- 19 Mayıs 2020
- 47.334
- 212.640
- 598
Size karşı birşey yapılmadıkça, teşebbüs edilmedikçe evinizdeki huzuru bozmayın. Suçlu siz olursunuz. '' Şimdi ne ettik ki? '' derler. Eşiniz de de ters teper bu. '' Ben ağaç kovuğundan mı çıktım?'' der. Haklıyken haksız konuma düşmeyin. Az sakin olun.Biz boşanalım diye bana iftira attı. Nasıl sinirliyim anlatamam. Benim tek bir kötülüğüm olmamıştı onlara karşı. Eşim dahil herkes biliyor bunu.
Çok çok çok haklısın. Öyle büyük bir haksızlığa uğradım ki halen sindiremiyorum ama bana çok zararı var bunun.Eski konularınızı da hatırlıyorum. Başta kesinlikle size hak veriyordum ama artik ciddi bir takıntı haline getirdiğinizi düşünüyorum. Yani siz görüşmeyin, seviye koyun. Ama eşinizin annesi. Sizde anne oldunuz, iyi veya kötü insan silip atamaz. Hayatınızın odak noktasını değişin bu nefret bu kin sizi yet bitirir
Boşanalım diye bana iftira attı üstüme yürüdü. Ölmüş anneme küfür edip doğmamış çocuğuma beddua etti. Boşa bu karıyı bin tane bulursun da bi tane anne bulamazsın dedi. Bunların hepsini bayram günü yaptı. Apartmana rezil etti bizi. Evimize yerleşmeye kalktı. Eşim evden kovdu gidip herkese gelin evden kovdu beni dedi. Sen çok çok haklısın ama ben yapılanları hazmedemiyorum.Size karşı birşey yapılmadıkça, teşebbüs edilmedikçe evinizdeki huzuru bozmayın. Suçlu siz olursunuz. '' Şimdi ne ettik ki? '' derler. Eşiniz de de ters teper bu. '' Ben ağaç kovuğundan mı çıktım?'' der. Haklıyken haksız konuma düşmeyin. Az sakin olun.
Bir psikoloğa mı görünseniz? Bu ataklar size zarar verecek.Boşanalım diye bana iftira attı üstüme yürüdü. Ölmüş anneme küfür edip doğmamış çocuğuma beddua etti. Boşa bu karıyı bin tane bulursun da bi tane anne bulamazsın dedi. Bunların hepsini bayram günü yaptı. Apartmana rezil etti bizi. Evimize yerleşmeye kalktı. Eşim evden kovdu gidip herkese gelin evden kovdu beni dedi. Sen çok çok haklısın ama ben yapılanları hazmedemiyorum.
Evet şeytanın bayrak taşıyanı. Torunu dünyaya gelmesin diye beddua edip ölmüş anneme küfür eden bir anne o. Boşanalım diye bana iftira atan bir anne o. Boşa bu karıyı karı gibi karı al bin tane karı bulunur bir tane anne bulunmaz diyen bir anne o.Annesi o farkinda misiniz..
Sizin kaç yıl çocuğunuz olmadı?Evet şeytanın bayrak taşıyanı. Torunu dünyaya gelmesin diye beddua edip ölmüş anneme küfür eden bir anne o. Boşanalım diye bana iftira atan bir anne o. Boşa bu karıyı karı gibi karı al bin tane karı bulunur bir tane anne bulunmaz diyen bir anne o.
Ama senin annen degil iste esinin annesi olay bu..sen sil at. Esin atmaz realist olunEvet şeytanın bayrak taşıyanı. Torunu dünyaya gelmesin diye beddua edip ölmüş anneme küfür eden bir anne o. Boşanalım diye bana iftira atan bir anne o. Boşa bu karıyı karı gibi karı al bin tane karı bulunur bir tane anne bulunmaz diyen bir anne o.
Bunun ne önemi varSizin kaç yıl çocuğunuz olmadı?
Sonuçta annesi, siz oğlunuz olsa ondan ne kadar ayrı kalabilirsiniz ?Kv ile yaşadıklarımız malum. Bizi ayırmaya çalıştı beddualar küfürler etti iftiralar attı. Bir senedir çektirmediği kalmadı. Eski konularımda defalarca anlattım.
En son eşim de birdaha beni arama demişti telefonda annesine. Üç dört haftadır rahattık. Rahattım. Bugün eşimin kuzeninin nikahı vardı. Eşim gitti. Annesiyle gelinle damatla birlikte birlikte fotoğraf çektirmişler. Dayısına yemeğe gitmişler. Annesini de evine bırakmış. Sinirden delirmek üzereyim.
Eşime birşey dememek için kendimi zor tutuyorum. Nolur sakinleştirin beni.
Bu olayların çıkış noktası ne oldu peki ? Yanlış anlamayın sadece meraktan soruyorumBoşanalım diye bana iftira attı üstüme yürüdü. Ölmüş anneme küfür edip doğmamış çocuğuma beddua etti. Boşa bu karıyı bin tane bulursun da bi tane anne bulamazsın dedi. Bunların hepsini bayram günü yaptı. Apartmana rezil etti bizi. Evimize yerleşmeye kalktı. Eşim evden kovdu gidip herkese gelin evden kovdu beni dedi. Sen çok çok haklısın ama ben yapılanları hazmedemiyorum.
Etle tırnak gibi. Eskilerin sözü vardir kardeş kardeşini bicaklamis dönmüş sarılmış anne bu yaniAna o ana ana.. ne kadar kavga da etseler bir yerde bir bağ var tamamen silip atılmıyor.. sen konuşma sen görüşme.. bırak kocan istiyorsa görüşsün.. Buna kimse karışamaz ki
Öyle hepimizin göbeği var.. bu göbek anne ile çocuğun bağıdır.. yani insanın vücudunda bile anne iye bağım simgesi varken ölüm olmadığı müddetçe anne evlat istse de ayrı kalamazEtle tırnak gibi. Eskilerin sözü vardir kardeş kardeşini bicaklamis dönmüş sarılmış anne bu yani
Çok haklısınız kötü de olabilir ama sonuçta anne ne zorluklarla büyütüyor o cocuklariÖyle hepimizin göbeği var.. bu göbek anne ile çocuğun bağıdır.. yani insanın vücudunda bile anne iye bağım simgesi varken ölüm olmadığı müddetçe anne evlat istse de ayrı kalamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?