Sinirden deli olacam 😡

Vallaha yemek yiyorsak birlikte yiyoruz meyveyse sofra seriyorum eline verip evde dolandırmıyorum. Emiyor zaten 3 ana öğünümüz var birlikte yiyoruz meyve yiyecekse sofra seriyorum yediriyorum kalkıyor. Abur cubur vermiyorum zaten.
Bence hala beyaz halı pişmanlık
Zaten canına okunacak halının da çocuk büyüdükçe
Boş yere yeğene kızıp ortamın tadını kaçırmayın
İnsanlar siz izin verdiğiniz için sizde kalıyorlar çünkü

1 yaşında çocuk nasıl hep sofraya oturup kalkıyor yetişkinler gibi?
Yanlış anlaşılmak istemem sofra alışkanlığı tabi ki olmalı ama hiç sofra dışında bir şey yemiyor olması bana ilginç geldi.
Konu yemek de değil aslında bir şey dökmez de boya sürer bir şekilde beyaz halı kirlenir yani
İlerde nasıl pişman olacaksınız beyaz halıya ve verdiğiniz özene 😬
Benim gibi milletin eskisinde oturup da sonradan birşey alsaydiniz böyle yargilamazdiniz. Ben almışım mis gibi. 2 hafta olmuş daha ben kullanmamışım bunların vurdumduymazigi beni sinir eden

Benim gibi milletin eskisinde oturup da sonradan birşey alsaydiniz böyle yargilamazdiniz. Ben almışım mis gibi. 2 hafta olmuş daha ben kullanmamışım bunların vurdumduymazigi beni sinir eden
Güzelim bu insanları evine yatıya almışsın.
Bu saatten sonra her şey olabilir yani evde.
Kazadır olmuş yani.

Kosla hali ile deneyin pas lekesi haric cikarmadigi leke yok benimde halilarim beyaz kan damladigida oldu hep onunla silerim gecer

Sizin gibi misafir olma,misafir etme sevdalilari yuzunden bir sürü sağlık çalışanı öldü be.Hâlâ derdi halı.Geleni kabul etmiceksin kardeşim,bu kadar basit.
Bide bana geçen biz hastalandık herhalde koronaydi biz atlattık diyolar yani öyle ki gerizekalılar ve. Ne anlatabilir onlara.

Bebek odasına beyaz hali da garip geldi. Dikkat etsen de kirlenir o. Mesela biz kızımla tahta evini boyuyorduk odasında akrilik boya ile. Halıya da yakın değildik kızım boyayı alırken fırçayı sert çıkardı hop uçtu halının üzerine. Bir şekilde kirleniyor cocuk odasında hali. Ya da bizde öyle bilemiyorum. Yine de koca çocuğun yaptığı kabul edilemez halinin renginden bağımsız. Uyaracaktınız. Artık bundan sonra öyle yaparsınız.

13 yaşında çocuk 1 yaşındaki bebeğin odasında ne yapıyordu ki çay dökmüş içerken anlamadım hem kaza yani silmeye de çalışmış çocuk 13 yaşında yerde sofrada mum gibi mi otursun o zaman misafir etmeyecektiniz. Görümcenizi şikayet ediyor siz de öyle davranıyorsunuz kendi ailenizden olsa öyle davranmazdınız ayrıca çay döküldü diye halıyı atacak değilsiniz ki zorluklarla aldım diyorsunuz kosla halı var köpürtün silin çıkar hem zor aldığım halıyı da beyaz almazdım ben illa leke olur daha koyu alsaydınız keşke çocuk odası sonuçta..

Canım çocuk büyükmüş çayı orada içme diyecektin hadi kızının üzerine dokulseydi oynarken Allah korusun.
Bu tarz sorumsuz insanlara asla tahammülüm yok.

Evinde de duyarsız olsa huyu diyecektim ama özellikle yapıyor.

Kibarca reddet birdaha gelmek isterse gelirse de pasif durma yapma de çocuklara alınacaksa biptirsin gitsin ozaman.

Annesi dur demiyorsa sen diyeceksin ev sahibi olarak. Alinir kirilir diye dusunme

Ben haliyi falan gectim de su pandemi doneminde gorumce,cocuklari ve kayinvalidenin 1 haftadir yatili olarak sizde ne isi var? Ben kendi kayinvalidemi kayinpederimi, 5 dk lik mesafe aramiz, aylardir eve caya bile davet etmedim. Kendim de gitmedim. Neden musamaha gosteriyosunuz hele ki yatili misafire?

