- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.051
- 498
Konu sahibi ben çocuklarıma mutfaktan yiyecek çıkarmaları izin vermiyorum. Abimin çocukları ise evinde rahatlar. Onlar bize geldiğinde işleri akışına bıraksam bu sefer kendi evlatlarıma haksızlık etmiş olurum. Zaten kontrolsüz vaziyette hersey heryerde olursa ben gerilirim. Yegenlerime söyle diyorum. Canım mutfakta içer misiniz? Yegenlerime basta tuhaf geldi ama gücenmeden ok dediler.
Orası senin evin incitmeden kural söyleyebilirsin. Halıdaki leke cıkmazsa da çıkmaz. Zaten çocuk mahcup olmuş daha cok incitme bence.
Bende kızımın odasına yeni halı almıştım. Misafir cocugun yüksege koymuş oldugu pastel boyaları indirmiş benim kızlarımla bir olup bütün odayı boyamışlardı. Görünce ben de çıldırmıştım. Anlıyorum seni. Ama yapmamak lazım.
Orası senin evin incitmeden kural söyleyebilirsin. Halıdaki leke cıkmazsa da çıkmaz. Zaten çocuk mahcup olmuş daha cok incitme bence.
Bende kızımın odasına yeni halı almıştım. Misafir cocugun yüksege koymuş oldugu pastel boyaları indirmiş benim kızlarımla bir olup bütün odayı boyamışlardı. Görünce ben de çıldırmıştım. Anlıyorum seni. Ama yapmamak lazım.