Sinirden deliricem ne yapmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Qiremimmm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2018
1.538
2.885
133
35
Kızlar o kadar canım sıkkın ki şuan buraya da yazmazsam deliricem bu ay rahim filmi çekildim intte rahim filmi hem tanı hem tedavi amaçlı yazıyor yani çekildikten sonra spermin rahme tutunması daha kolaylaşıyormuş ve hamile olma şansı artıyormuş o yüzden bende bu ayı iyi değerlendirmek istiyorum bir gün dolu bir gün boş yapayım istiyorum ve bu gece olması lazım normalde fakat benim eşim olacak şahıs ben böyle üsteliyorum istiyorum diye kendini bi havalara soktu gerçekten deliricem. Çamaşır sermem gerekiyordu ben uyurum o vakte kadar dedi ben şaka yapıyordur uyumaz diye bekliyordum ama gerçekten uyumuş sinirden deli oluyorum. Benim ne kadar istediğimi görmüyor mu kör mü her adette gözyaşı döküyorum ben nasıl bu kadar düşüncesiz olabilir ya normalde umrumda değil hayatta da istemem sex falan zaten kilolu erken boşalma sorunu var zevk faln almıyorum ben 2 senedir bu koşullarda o her istediğinde yapmaya çalışırken onun böyle yapması beni delirtiyor. Sorun onda onun yüzünden olmuyor buna adım gibi eminim zayıflayayım birşeyler yapayım çaba göstereyim diye hiç düşünmüyor lafa gelince bende çok istiyorum diyor hiç bir çaba yok deliricem ya deliricem. 10 ayın stresi zaten üzerimde birde onun bu kadar düşüncesiz olmasına dayanamıyorum benim ne kadar istediğimin nasıl farkında olmaz ben ne yapayım bu adama lütfen akıl verin

Üxme kendini. Bende geçen perşembe rahim filmi çektirdim.İki hafta ilişki yasak dendi zaten.Bizimde 2 yıldır olmuyo bebeğimiz. Sorunun büyüğü eşimde gibi. Biz ikimizde kiloluyuz. Gayret ediyorum ben vermek için. Eşimin öyle bi derdi yok. Keçiboynuzu özü aldım ısrarla onu içiriyorum. Eşin gittimi doktora?

Evet gitti sperm hızında düşüklük varmış ama belki anlık olabilir başka bir hastanede tekrar test yaptır demiş doktor ama gitmedi keçi boynuzu pekmezi bende aldım bu ay bi kaç gündür yiyo sabhları

Evet gitti sperm hızında düşüklük varmış ama belki anlık olabilir başka bir hastanede tekrar test yaptır demiş doktor ama gitmedi keçi boynuzu pekmezi bende aldım bu ay bi kaç gündür yiyo sabhları
1 aydır yediriyorum ben. Geçen ay %1 ileri hareketli %15 yerinde hreketli çıkmıştı, bugün %53 ileri hareketli çıktı. Şaka gibi ama nasıl yükseldi anlayamadık.

Kendi kendine sinirlenip canını sıkma....yerinde olsam onu uyandırır ağzıma geleni sayar, sonra geçer yatardım...

Bir daha da o istediğinde 10 sn icin banyo yapamam diyerek onu aşağılardım ki, yaptığının farkina varsin.....

1 aydır yediriyorum ben. Geçen ay %1 ileri hareketli %15 yerinde hreketli çıkmıştı, bugün %53 ileri hareketli çıktı. Şaka gibi ama nasıl yükseldi anlayamadık.
Her ay yaptırıyor mu test belkide keçiboynuzunun faydası olmuştur inş bizimkinde de olur ama o böyle düşüncesiz davrandıkça ben deliriyorum

ya normalde umrumda değil hayatta da istemem sex falan zaten kilolu erken boşalma sorunu var zevk faln almıyorum ben 2 senedir bu koşullarda o her istediğinde yapmaya çalışırken
Bu sorunlar pek de basit değil. Evliliğiniz de eksikler varken bebek fikri zorlamıyor mu? Önce bunları halletmek gerekmez mi?

Aynı şeyi düşünüyorum şimdi yastığımı yorganımı alıp başka odaya geçicem kapıyı da kilitlicem ve watsaptan ağzıma geleni saycam o uyurken ben nasıl delirdiysem ben uyurken de o delirsin fakat ikincisini nasış yapıcam bilmiyorum çocuk için şuan onu yapamam allh nasip ederde hamile kalırsam bunların hepsini ödetcem ona

Her ay yaptırıyor mu test belkide keçiboynuzunun faydası olmuştur inş bizimkinde de olur ama o böyle düşüncesiz davrandıkça ben deliriyorum
Çocuk için uğraştığımızdan 3 farklı tarihli sonuç istendi. Bu ay %53 çıktı. Ama sanırım bu kezde yapıları normal değil. Aşılama yapılacak bizim o zamana kadar ne kadar artsa hareketi o kadar iyi. Erkekler vurdumduymaz maalesef.Benim eşimde sigara içiyo içme dedikçe devam ediyo gece sigara içmeyi bırakıp sabah paket alıyo. Stres yapmamak en güzeli. Pek elde değil tabi biliyorum ama yapacak bişeyimiz yok maalesef.

Bende öyle dilimde tüy bitti sigarayı bırak fazla yeme kilo ver demekten ben mi anlatamıyorum o mu anlamıyor deli olucam ya gerçekten Allahtan tek dileğim sabır

Ben bu sözlerinize takıldım

"normalde umrumda değil hayatta da istemem sex falan zaten kilolu erken boşalma sorunu var zevk faln almıyorum ben 2 senedir bu koşullarda o her istediğinde yapmaya çalışırken onun böyle yapması beni delirtiyor"

2 senelik eşiniz hakkında neden böyle nefret eder gibi bahsettiniz anlamadım

bence eşiniz anlıyor sizin onunla birlikte olurken istekli olmadığınızı

Bu yüzden sadece çocuk için sizinle birlikte olmak istemiyor.

Bende öyle dilimde tüy bitti sigarayı bırak fazla yeme kilo ver demekten ben mi anlatamıyorum o mu anlamıyor deli olucam ya gerçekten Allahtan tek dileğim sabır
Hergün sigara yüzünden laf söylerim hergün. Tek günümüz bile geçmiyo sigara tartışması olmadan. Ama anlatamıyorum sigaradan olmasa x'inde olmazdı der geçer bide. Allah yardımcımız olsun.

Anlayan insan zayıflar çaba gösterir ben ona bu konuda anlayış gösteriyorsam onun da bunu yapması lazım değil mi kör değil 9 aydır ağlıyorum ben

Hergün sigara yüzünden laf söylerim hergün. Tek günümüz bile geçmiyo sigara tartışması olmadan. Ama anlatamıyorum sigaradan olmasa x'inde olmazdı der geçer bide. Allah yardımcımız olsun.
Ya tabi ki muhakkak öyle belki zamanı değil ondan olmuyor ama beklerken de insan çaba göstermeli ki ben elimden geleni yapıyorum taktir allahın diyebilsin

Ya tabi ki muhakkak öyle belki zamanı değil ondan olmuyor ama beklerken de insan çaba göstermeli ki ben elimden geleni yapıyorum taktir allahın diyebilsin
Aynen öyle. Bi paket sigara iç sonrada bi kaşık keçiboynuzundan medet um. Aklımla dalga geçiyo resmen..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…