Size birşey diyen oldu mu? Huzur kaçıran davranışlara maruz kaldınız mı bu son olayda?Kv ile yaşadıklarımız malum. Bizi ayırmaya çalıştı beddualar küfürler etti iftiralar attı. Bir senedir çektirmediği kalmadı. Eski konularımda defalarca anlattım.
En son eşim de birdaha beni arama demişti telefonda annesine. Üç dört haftadır rahattık. Rahattım. Bugün eşimin kuzeninin nikahı vardı. Eşim gitti. Annesiyle gelinle damatla birlikte birlikte fotoğraf çektirmişler. Dayısına yemeğe gitmişler. Annesini de evine bırakmış. Sinirden delirmek üzereyim.
Eşime birşey dememek için kendimi zor tutuyorum. Nolur sakinleştirin beni.
bu işin sonunda zararlı çıkan sen olacaksın buna emin ol. bu tarz hikayelerde genelde o erkek çocuğu eskisinden daha beter ana kuzusu olup çıkıyor. o yüzden sinirden delirmeden önce bu işini sonunu düşün derimKv ile yaşadıklarımız malum. Bizi ayırmaya çalıştı beddualar küfürler etti iftiralar attı. Bir senedir çektirmediği kalmadı. Eski konularımda defalarca anlattım.
En son eşim de birdaha beni arama demişti telefonda annesine. Üç dört haftadır rahattık. Rahattım. Bugün eşimin kuzeninin nikahı vardı. Eşim gitti. Annesiyle gelinle damatla birlikte birlikte fotoğraf çektirmişler. Dayısına yemeğe gitmişler. Annesini de evine bırakmış. Sinirden delirmek üzereyim.
İstediğim o da değil aslında ama sindiremiyorum bana yapılanları. Hazmedemiyorum. Kavga çıkarasım var resmen sinirden kudurdum. Eşim defalarca bana keşke annem babam başkaları olsaydı dedi bu süreçte bana. O kadar kötü şeyler yaşattı ki kv ve kızı affedemiyorum. Benim ölmüş anneme küfredip doğmamış çocuğuma beddua etti.Annesiyle bir daha hiç görüşmeyeceğini mi düşünmüştünüz ?
biraz realist olun bakış açınız çok ütopik
Hayır ama o kadar kötü şeyler yaşattı ki kv her hamleyi bir tehdit olarak görüyorum. Yakında çocuğum doğacak. Asla yüzünü görmek istemiyorum o kadının.Size birşey diyen oldu mu? Huzur kaçıran davranışlara maruz kaldınız mı bu son olayda?
ne var bunda annesi sonucta sana ne zararı olmus?Kv ile yaşadıklarımız malum. Bizi ayırmaya çalıştı beddualar küfürler etti iftiralar attı. Bir senedir çektirmediği kalmadı. Eski konularımda defalarca anlattım.
Biz boşanalım diye bana iftira attı. Nasıl sinirliyim anlatamam. Benim tek bir kötülüğüm olmamıştı onlara karşı. Eşim dahil herkes biliyor bunu.Siz silebilirsiniz. Ama insan ne yaparsa yapsin annesini silip atamıyoruz düşman ilan edemiyor
Hayır gizlemiyor benden. Bugün nikahta karşılaşmışlar. Ne konuştunuz dedim. Genel şeyler dedi. Öncesinde bi görüşme olmadı. Ama kv şimdi yine aramaya başşayacak hergün hergün.Görmemiş gibi yap. Ortaya çıkarma esin senden gizliyorsa. En azından gizlice görüşsün
Eski konularınızı da hatırlıyorum. Başta kesinlikle size hak veriyordum ama artik ciddi bir takıntı haline getirdiğinizi düşünüyorum. Yani siz görüşmeyin, seviye koyun. Ama eşinizin annesi. Sizde anne oldunuz, iyi veya kötü insan silip atamaz. Hayatınızın odak noktasını değişin bu nefret bu kin sizi yet bitirirBiz boşanalım diye bana iftira attı. Nasıl sinirliyim anlatamam. Benim tek bir kötülüğüm olmamıştı onlara karşı. Eşim dahil herkes biliyor bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?