Sinirden deliricem ne yapmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cocuk icin sevisilmez, sevismek istendigi icin sevisilir, askla sevisilirse cocuk kendiliginden gelir zaten.gorev gibi yapmayin sunu yahu!

Çok teşekkür ederim gerçekten beni anlamanıza çok sevindim

Çocuk için her türünü denemişsiniz birde çocuğu düşünmeden yaklaşın demek istiyor arkadaş. Sizde göreceksiniz güzelliğini. Beraber olarak olmuyorsa tüp bebek denemeye çalışırsınız. Siz önce zevkini çıkarın evliliğinizin özel birlikteliğini güzelleştirin.

Neden bu adamdan çocuk yapmaya çalışıyorsunuz. Yazınızdan öyle sevgi falan taşmıyor. Seks desen yok, aşk desen yok. Beğenme bile yok çok belli. Bu ısrar niye.

Cinsel iliski evliligin saglikli yurumesi icin en temel taslardandir. Sizin esinize cinsel isteginiz yok, sadece cocuk icin diyorsunuz. Cocuk cok tatlidir, ins anne olursunuz ama temel taslari saglam olmayan evliliklerde deprem etkisi yaratir, cocuk olduktan sonraki 1 yil evliliklerde bosanma oranlarinin en yuksek oldugu yildir. Iyi dusunun derim, siz ne olursa olsun cocuk sahibi olmak istiyorum diyorsunuz ama cocuklarin anne kadar babayada ihtiyaclari var. Cocuk olduktan sonra kendinizi kocasiyla cinsel ve manevi iliskisi olmayan, yalniz bir kadin olarak hissedebilirsiniz ve bu his sizi bosanmaya kadar goturebilir. Iyi dusunun, sabit fikirli olmayin.
Bu arada stresin uremeye negatif etkisi ispatlanmistir. Bununla alakali internette bolca yazi var.

Cinsel problemler var. Siz de cinsellikten sogumussunuz. Bireysel çekişmeler ve anlaşmazlık da var belli ki. Ayrıca çocuk icin hevessiz ve istediğinizi bildiğine rağmen bir tarafını dönüp rahatça uyuyan bir adam var. Stresinizi ve üzüntünüzü anlıyorum ama acaba işi zorlamadan önce eşinizle aranızdaki sorunları mi duzeltseniz? Çocuk hayatınıza değen sihirli bir değnek olmayacak. Var olan sorunlarınız katlanarak daha da çok artacak. Mesela önce halletmeniz gereken şey eşinizin erken boşalma sorunu. Cinsellik çok önemli bir şey. Tikirinda giden ilişki bile çocuktan sonra bozuluyor tabi aradaki iletişimi de zedeliyor. Bu sorun çözülmezse sizi çok zor günler bekliyor. Biz 6 yıllık evliyiz kavga gürültü etmeyiz. Ama ne zaman kriz yasasak altından bu meret çıkıyor. Sizin şu an çocuktan önce başka sorununuz var ve aynı sorunlar çocuga engel oluyor. Yaşadığınız stres ve bıkkınlık bunu tetikliyor.

Ben hsg çektirdiğimde doktor o ay korunmamiz gerektiğini söylemişti. Her doktor farklı mı uygulama yapıyor bilmiyorum. Mantıken de radyasyona maruz kalıyoruz gebelik olması bebek için tehlikeli olabilir...

Madem sizin icin bu kadar onemliydi adam demis uyurum diye. Keske camasirida sonra assaydiniz. Ayrica o isler oyle siparisle olunca pek olmuyormus. Genelde denemeyi biraktik oldu diye duyarim. Kasmayin akisina birakin ve bebeginizi sevgiyle yapin gorev icabi degil. Hayirlisi olsun insallah

Böyle sinir stresle mi yapıcaksınız çocuğu?
Eşiniz yola gelene kadar girmeyin bu işlere. Sinir ola ola çocuk yapmaya çalışmak bi acayip geldi bana

10 cm için de de de hepten kırılsın egosu ☺

Benim şuan evliliğimde ki sorunlar veya başka hiç birşey umrumda değil ben sadece çocuk sahibi olmak istiyorum yaşadığım bütün sorunlarda bundan kaynaklı
Bu kadar bencil bir istekli oturmamış bir evliliğe çocuk eklemek istemek...
İsteğiniz çok büyük olsa da bu tarz bir bencilliğe hakkınız yok. Sadece yapabiliyorsunuz diye böyle bir ortama çocuk getiremezsiniz. Bir oturup sakinleşin önce eşinizle doğru düzgün anlaşın.

