Sinirden deli olacam 😡

Çocuğa çayı burada iç dökersin demek çekinilecek bir şey değil ki. Bende yeri geldiğinde kızarım misafir çocuklarına koşmayın, onu elleme kırarsın, yemeğinizi sofradan başka yerde yiyemezsin otur bakayım, elleri yıkayalım gibi gibi...
Bunlar normal hemde oldukça
Hamileyken yaptım bunları da esimi arayıp olmadık laflar söyledi. Herkese düşman etti öyle ki değişik bir insan.

Memleketten mi geldiler maaile? Yok ya ben artik pandeminin bitecegine falan inanmiyorum!Su duruma bakar misiniz??Yetkililer bas bas bağırıyor, hergun saglik çalışanları ölüyor ama millet gorumcesigillerri agirlama derdinde..Bu kadar cahil nasil olunur biri bana da soylesin!!

Öyle değişik bir insan ki söylemek mümkün değil zaten mecbur olduğum bir evliliğim var iyice beni çıkmaza sokarlar. Hamileyken yaptım dediklerinizi beni düşman etti herkese.

Eh o zaman cekeceksiniz. Öyle deli böyle deli diye arsizlastiran sizlersiniz zaten 🤷‍♀️

Memleketten mi geldiler maaile? Yok ya ben artik pandeminin bitecegine falan inanmiyorum!Su duruma bakar misiniz??Yetkililer bas bas bağırıyor, hergun saglik çalışanları ölüyor ama millet gorumcesigillerri agirlama derdinde..Bu kadar cahil nasil olunur biri bana da soylesin!!
Cahil falan değilim biliyorum pandemiyi biz aylardır evdeyiz sadece eşim işe gidip geliyor onun dışında çıkmıyoruz dışarı. Ama bunlar inanılmaz derecede anlayışsızlar. Ben artık bunlara laf anlatmaktan yoruldum ve sinir hastası oldum takintilarim başladı.

Haliyi ters cevirin altina bir havlu koyun cayin bir kismini emecek
Marketten bim bulasik mak parlaticisi alin
Birde wiking pembe genel temizlik
Ikiside leke cikariyor
Ben bir tepsi cay ve yarim kilo sekeri cikardim
Uzulmekte haklisiniz ama bende uzulurdum artik uzulmek istemiyorum ilk sebebi imkanlarim artti 2. Sebebide o zarari veren insani kaybettigimi dusunuyorum o zmn hic anlami kalmiyor e o zmn simdide uzulmeyeyim diyorum
Merak etmeyin cikar hem mis gibi oturursunuz yikanmis olur.
Ptesi yikamayada verirsiniz

Ben görümcem ağırlama derdinde değilim. Biz zaten dikkat ediyorduk hicbiryere çıkmıyorduk ama yola çıkmışlar bana öyle haber ediyolar. Pasif salak birde eş olunca.
Reddedeceksiniz hanimefendi..Yoldan dönün diyeceksiniz..Emin olun böyle daha cok kiymetli olursunuz.Siz o evin hanimisiniz ve siz istemeden kimse o eve hele hele de yatiya gelemez! Biraz daha sert ve net olmayi deneyin.Huyum bu demeyin zamanla ogrenirsiniz

Haliyi ters cevirin altina bir havlu koyun cayin bir kismini emecek
Marketten bim bulasik mak parlaticisi alin
Birde wiking pembe genel temizlik
Ikiside leke cikariyor
Ben bir tepsi cay ve yarim kilo sekeri cikardim
Uzulmekte haklisiniz ama bende uzulurdum artik uzulmek istemiyorum ilk sebebi imkanlarim artti 2. Sebebide o zarari veren insani kaybettigimi dusunuyorum o zmn hic anlami kalmiyor e o zmn simdide uzulmeyeyim diyorum
Merak etmeyin cikar hem mis gibi oturursunuz yikanmis olur.
Ptesi yikamayada verirsiniz
Denicem teşekkür ederim. İnşallah çıkar

Çocuğun annesinde suç, bu arsızlara tüm çirkeflikleri yapacaksın ki bir daha gelmeye yüzleri olmasın. Başka yolu yok

Vallaha haklısınız inanın haklısınız. Eşim denen denyo aman birşey deme kalıp gidecekler kötü olmaya gerek yok diye diye beni iyice mahvetti.

