Sinirden deliricem ne yapmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben olsam bi daha asla ısrar etmezdim umrunda bile olmayan bi adamdan zorlamı hamile kalçaksın illa çocuk diye kendinizi niye yıpratıyorsunuz ki

Bu sorunlar çözülmeden çocuk yaparsan,yarın"keşke senin gibi adamdan çocuk yapmasaydım"diyeceksin.Gidişat o yönde..Üzgünüm.

Eşinizin kilolu olması çocuk olmaması için etken değil ki.
Sperm testi yaptırmadan, ürolog tarafından eşinizin er bezleri elle muayene edilmeden eşimde sorun var diyemezsiniz.
Tüpleriniz açık ise amh, Fsh, Tsh, ih, e2 hormonlarınızda sorun yoksa rahim filmi mucize yaratmaz. Sorun yoksa her ay %20 hamile kalma şansınız var.
Stres yapmayın.

Hergün sigara yüzünden laf söylerim hergün. Tek günümüz bile geçmiyo sigara tartışması olmadan. Ama anlatamıyorum sigaradan olmasa x'inde olmazdı der geçer bide. Allah yardımcımız olsun.
Adama evde huzur vermeyip seks yapmayı beklemek de ilginç.Robot mu bu erkekler? Duygularını belli etmiyorlar diye yok olmuyor o duygular.Bilerek uyumuştur bence ve haklı da.Adamdan nefret eder gibi şeyler yazmışsınız.Kim olsa kendisiyle ilgili böyle şeyler düşünen biriyle seks de çocuk da yapmak istemez.

Siz çocuk istiyorsunuz. Siz adama bir şeyler yediriyorsunuz. Siz adamı hastaneye sürüklüyorsunuz. Siz sevişmek istiyorsunuz. Siz adamın ilişki anındaki halinden memnun değilsiniz. Siz bu cinselliği bi kurala ve mecburiyete bağlı yaşamak istiyorsunuz.

Peki eşiniz? Adam ilişkiden zevk almıyor belki. Çocuk için hazır değil, istemiyor yada. Hayal kırıklığından oda bıktı ve soğudu bu durumdan belki de. Hiç onun fikirlerini sordunuz mu? Gerçek anlamda dinlediniz mi?

Anlayamıyorum. Siz çocuğu kendinize doğuramazsınız. İki tarafta eşit istek ve emekte bulunursa o çocuk mutlu olur. Kendi istekleriniz için mutsuz bir evlilik ve bu mutsuzluğa hapsolmuş çocuklar yaratmayın.

Sen bu kadar sinir stres yaparsan hamile kalman zorlaşır hatta imkansızlaşır.
Biraz rahat ol
Akışına bırak
Çok da umursama

Konu sahibi ben değilim :) Çocuk sahibi olamıyoruz bizde uğraşıyoruz ama, öyle seks problemi filan yaşamıyoruz. Tek derdimiz sigara..

Böyle bir adamdan çocuk yapmak neden

Bak canım oncelıkle cocuk ıstegını anlayabiliyorum ama sırf yapmak ıcın cocuk yapılmaz. Esin hakkında boyle dusunuyorsun suan cınsellıgı sevmiyor olsanda yarın bı gun ıstegını tavan yapmıca ne malum cınsellık evliliğin temeli bana gore. Yarın bı gun ayrılırsınız olan cocuga olur once evliliğini saglamlastır derim.

Belki o çocuk yapmak istemiyor.Adamı resmen çocuk için kullanıyosunuz istememesi de gayet normal karşılıklı bencilsiniz

Erkekler böyle birde stresle olmuyor ona dersen görev gibi oluyor doğal söylemeden yaklaş biliyorum çok yaşadım ben iğne vuruldum boşa gitmişti zaten stresten olmuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…