Bizim bi takvimimiz yok şu an. Eşimin sonuçlarına istinaden ya aşılama ya tüp bebek denildi. Doktorlarımızı bi bulup görüşemedik. Haftaiçi halledip bi gün almaya çalışıcam aşılama için.

Adamdan tiksiniyorsunuz, seksten zevk bile almiyorsunuz fakat bebek diye tutturuyorsunuz. Bir bebeğinde hakki huzurlu, mutlu yuvada büyümek. Bilin istedim.

Tiksindiğiniz bir adam ile böyle yuvayi sunabileceğinizi sanmiyorum. Adam sizi takmiyor bile. Yerinizde olsam bebek değil, boşanmayi düşünürdüm.

Ha bide dipnot: Hamile olmak için kadinin orgazm olmasida önemli. Spermleri daha ileriye itiyormuş. Doğa bile hamile kaldiğin adamdan en azidan haz almani istiyor.

Sorun eşinizde olduğu için, gururundan alaysı davranmış
Kafasına takmıyormuş gibi izlenim vermeye çalışmış

Benim şuan evliliğimde ki sorunlar veya başka hiç birşey umrumda değil ben sadece çocuk sahibi olmak istiyorum yaşadığım bütün sorunlarda bundan kaynaklı

Cok kötü bir yaklaşim bu. Cocuk olduktan sonra anlarsiniz artik. Tek başima bakarim diyorsunuzdur ama o iş öyle olmuyor. Desteksiz çocuk büyütmek, çocuk ile boşanmak çok çok zor şeyler.

Ilk baştaki uykusuzluk, hormonlar, çocuk açmi tokmu kargaşasi,.. o anlarda annen bile destek olsa dahi, eşin desteğini istiyorsun. Sevgisini, şevkatli sarilmasini,.. neticede bebeğin babasi o. Ki anne zaten bir süre sonra gider. Eşiniz ile tek kaldiğinizda lohusa depresyonuna girersiniz.

Gerçek annelik daima çocuğun iyiliğini, psikolojisini düşünmektir. Şu an bunu yapmiyorsunuz. Sirf etrafa hava atmak, instagramda hamişim ben demek için inan değer değil. Benim laflarimi dinlemezsiniz ve o adamdan eninde sonunda hamile kalacaksiniz. Bebeğe şimdiden bile üzüldüm.

normalde umrumda değil hayatta da istemem sex falan zaten kilolu erken boşalma sorunu var zevk faln almıyorum

bu adamdan çocuk yapmak istediğinize emin misiniz? kaldı ki adam çocuk istemiyor sanırım. adamı sperm makinesi olarak görüyosunuz sadece. iğrenç.

Siz hamile kalmak için uğraşmak yerine anneliğe ve çocuğa dair bakış açınızı sorgulayın.
Psikolojik anlamda da bir çoçuğu büyütüp yetiştirecek olgunlukta görünmüyorsunuz ne yazık ki.
Evlikiğinize ise diyecek bir şey bulamadım, eşinizle ilişkiniz en hafif tabirle laçkalaşmış.

Kocanı fa kendini de strese sokma vücudun stres altındayken kortizon uretmeye başlıyor. Akşam olmadı çekici bişeyler giyin sabah uyanınca bişeyler olur. Sabahları erkekler için daha uygun bir vakitinşallah en kısa sürede gebe kalır 9 ay sonrada bebisi kucağınıza sağlıcakla alirsini

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…