayı düzenleyeli. Bu detayları veriyorum beni anlayabilirsiniz diye. Çayı beyaz halinin üzerine dökmüş ve onuda silmeye çalışıp bayağı bir yere dağıtmış. Sildik ama çıkmadı sabah yine sildik yine çıkmadı. Yikamaciyi aradım ama çalışmıyorlarmış bugün yasaktan dolayı. Pazartesi alabiliriz dedi canım çok sıkıldı. Belki bir halı diyebilirsiniz ama benim için inanın çok lüks birşey bu. Evlendiğimden beri hep milletin eskisinde oturdum kendi eşyalarımı yeni almaya başladım. 3 buçuk yıllık evlilikte. Yani ben oraya sofra sermişim oturup orda içsene. İnsan demez mi otur burda iç git diye. Kusura bakmayın sinirden nasıl yazdım bilmiyorum. Hakkınızı helal edin.