Ben haliyi falan gectim de su pandemi doneminde gorumce,cocuklari ve kayinvalidenin 1 haftadir yatili olarak sizde ne isi var? Ben kendi kayinvalidemi kayinpederimi, 5 dk lik mesafe aramiz, aylardir eve caya bile davet etmedim. Kendim de gitmedim. Neden musamaha gosteriyosunuz hele ki yatili misafire?
Bende istemedim gelmelerini. Gelin bile demedim. Kaynananın geleceğinden haberim bile yoktu.

Ya insan kendisine yapılmasını istemedigi birseyi kendide yapmamalı, yaptırmamalı. Sinir olurum bende çok haklısınız. İnsan bi uyarır yahu....!!

Bende istemedim gelmelerini. Gelin bile demedim. Kaynananın geleceğinden haberim bile yoktu.
eşinizi beklemeden siz yollarını kesecektiniz ama. mesajlara eşim salak eşim denyo gözüne baktım anlamadı falan demişsiniz ama öyle olmuyor o işler. sorun sadece halı değil sorun sizi tınlamamaları.

sizi arayıp yoldayız geliyoruz dediklerinde biz pandemiden dolayı kimseyi kabul etmiyoruz kimseye de gitmiyoruz, kusura bakmayın diyecektiniz. gelin demedim demişsiniz ama sizce anlamışlar mı? biraz çenebaz olun bakın nasıl değerli oluyorsunuz. eşinizden neden bekliyorsunuz ki madem müdehale etmiyor hiçbir şeye.

bu yapıda insanların gelme diyince gelmeyeceğini düşünmüyorum anladığı kadarıyla oğlumun kardeşimin evi izin almayacağız tarzda söylenecek insanlar, burda eşinize de laf düşüyor ama oralı değil sanırım bu da eşinizin suçu siz de çok taviz vermişsiniz. çocuğu uyarabilirsiniz, sonuçta görümcenize gidince o sizi uyarmış. halı için üzülmeyin halıdaki leke çıkar fakat probleminiz başka

Herkese öncelikle güzel bir yıl diliyorum. Görümcem, çocukları ve kaynanam bize geldiler bir haftadır buradalar. Görümcem evinde hiçbir şekilde çocuklarının evi pisletmesine izin vermez döver ama buraya gelince saldım çayıra. Ben kendinin evine gittiğimde halima çay dökmeyin demişti bana iğneleyici bir şekilde. Dün akşam çay falan demledim sofra açtım çocuklar da var diye. 13 yaşındaki oğlu çayı aldı kızımın odasına gitti orada içecekmiş beyfendi. Kızım 1 buçuk yaşında ama ben kızıma maddi imkansizliktan dolayı oda anlamamıştım şimdi odasını aldım beyaz bı halı aldım mis gibi bakmaya bile kıyamıyorum daha 2 hafta oldu odayı düzenleyeli. Bu detayları veriyorum beni anlayabilirsiniz diye. Çayı beyaz halinin üzerine dökmüş ve onuda silmeye çalışıp bayağı bir yere dağıtmış. Sildik ama çıkmadı sabah yine sildik yine çıkmadı. Yikamaciyi aradım ama çalışmıyorlarmış bugün yasaktan dolayı. Pazartesi alabiliriz dedi canım çok sıkıldı. Belki bir halı diyebilirsiniz ama benim için inanın çok lüks birşey bu. Evlendiğimden beri hep milletin eskisinde oturdum kendi eşyalarımı yeni almaya başladım. 3 buçuk yıllık evlilikte. Yani ben oraya sofra sermişim oturup orda içsene. İnsan demez mi otur burda iç git diye. Kusura bakmayın sinirden nasıl yazdım bilmiyorum. Hakkınızı helal edin.
Yerinizde olsam odaya elinde bardakla gitmesine izin vermezdim.

Sofra açtık derken yere sofra bezi serip burada mı iç dediniz

Yani 13 yaşındaki çocuk yetişkin gibidir, 1,5 yaşındaki kızınızla aynı sofra moduna uymaz

Back
X