Sinirden deli olacam 😡

Resmen sizi suçlamış böyle diyerek. Daha ne kadar kalacaklar?
Pazartesi gidecekler inşallah. Benim yaşadığım yer merkez onlarda köyde ilçede falan oturuyorlar yarım saatlik 1 saatlik mesafede yani her gelmeye böyle 1 2 hafta kalıyorlar. Bundan sonrada kalamazlar ya.

Pazartesi gidecekler inşallah. Benim yaşadığım yer merkez onlarda köyde ilçede falan oturuyorlar yarım saatlik 1 saatlik mesafede yani her gelmeye böyle 1 2 hafta kalıyorlar. Bundan sonrada kalamazlar ya.
O zaman onlar gidene kadar eleştirin, lafını yapın, suratınız yerlerde gezsin. Geldiklerine pişman edin bari. Senede kaç kere geliyorlar ki

Biri var tanıdığım aynen böyle.. Evde çocuklar asker gibi,başka yerde umrunda değil. Benim tam tersi.. Evde dağıtsınlar kirletsinler önemli değil ama bi yere gititğimde karıştırma,kurcalama yapamzlar asla... Onca insanın misafir olması da ayrıca sinir bozucu! Ama oğullarının evi tabi,istediklerini yaparlar. :KK62:Bence tepkinizi usulünce koyun,ben izin vermezdim mesela kızımın odasına girmesine...

Biri var tanıdığım aynen böyle.. Evde çocuklar asker gibi,başka yerde umrunda değil. Benim tam tersi.. Evde dağıtsınlar kirletsinler önemli değil ama bi yere gititğimde karıştırma,kurcalama yapamzlar asla... Onca insanın misafir olması da ayrıca sinir bozucu! Ama oğullarının evi tabi,istediklerini yaparlar. :KK62:Bence tepkinizi usulünce koyun,ben izin vermezdim mesela kızımın odasına girmesine...
Kapısını kapatıyorum ama yine anlamıyorlar hala aynı şeylere devam ediyorlar. Bundan sonrada gelemezler. İzin vermeyeceğim.

Kapısını kapatıyorum ama yine anlamıyorlar hala aynı şeylere devam ediyorlar. Bundan sonrada gelemezler. İzin vermeyeceğim.
Kapıyı kilitleyin,yine anlamazlarsa usulünce uyarın bence. Gelmeleri zaten ayrı durum. Tamam arada bir olabilir ama sık sık hoş değil.

Evine gittik herşeyimi kıskandı. Sanki çok güzel şeyleri var gibi çocuklarımı sığdırmadı der eminim buna. Vallaha sabahtan beri suratımı asıp oturdum esimlede tartıştık.
Aslinda sizi cok iyi anliyorum ayni durumlari baska bir akraba dolayisiyla yasiyoruz ama leke olan yıkanıyor ve siliniyor geçiyor. Gorumceye birsey diyemiyorum siz de cocuklari uyarabilirsiniz oglum surda icsen rica etseniz bursey olmaz birde cocuk 13 yaşında büyük yani. Annesi belki dökmez diye düşünmüştür. Ama inanin hersey geciyor ne eşle tartismaya degiyor ne can sıkmaya. Hayat kısa. Lekeler çıkar çıkmaz demeyin benim krem halıma iki defa ben bir defa kardeşim çay döktü hic canımı sıkmadım yikatmaya verdim çıktı. Bende oda yapcam oğluma ama kurban bayramindan sonra kalabalik gittikten sonra yani 😀.ilkokula gifden oğlum ve kizim ayni odada kaliyor onlari ayircam bende özenirim sizin gibi.birsey dökülsün kirilsin çizilsin istemem tabii ama inanin misafirleriniz gittikten sonra cok onemsiz şeylermiş dersiniz. Kapi falan kilitlemeyin gerek yok bu tür seylere daha cok dikkat edersiniz olur biter. Lutfen dolduruşa gelmeyin

Herkese öncelikle güzel bir yıl diliyorum. Görümcem, çocukları ve kaynanam bize geldiler bir haftadır buradalar. Görümcem evinde hiçbir şekilde çocuklarının evi pisletmesine izin vermez döver ama buraya gelince saldım çayıra. Ben kendinin evine gittiğimde halima çay dökmeyin demişti bana iğneleyici bir şekilde. Dün akşam çay falan demledim sofra açtım çocuklar da var diye. 13 yaşındaki oğlu çayı aldı kızımın odasına gitti orada içecekmiş beyfendi. Kızım 1 buçuk yaşında ama ben kızıma maddi imkansizliktan dolayı oda anlamamıştım şimdi odasını aldım beyaz bı halı aldım mis gibi bakmaya bile kıyamıyorum daha 2 hafta oldu odayı düzenleyeli. Bu detayları veriyorum beni anlayabilirsiniz diye. Çayı beyaz halinin üzerine dökmüş ve onuda silmeye çalışıp bayağı bir yere dağıtmış. Sildik ama çıkmadı sabah yine sildik yine çıkmadı. Yikamaciyi aradım ama çalışmıyorlarmış bugün yasaktan dolayı. Pazartesi alabiliriz dedi canım çok sıkıldı. Belki bir halı diyebilirsiniz ama benim için inanın çok lüks birşey bu. Evlendiğimden beri hep milletin eskisinde oturdum kendi eşyalarımı yeni almaya başladım. 3 buçuk yıllık evlilikte. Yani ben oraya sofra sermişim oturup orda içsene. İnsan demez mi otur burda iç git diye. Kusura bakmayın sinirden nasıl yazdım bilmiyorum. Hakkınızı helal edin.
Evinize çocuklu misafir kabul ediyorsanız bunları göze almanız gerek diye düşünüyorum eşyaya bu kadar kıymet vermek de ne bileyim insan ölmemiş sonuçta bence bu kadar takmayın kendinizi niye sinir ediyorsunuz ki sizde görümcenize gittiğinizde çayı elinizden kayiyormuş gibi bırakın yere ayyy yanlıslıkla oldu tüh ya deyin içinizin yağları erir

Back
X