Sinirden deliricem ne yapmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen öyle. Bi paket sigara iç sonrada bi kaşık keçiboynuzundan medet um. Aklımla dalga geçiyo resmen..
Şuan bile anladım ki bir baba ile anne asla bir olamaz biz bu kadar çocuk hasretiyle yanarken onların bu düşüncesizlikleri hak mı yani bize

Anlayan insan zayıflar çaba gösterir ben ona bu konuda anlayış gösteriyorsam onun da bunu yapması lazım değil mi kör değil 9 aydır ağlıyorum ben
Anlıyorum sizi
Bende 7 senedir evlat istiyorum
Büssüri tedavilerimiz oldu
3.tüp bebek tedavimde çok sukur hamile kaldım

allah en yakın zamanda size evlat nasip etsin inşallah

Ama yinede esiniz hakkinda düşünceleriniz ilginç geldi bana.

Öncelikle sakin olun. Aynı süreçlerden geçmiş biriyim. Hemen hemen her satırı ile.
Öncelikle nasip. Nasip olacaksa uyumaz eşiniz. Sperm sayısı düşükse de olur yavaşsa da.
Biz bu türlü onlarca sorundan sonra ilk denememizde tüp bebek sahibi olduk. Şimdi ayağımda sallıyorum sıpamı. Rabbim size de nasip etsin.
Biz bu sorunları yaşadığımızda eşim stres olduğunu söylerdi.
Eşime takvim verdiğimde bu işi bir görev gibi görmeye başladığını söylemişti.
Muhtemelen eşiniz de aynılarını yaşıyor. Takvim sizde kalsın. Eşiniz bilmesin.
Siz de anladığım kadar bu işi görev edinmişsiniz.
Renk katın hayatınıza ufak değişiklikler mesela. Eşinize birlikte olalım demeyin de işte ne bileyim....
Bir de eşinize olan düşünceleriniz... belki farkında onun için düşündüklerinizin.
Sağlıkla kucağınız dolsun ınşallah. Ama sabır önce.
Sevgiler

Şuan o kadar sinirliyim ki ona mahkeme açık olsa yürü boşanıyoruz derim o yüzden ilginç gelmesini anlayabiliyorum

Eşiniz biliyor mu onun hakkında düşündüklerinizi
Şahsen benim eşim bana bunları söylese ben ondan çocuk istemem

Eşiniz biliyor mu onun hakkında düşündüklerinizi
Şahsen benim eşim bana bunları söylese ben ondan çocuk istemem
Eşimin bilmesi gereken şey problemleri ve onların da gayet farkında o yüzden birşeyler yapmasını beklemem ve hiç bir çaba görmememden dolayı ona sinirlenmem çok normal

Anlayan insan zayıflar çaba gösterir ben ona bu konuda anlayış gösteriyorsam onun da bunu yapması lazım değil mi kör değil 9 aydır ağlıyorum ben

Bu kadar umursamayan adami illaha neden baba yapmak istiyorsunuz? Belliki sizin kadar istekli değil. Yani önce evlilikteki sorunları çözün, sonra bebek. Böyle "hamike kalıyim hepsini burnundan getirecegim" gibi seylere hiç gerek yok. Bebek huzurlu sağlıklı bir yuvaya gelsin inşallah

Benim şuan evliliğimde ki sorunlar veya başka hiç birşey umrumda değil ben sadece çocuk sahibi olmak istiyorum yaşadığım bütün sorunlarda bundan kaynaklı

Benim şuan evliliğimde ki sorunlar veya başka hiç birşey umrumda değil ben sadece çocuk sahibi olmak istiyorum yaşadığım bütün sorunlarda bundan kaynaklı

Duygu durumunuzu yaşadıklarınızı bilmemiz elbet mümkün değil ama bu düşünceniz biraz yanlış değil mi. Haddim değil ama herşeyin hayırlısı demek lazım değil mi güzel arkadaşım.

Size yazılan ne kim bilir ki ya hiç nasip olmazsa...

Önce bu ihtimali kabul edip sindirin ki kafanız da vücudunuz da rahat etaib
etsin.

Sorunlarinizin kaynagi neden cocuk sahibi olmamaniz olsun ki?
Kendinizi buna sartlamayin, yillarca ugrasan insanlar var.
Esiniz gorev gibi olmasini istemiyor ve de bu durumdan sIkIlmIs olabilir.

Adam yorgundur belki. Madem o aksam iliskiye girmeniz gerekiyordu camasirlari sermeseydin keske.
Bu ay olmazsa öbür ay olur. Bu kadar kafaya takma, biraz rahat ol. Bu kadar sinir stresle cocuk mu yapilir.
Bu olay olana kadar sinirli değildim ayrıca 10 aydır deniyoruz 10 gün değil sinirle stresle ne alakası var

Ben zaten her duamda hayırlısı diyorum ama elimizden gelen çabayı göstermezsek o sabrı nasıl isteyebiliriz Allahtan evet belki de hiç olmayacak ama ben elimden geleni yaptım rabbim nasip etmedi diyebilelim dimi

Sorunlarinizin kaynagi neden cocuk sahibi olmamaniz olsun ki?
Kendinizi buna sartlamayin, yillarca ugrasan insanlar var.
Esiniz gorev gibi olmasini istemiyor ve de bu durumdan sIkIlmIs olabilir.
Çünkü ben bu durumu çok fazla kafama takıyorum bu sadece eşimle alakalı değilki ben gidip her ay muayenemi oluyorsam ilaç kullanıyorsam iğne oluyorsam o da bir zahmet sıkılmayacak çünkü bu durum ne kadar uzarsa benim bu takıntılı hallerim devam edecek beni gerçekten bunu yaşayan anlayabilir

Bu vurdumsuymazlık ilerde bebiş oldugundada devam eder canım erkek nedense sorunun kendinde olduğunu asla kabul etmez hatta kendinde bsey cıkmazsa mesela boburlenir durur senden ötür olmuyor bak diye bzZat yakın arkadasım yasadı bunu adam kızın yumurtlama gununu takip ediyordu 4 ay olmayınca kızı yaftalamaya basladı siz sakin olun bebek istiyorsunuz belli o yuzden kendisi cevre baskısına dayanamayıp kendi yanasır emin olun cevre oyle bseyki hani ccuk nerde dese biri kzdrsa mesela hemen o obur ay size gelir ne gerekiyorsa yapalım der siz bence bu saatten snra hic gerilmeyin streste etkiler cunku herseyi evet hsg den snra gebelk sansı cok yksek sperm canlılık suresi 72 saat uc gun onesi ble yeter aslında hayırlısı olsun

Çay yap kendine derin nefes al. Sakinleş. İki ay ara veriyorum de. Kendin için kafanı rahatlatmak için. Sadece istediğiniz zaman etkilendiğiniz zaman beraber olun. Zevkini güzelliğini yaşamaya bakın. Sonradan değişikliği göreceksiniz inşallah.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…