- 5 Kasım 2014
- 1.879
- 2.284
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evine gittik herşeyimi kıskandı. Sanki çok güzel şeyleri var gibi çocuklarımı sığdırmadı der eminim buna. Vallaha sabahtan beri suratımı asıp oturdum esimlede tartıştık.Mesela ne diyebilir ki? Bu durumda sizi nasıl düşman edebilir herkese? Altı üstü şurada değil de burada için oğlum/kızım, odanın halısı beyaz leke olmasın dediniz diyelim, görümceniz bunu nasıl lanse edecek ki? Sorarlarsa böyle böyle oldu dersiniz, gerisiyle de ilgilenmezsiniz; bırakın kim nasıl yorumluyorsa yorumlasın. Kendinizi de ezdirmeyin, gerekirse evet kötü olun.
İnşallah çıkar teşekkür ederim.Gorumcen kendi evinde koskoca insani uyariyorsa, sen de cocugu uyar artik. Olan olmus, leke cikar merak etme koslanin leke cikaricisi veya bulasik parlaticisiyla lekeyi cikarmayi dene, bisey kalmaz.
Takıntı hastalığım var biri birşey dese hayat bana zindan oluyor. Ben böyle değildim evlendikten sonra bu hale geldim. Memnun etmeye çalışıyorum ama yeter artık birdaha yapmayacağım.Aman arkandan ne derlerse desinler, önemli olan evindeki huzurun. İnsanların ne dediklerini bu kadar umursama. Bence fazla pasif kalıyorsun
Çok çok haklısınız. Alacağım parasını zaten versin yani mahvettiler birde birşey olmaz diyor.orası sizin de eviniz neden eşinizin ağzına bakıyorsunuz laf etsin diye ? ayrıca bu dönemde doktor için bile geleceklerse gelmesinler. yasaklar varken biri sizi şikayet etse daha mı güzel şeyler gelecek başınıza ?
siz susup tepki vermediğiniz için canları istediği gibi hareket ediyorlar. sizde ses etmeyen biri olsa bir süre sonra gevşer istediğiniz gibi davranırsınız. o yüzden dişinizi çıkarıp tepki verin. mesela halı yıkamanın parasını alın görümceden.
Evet, malım kıymetli diyin. Ne zorluklarla ne hevesle dizmişsiniz; görümceniz çocuklarına adab-ı muaşeret öğretsin. Denildiği gibi olay halı değil, arsız tavırlar, ev sahibesine saygısızlık. Eltinizi kötü ilan etmiş varsın sizi de ilan etsin. Takıntı yaparsanız her şeyi hayatınızı kendinize zindan edersiniz. Naif, sessiz, pasif olmak edepsizleri başınıza çıkarır. Bırakın onlar düşünsün.Evine gittik herşeyimi kıskandı. Sanki çok güzel şeyleri var gibi çocuklarımı sığdırmadı der eminim buna. Vallaha sabahtan beri suratımı asıp oturdum esimlede tartıştık.
çok mu önemli görümce denen zatla iyi olmak.. eltiyi naptı da sert çıkışmak zorunda bıraktı acaba.. aman kötü bilsin cazgır desin size hiç önemli değil içinizde durup sizi yiyip bitiriyor söyleyemedikleriniz.. baştan resti çekmek en iyisi..Eltimle arası çok çok iyiydi o biraz sert çıkınca şimdi herkese onu kotuluyor. Ben evlendigimde ondan iyisi yoktu. Şimdi sert çıkıştı diye ondan kötüsü yok. Benim laftan anlamaz eşim de aman olur aman seslenme diye diye bu hale geldik.
Herkese öncelikle güzel bir yıl diliyorum. Görümcem, çocukları ve kaynanam bize geldiler bir haftadır buradalar. Görümcem evinde hiçbir şekilde çocuklarının evi pisletmesine izin vermez döver ama buraya gelince saldım çayıra. Ben kendinin evine gittiğimde halima çay dökmeyin demişti bana iğneleyici bir şekilde. Dün akşam çay falan demledim sofra açtım çocuklar da var diye. 13 yaşındaki oğlu çayı aldı kızımın odasına gitti orada içecekmiş beyfendi. Kızım 1 buçuk yaşında ama ben kızıma maddi imkansizliktan dolayı oda anlamamıştım şimdi odasını aldım beyaz bı halı aldım mis gibi bakmaya bile kıyamıyorum daha 2 hafta oldu odayı düzenleyeli. Bu detayları veriyorum beni anlayabilirsiniz diye. Çayı beyaz halinin üzerine dökmüş ve onuda silmeye çalışıp bayağı bir yere dağıtmış. Sildik ama çıkmadı sabah yine sildik yine çıkmadı. Yikamaciyi aradım ama çalışmıyorlarmış bugün yasaktan dolayı. Pazartesi alabiliriz dedi canım çok sıkıldı. Belki bir halı diyebilirsiniz ama benim için inanın çok lüks birşey bu. Evlendiğimden beri hep milletin eskisinde oturdum kendi eşyalarımı yeni almaya başladım. 3 buçuk yıllık evlilikte. Yani ben oraya sofra sermişim oturup orda içsene. İnsan demez mi otur burda iç git diye. Kusura bakmayın sinirden nasıl yazdım bilmiyorum. Hakkınızı helal edin.
