ÇOK sınır bozucuHayır gizlemiyor benden. Bugün nikahta karşılaşmışlar. Ne konuştunuz dedim. Genel şeyler dedi. Öncesinde bi görüşme olmadı. Ama kv şimdi yine aramaya başşayacak hergün hergün.
Ne yaparsa yapsın ne kadar haksız olursa olsun hiçbirşey için konuşmazsa onu doğurdu diye konuşur, besledi büyüttü diye konuşur. Yerin ayrıdır ama asla iki tarafta birbirinin yerini tutamaz. Sen düşünüyorsun ki şimdi, bana neler söyledi hâlâ annesiyle konuşuyor, senin baban da aynılarını ona yapsa yine de babanla görüşürdün bi yerden sonra. Öyle varsayım yap.Kv ile yaşadıklarımız malum. Bizi ayırmaya çalıştı beddualar küfürler etti iftiralar attı. Bir senedir çektirmediği kalmadı. Eski konularımda defalarca anlattım.
En son eşim de birdaha beni arama demişti telefonda annesine. Üç dört haftadır rahattık. Rahattım. Bugün eşimin kuzeninin nikahı vardı. Eşim gitti. Annesiyle gelinle damatla birlikte birlikte fotoğraf çektirmişler. Dayısına yemeğe gitmişler. Annesini de evine bırakmış. Sinirden delirmek üzereyim.
Eşime birşey dememek için kendimi zor tutuyorum. Nolur sakinleştirin beni.
Yahu gitmedigine sukredecegine ne araniyon acabaKv ile yaşadıklarımız malum. Bizi ayırmaya çalıştı beddualar küfürler etti iftiralar attı. Bir senedir çektirmediği kalmadı. Eski konularımda defalarca anlattım.
En son eşim de birdaha beni arama demişti telefonda annesine. Üç dört haftadır rahattık. Rahattım. Bugün eşimin kuzeninin nikahı vardı. Eşim gitti. Annesiyle gelinle damatla birlikte birlikte fotoğraf çektirmişler. Dayısına yemeğe gitmişler. Annesini de evine bırakmış. Sinirden delirmek üzereyim.
ne kadar kötü de olsa annesi sonuçtaKv ile yaşadıklarımız malum. Bizi ayırmaya çalıştı beddualar küfürler etti iftiralar attı. Bir senedir çektirmediği kalmadı. Eski konularımda defalarca anlattım.
Ya belki yanılıyorumdur ama eski konuları da biliyorum az çok. Ne bileyim ben şuna inanasım gelmiyor pek "ben çok iyiyim, çok sakinim, melek gibiyim, sessizim ama hiç bi suçum yokken kv bana kötü davranıyor". Bu kayinvalide olur, kayınbaba olur, eş olur, akraba ya da arkadaş olur fark etmez. Yanlış anlaşılmasın ben oh çekmiyorum. Sadece aklım almıyor ya. O yüzden bu konuda sana da hak veremiyorum. Napsın adam annesine. Görünce yüzünü çevirip gitsin mi? Görüşecek elbet. Sen muhatap olmadıktan sonra sıkıntı ne onu bilemedim.
Vallahi ben melek gibiydim. Kvye bebek gibi baktım kendi de söyler yani. Tek kusur beni istememe sebebi yabancı olmam ve başımın acık olmasıydı. Etrafında dört döndüm desem yeridir. Yine de istemedi sevmedi. Var öyle şizofrenler emin olun ki birşey yapmanıza gerek yok. İçindeki öfke nefret sonsuz böyle insanların.
öyle bir kalır ki....bütün anneleri kendi anneniz gibi zannetmeyin pleaseÖyle hepimizin göbeği var.. bu göbek anne ile çocuğun bağıdır.. yani insanın vücudunda bile anne iye bağım simgesi varken ölüm olmadığı müddetçe anne evlat istse de ayrı kalamaz
Ne kadar ayrı kalırsan kal sevsen de sevmesende birgün yina galiyorsun bir araya.. ölüm döşeğinde olsa, hastalıktan yatalak olsa.. sevmesen di merak edersin.. bunu düşünerekso şeklde yazdm..öyle bir kalır ki....bütün anneleri kendi anneniz gibi zannetmeyin please
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?