Şuan bile anladım ki bir baba ile anne asla bir olamaz biz bu kadar çocuk hasretiyle yanarken onların bu düşüncesizlikleri hak mı yani bizeAynen öyle. Bi paket sigara iç sonrada bi kaşık keçiboynuzundan medet um. Aklımla dalga geçiyo resmen..
Anlıyorum siziAnlayan insan zayıflar çaba gösterir ben ona bu konuda anlayış gösteriyorsam onun da bunu yapması lazım değil mi kör değil 9 aydır ağlıyorum ben
Öncelikle sakin olun. Aynı süreçlerden geçmiş biriyim. Hemen hemen her satırı ile.Üxme kendini. Bende geçen perşembe rahim filmi çektirdim.İki hafta ilişki yasak dendi zaten.Bizimde 2 yıldır olmuyo bebeğimiz. Sorunun büyüğü eşimde gibi. Biz ikimizde kiloluyuz. Gayret ediyorum ben vermek için. Eşimin öyle bi derdi yok. Keçiboynuzu özü aldım ısrarla onu içiriyorum. Eşin gittimi doktora?
Şuan o kadar sinirliyim ki ona mahkeme açık olsa yürü boşanıyoruz derim o yüzden ilginç gelmesini anlayabiliyorumAnlıyorum sizi
Bende 7 senedir evlat istiyorum
Büssüri tedavilerimiz oldu
3.tüp bebek tedavimde çok sukur hamile kaldım
allah en yakın zamanda size evlat nasip etsin inşallah
Ama yinede esiniz hakkinda düşünceleriniz ilginç geldi bana.
Eşimin bilmesi gereken şey problemleri ve onların da gayet farkında o yüzden birşeyler yapmasını beklemem ve hiç bir çaba görmememden dolayı ona sinirlenmem çok normalEşiniz biliyor mu onun hakkında düşündüklerinizi
Şahsen benim eşim bana bunları söylese ben ondan çocuk istemem
Anlayan insan zayıflar çaba gösterir ben ona bu konuda anlayış gösteriyorsam onun da bunu yapması lazım değil mi kör değil 9 aydır ağlıyorum ben
İyide sadece senin istemenle olmuyor işteBenim şuan evliliğimde ki sorunlar veya başka hiç birşey umrumda değil ben sadece çocuk sahibi olmak istiyorum yaşadığım bütün sorunlarda bundan kaynaklı
Benim şuan evliliğimde ki sorunlar veya başka hiç birşey umrumda değil ben sadece çocuk sahibi olmak istiyorum yaşadığım bütün sorunlarda bundan kaynaklı
O zaman niye korunmayı bıraktık ben tek başıma almadım bu kararı herhaldeİyide sadece senin istemenle olmuyor işte
Belliki adam istemiyor
Sorunlarinizin kaynagi neden cocuk sahibi olmamaniz olsun ki?Benim şuan evliliğimde ki sorunlar veya başka hiç birşey umrumda değil ben sadece çocuk sahibi olmak istiyorum yaşadığım bütün sorunlarda bundan kaynaklı
Evde sizin sözünüz geçiyor olmasından olabilir miO zaman niye korunmayı bıraktık ben tek başıma almadım bu kararı herhalde
Bu olay olana kadar sinirli değildim ayrıca 10 aydır deniyoruz 10 gün değil sinirle stresle ne alakası varAdam yorgundur belki. Madem o aksam iliskiye girmeniz gerekiyordu camasirlari sermeseydin keske.
Bu ay olmazsa öbür ay olur. Bu kadar kafaya takma, biraz rahat ol. Bu kadar sinir stresle cocuk mu yapilir.
Ben zaten her duamda hayırlısı diyorum ama elimizden gelen çabayı göstermezsek o sabrı nasıl isteyebiliriz Allahtan evet belki de hiç olmayacak ama ben elimden geleni yaptım rabbim nasip etmedi diyebilelim dimiDuygu durumunuzu yaşadıklarınızı bilmemiz elbet mümkün değil ama bu düşünceniz biraz yanlış değil mi. Haddim değil ama herşeyin hayırlısı demek lazım değil mi güzel arkadaşım.
Size yazılan ne kim bilir ki ya hiç nasip olmazsa...
Önce bu ihtimali kabul edip sindirin ki kafanız da vücudunuz da rahat etaib
etsin.
Bilemiyorum olabilir ama bu durum değişmediğine göre yine benim sözümün geçmesi gerekmez miydiEvde sizin sözünüz geçiyor olmasından olabilir mi
Çünkü ben bu durumu çok fazla kafama takıyorum bu sadece eşimle alakalı değilki ben gidip her ay muayenemi oluyorsam ilaç kullanıyorsam iğne oluyorsam o da bir zahmet sıkılmayacak çünkü bu durum ne kadar uzarsa benim bu takıntılı hallerim devam edecek beni gerçekten bunu yaşayan anlayabilirSorunlarinizin kaynagi neden cocuk sahibi olmamaniz olsun ki?
Kendinizi buna sartlamayin, yillarca ugrasan insanlar var.
Esiniz gorev gibi olmasini istemiyor ve de bu durumdan sIkIlmIs olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?