Tam cinnetlik konu ben olsam ihbar ederdim onlarıHerkese öncelikle güzel bir yıl diliyorum. Görümcem, çocukları ve kaynanam bize geldiler bir haftadır buradalar. Görümcem evinde hiçbir şekilde çocuklarının evi pisletmesine izin vermez döver ama buraya gelince saldım çayıra. Ben kendinin evine gittiğimde halima çay dökmeyin demişti bana iğneleyici bir şekilde. Dün akşam çay falan demledim sofra açtım çocuklar da var diye. 13 yaşındaki oğlu çayı aldı kızımın odasına gitti orada içecekmiş beyfendi. Kızım 1 buçuk yaşında ama ben kızıma maddi imkansizliktan dolayı oda anlamamıştım şimdi odasını aldım beyaz bı halı aldım mis gibi bakmaya bile kıyamıyorum daha 2 hafta oldu odayı düzenleyeli. Bu detayları veriyorum beni anlayabilirsiniz diye. Çayı beyaz halinin üzerine dökmüş ve onuda silmeye çalışıp bayağı bir yere dağıtmış. Sildik ama çıkmadı sabah yine sildik yine çıkmadı. Yikamaciyi aradım ama çalışmıyorlarmış bugün yasaktan dolayı. Pazartesi alabiliriz dedi canım çok sıkıldı. Belki bir halı diyebilirsiniz ama benim için inanın çok lüks birşey bu. Evlendiğimden beri hep milletin eskisinde oturdum kendi eşyalarımı yeni almaya başladım. 3 buçuk yıllık evlilikte. Yani ben oraya sofra sermişim oturup orda içsene. İnsan demez mi otur burda iç git diye. Kusura bakmayın sinirden nasıl yazdım bilmiyorum. Hakkınızı helal edin.
İnşallah ya. Çok üzülürüm çıkmazsa. Görümcem in çocuklarına şuradan kalk şuraya otur demek mümkün değil.
Ortalığa salacaklarsa dogurmasalar keşke.Ayy Allahım konamıyorum ama kuzenim cocukları gıbı olamaz onlar..Annesı de pek laf söylemez. Ben uyurken karnımda zıpladı. Tv mizi oje ile boyadı. Annesi hıcbır halt demıyor. Evde gördüklerini cebe atar bunu alıyom ben der. Daha neler neler. Hayvanları düzgünce sevmedikleri ıcın kuşuma dolu su şişesini atacagını ve açlıktan kuşlarının öldüğünü bildigim için onlar gelmeden kuşlarımı başka odaya alırdım.Odaya sokmazdım. Annesi eminim bi kuşu kıskanıyor demiştir. Ama çoluk çocuğa oyuncak için almadım onları ben.Ayrıca kuşum fransiz tüy hastası yani tüylerinin çogu yok ve çıplak. Iyy bu ne hastalık kaparsınız diye diye babam zaten pisliğin tekiydi at şunları derdi. Güzelim kafeslerin kuşlara deger veriyon diye tekme attı.Şükür evlendim ve iki kızımda bende yani kuşlarım.Evime gelende ıy bu ne diyemez.![]()
Eltimle arası çok çok iyiydi o biraz sert çıkınca şimdi herkese onu kotuluyor. Ben evlendigimde ondan iyisi yoktu. Şimdi sert çıkıştı diye ondan kötüsü yok. Benim laftan anlamaz eşim de aman olur aman seslenme diye diye bu hale geldik.
Ya genel olarak böyleler. Hamileyken geldiler yine Allah'ım yatak odama kadar mahvettiler. Yani annede sıkıntı var yapmayın demiyor. Biliyor durumumuzu yani insan kardeşine kıyar mi onu sömürmeye çalışır mı. Ben abimin evine gittiğim zaman 1 bardak suyu ziyan olsa canım sıkılır. Ama vurdumduymaz bir şekilde birşey olmaz ya diyor.Ben arada kaliyorum boyle konularda.
Ben evime geleni uyaririm, orada degil burada yiyecegiz. Burada oynayacagiz vs vs.
Ama evimde 1 hafta misafir edecegim kisi de cok cok yakinimdir, o durumda da evi yaksa aman canim senin canina ziyan gelmesin derim herhalde. Cocuk da uzulmus haliyle, butun gun somurtup oturmak bir yetiskine yakismiyor bence. Sizin icin kiymetini anladim evet ama neticede hali mi hali, cok da buyutmemek lazim diyorum.
(Allah'ım nolursun benim içime beynime de bu düşüncelerden ver yarabbim.) İnşallah bend sizin gibi düşünebilirim artık. Ama karar verdim yumuşak olupta tepeme cikartmayacagim.Istedigi kadar kötülesin. Eltinin kafasi rahattir simdi. Hep su elalem neder düsüncemizden dolayi cekmedigimiz kalmiyor. Ben misafirlige gitsem cocuklarinin poposundan ayrilmiyorum birsey kirip dökmesinler diye. Biri bu kadar rahat davraniyorsa tek kelime ile saygisiz. Ondan sonra isi cirkeflige sürerek üstüne cikma cabasi. Sahsen evimde huzur olsun da, disarda millet dedikodumu yapmis, millet birbirini yemis pek umrumda olmaz. Sizin de olmasin
Ya genel olarak böyleler. Hamileyken geldiler yine Allah'ım yatak odama kadar mahvettiler. Yani annede sıkıntı var yapmayın demiyor. Biliyor durumumuzu yani insan kardeşine kıyar mi onu sömürmeye çalışır mı. Ben abimin evine gittiğim zaman 1 bardak suyu ziyan olsa canım sıkılır. Ama vurdumduymaz bir şekilde birşey olmaz ya diyor.