Sinirden delircem!

Annesidir kendisi görüşsün bunda bir sorun yok. Seni yüz göz etmiyorsa sende görme duyma onların hakkında konuşma.. Malesef anamızı babamızı seçemiyoruz ama eşimizi dostumuzu seçiyoruz...

Önce eşin sonra ailesi sinirlerini bozmuş senin, takıntili bir insan oldun sonunda.

Yazılmış zaten, sen silsen de eşin silmeyecek annesini, ne sanıyordun bundan sonra kayinvalidenin hayatınızda olmayacağını mı? Daha doğum olacak o nefret ettiğin kayinvalide ile biraraya geleceksin. Eşin elbette denge falan kuramayacak sürpriz olmasın senin için sonra ona da ayılıp bayılma.

Bence siz eşinizin görüşmesinden çok yine sizi rahatsız edeceğinden korkuyorsunuz yine size gelecek siz ona hizmet etmek zorunda kalacaksınız size zor gelen bu haklısınızda yoksa eşiniz annesine gitsin görüşsün çokta takmayacağınızı düşünüyorum inşallah ucu size dokunmaz birde yaptıklarını kafanıza takmayın kim zerre kötülük yaparsa karşılığını bulur mutlaka ilahi adalete güvenin sabredin ve uzaktan izleyin

Yapmayın allahaşkına annesini silip, tamamen hayatından çıkarmasını mı isterdiniz? Bir konuda anlaşamamışsınız, tartışmalar yaşanmış eşinizde tavrını koymuş. Daha ne yapsın?

Pardon da sanane? Sen keseceksen muhabbeti kes aklım almıyo eşleri de bu kadar manipüle etmelere

Duygularınızı anlıyorum çok yıpranmışsınız tepkiniz ondan böyle veriyorsunuz .

Sinirlisiniz belki affedemeyeceğiniz kadar nefret ediyorsunuz ama malesef o eşinizin annesi biliyorum eşinizin yanınızda olmasını annesini silmesini bekliyorsunuz ama öyle bir dünya yok.

Gerçek dünya burası her istediklerimiz olmuyor malesef. Eşiniz annesiyle siz ne kadar nefret etsenizde görüşebilir yoksa diğer insanlarlada arası açılır.

Aranıza sınır koyun eşinizin annesiyle , kısıtlı görüşün veyahut hiç konuşmayın ama tepkinizi belli etmeyin . Keskin sirke küpüne zarardır derler siz öfkenizi yansıtırsanız onlarda öfkelenir ve yıpranırsınız duygular bulaşıcıdır durumu kabullenin iç dünyanıza yönelin duygularınız elbetteki gerçek ama yansıtmamanız gerekiyor ılımlı olun anlayış gösterin yoksa ileride hayatınız daha çekilmez olacak malesef bazen nefret etmekte yaramıyor.

Eşinizin efendisi, sahibi değilsiniz, yalnızca hayat arkadaşısınız.

Ne yaparsa yapsın ne kadar haksız olursa olsun hiçbirşey için konuşmazsa onu doğurdu diye konuşur, besledi büyüttü diye konuşur. Yerin ayrıdır ama asla iki tarafta birbirinin yerini tutamaz. Sen düşünüyorsun ki şimdi, bana neler söyledi hâlâ annesiyle konuşuyor, senin baban da aynılarını ona yapsa yine de babanla görüşürdün bi yerden sonra. Öyle varsayım yap.

Yahu gitmedigine sukredecegine ne araniyon acaba
zorla goturup anamin elini opcen demesimi iyi olan

ne kadar kötü de olsa annesi sonuçta

Çok özür diliyorum ama sizin gibi düşünen bir kadın umarım gelinim olmaz. Kvyi sevmem hatta nefret ederim kocam da bugüne dek hiç savunmadı beni. Kendi kendime dik durdum hep. Öyle benşm kv hakaret vs etmedi oğlunun yanında melek olabilmek icin hep sirin durdu zehrini yalnızken akıttı. Ve inanın bana o kadar kötü şeyler yaşadım ki. Burada her bir sıkıntımı konu acsam siz dahi üzülürdünüz. Ama bir kez olsun kocamı annesiyle konusmasın diye doldurmadım. Yeri geldi kv yalandan ağladı iftira attı kocamla kanlı bıcaklı olduk. Ama ben bir defa dahi kocam küssün konusmasın demedim. Çünkü anne. Ne yaparsa yapsın evlat atamaz atmamalı. Siz konusmayın mesafeyi koruyun. Ama kocanız annesiyle konustu diye neden sinir oluyorsunuz. Siz de anne olacaksınız. Bakın ben hiç istenen gelin olmadım. Sürekli adetlerimi ailemi gelenek göreneklerimi aşagı gördüler kendileri zaten hep kral soyundan geliyordu! Yeri geldi kavga ettim yeri geldi laf söyledim ama bir defa bile eşimle ailesinin arasına girmedim. Uzun mücadele sonunda kocam benim gerçekten cok iyi bir insan oldugumu söyledi. Haklılığım konusunda da cok defa söyledi. Ben sizin gibi olsaydım o koca daha da yapısırdı anasına ve haklı da olsam görmezdi görse bile söylemezdi. Size tavsiyem anne oğlu arasına girmeyin. Zararlı siz cıkarsınız

Vallahi ben melek gibiydim. Kvye bebek gibi baktım kendi de söyler yani. Tek kusur beni istememe sebebi yabancı olmam ve başımın acık olmasıydı. Etrafında dört döndüm desem yeridir. Yine de istemedi sevmedi. Var öyle şizofrenler emin olun ki birşey yapmanıza gerek yok. İçindeki öfke nefret sonsuz böyle insanların.

Allah çoluğumuzu çocuğumuzu iyi insanlarla karşılaştırsın...

Öyle hepimizin göbeği var.. bu göbek anne ile çocuğun bağıdır.. yani insanın vücudunda bile anne iye bağım simgesi varken ölüm olmadığı müddetçe anne evlat istse de ayrı kalamaz
öyle bir kalır ki....bütün anneleri kendi anneniz gibi zannetmeyin please

öyle bir kalır ki....bütün anneleri kendi anneniz gibi zannetmeyin please
Ne kadar ayrı kalırsan kal sevsen de sevmesende birgün yina galiyorsun bir araya.. ölüm döşeğinde olsa, hastalıktan yatalak olsa.. sevmesen di merak edersin.. bunu düşünerekso şeklde yazdm..

Annesi onun tabiki görüşecek bence tamamen görüşmeyi kesmek yerine başka çözümler bulun. Mesela siz konuşmayın ama annesi ile aralarınada girmeyin.Şimdi küçük bebeğim var çok hassasım anne lafını duyunca ne emekle büyütüyor insan gerçekten ,benimde iki oğlum var gelecek ne gösterir bilinmez kendini bilmez arsız gelinlerle Allahım karşılaştırmasın .Sözüm sizin için değil kesinlikle kv niz de sorunvar sizin belli... Ne demek küfür falan kocamana kadın örnek olması gerekirken.

Sinirden delirdigin kişi eşinin annesi. Hiç görüşmeyecekler mi sanmıştın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…