Biri gelip evimde öyle davransa istedigimi de söylerim. Mesele bir halinin kirlenmesi degil bile. Görümcenin saygisizligi.

Reddedeceksiniz hanimefendi..Yoldan dönün diyeceksiniz..Emin olun böyle daha cok kiymetli olursunuz.Siz o evin hanimisiniz ve siz istemeden kimse o eve hele hele de yatiya gelemez! Biraz daha sert ve net olmayi deneyin.Huyum bu demeyin zamanla ogrenirsiniz
Bundan sonra dicem yeter artık hamileykende aynılarını yaptılar temizledigim evi mahvedip gittiler.(doğum temizliğini.) Ya en önemlisi pandemide gelmek çok saçma ama yok diyemedim salak kafam yok diyemedi.

Çok haklısın herkesin malı kendine kıymetli. Kendi evinde nasıl dikkat ediyorsa milletin evinde daha çok dikkat etmeli. Bir daha sokma evine net. Halı için değil bu tavrı için.

Çocuğun annesinde suç, bu arsızlara tüm çirkeflikleri yapacaksın ki bir daha gelmeye yüzleri olmasın. Başka yolu yok
Eltimle arası çok çok iyiydi o biraz sert çıkınca şimdi herkese onu kotuluyor. Ben evlendigimde ondan iyisi yoktu. Şimdi sert çıkıştı diye ondan kötüsü yok. Benim laftan anlamaz eşim de aman olur aman seslenme diye diye bu hale geldik.

Çok haklısın herkesin malı kendine kıymetli. Kendi evinde nasıl dikkat ediyorsa milletin evinde daha çok dikkat etmeli. Bir daha sokma evine net. Halı için değil bu tavrı için.
Buradab aldığım gazla da birdaha yumuşak yüzlü olmayacam. Eşim de çok istiyorsa gitsin yaşasın onlarla artık yapabileceğim birşey yok.

Ya dökülür dökülmez diye birşey yok ama ben oraya sofra sermişim otur iç git. Annesi 7 24 telefonla oynuyor kafasını kaldırıp çocuklarına baktığı yok. Çok sinir oluyorum.
O uyarmıyorsa siz uyaracaksınız. 🤷🏻‍♀️ Madem huyunu biliyorsunuz. Onlar gelince de örtü falan serin her yere madem. Kadını değiştirmezsiniz. Umursamaz demek ki.

Şu saatten sonra net olun hayır orada içemezsin orada yiyemezsin diye söyleyin. Bişey demeye hakları yok bi halıyı batırmıslar utanıp bu saatte sonra uyarması lazım. Masanın oldugu yere dokseydı ınsanlık hali derdi insan ama annesi evde bu kadar titizken sizde bu denli rahat olması sinir bozucu

Öyle değişik bir insan ki söylemek mümkün değil zaten mecbur olduğum bir evliliğim var iyice beni çıkmaza sokarlar. Hamileyken yaptım dediklerinizi beni düşman etti herkese.
Mesela ne diyebilir ki? Bu durumda sizi nasıl düşman edebilir herkese? Altı üstü şurada değil de burada için oğlum/kızım, odanın halısı beyaz leke olmasın dediniz diyelim, görümceniz bunu nasıl lanse edecek ki? Sorarlarsa böyle böyle oldu dersiniz, gerisiyle de ilgilenmezsiniz; bırakın kim nasıl yorumluyorsa yorumlasın. Kendinizi de ezdirmeyin, gerekirse evet kötü olun.

Yapmicam artık onlar hakediyolar. Ya benim çocuğum 1 buçuk yaşında ben biryere gittiğim zaman peşinde dolanıyorum ki aman birşey olmasın diye.

Eltimle arası çok çok iyiydi o biraz sert çıkınca şimdi herkese onu kotuluyor. Ben evlendigimde ondan iyisi yoktu. Şimdi sert çıkıştı diye ondan kötüsü yok. Benim laftan anlamaz eşim de aman olur aman seslenme diye diye bu hale geldik.
Aman arkandan ne derlerse desinler, önemli olan evindeki huzurun. İnsanların ne dediklerini bu kadar umursama. Bence fazla pasif kalıyorsun

Back
X