Sinirden delirmek üzereyim fikirlerinize ihtiyacım var...

annenize geçmiş olsun kısa zamanda sağlığına kavuşur umarım. Kuzeninize gelince büyük bir terbiyesizlik yapmış annesi annenizin büyüğüyse sizin annenizde onun büyüğü kendi saygısızlığını görsün önce ben çok kızıyorum böyle durumlara sizin yerinizde olsam arar dökerdim içimi ben hiç içimde tutamam önce kendisi büyüklerine saygıyı öğrensin sonra başkalarına ders vermeye kalksın

Haklısınız hiç gitmemeliydik..Kuzenim çıkarken bile hala ben şu gün gidiyorum yengemle gelin mutlaka falan diyor..

Evet artık tahammülüm kalmadı onlara...

Gerçekleri söylemek istiyorum yüzlerine, yanlışlarının farkına varsınlar..En azından artık bizim tarafımızdan veto yediklerinin farkına varsınlar.Dünya onların etrafında dönmüyor anlasınlar bunu...

Evet söylemek gerekiyor mutlaka, dediğiniz gibi hiç beklmediğim bir anda söylediği için çok şaşırdım dondum kaldım maalesef...İçimdekileri söyleyip bir daha muhatap olmamayı düşünüyorum...

Çok teşekkür ederim.Hiç gitmemeliydik diyorum ben de pişmanım..hep bana hep bana diyen tipler, uğraşmak zor..

Evet güzel özetlemişsiniz ,aynen öyle gerçekten de anneler savunamıyor kendilerini..Kuzenim bayan 30 yaşında ama anlayışı kıt işte..

Böyle tiplere KİM OLURSA OLSUN fırsat vermedim hayatım boyunca vermemde!
Yapılan terbiyesizlik ara ve ne düşünüyorsan söyle.
Senin cahilce konusmana milletin içinde birsey demedim ama haddini bil de.Sen kimsin ki benim annem hakkında yorum yapıyorsun de.

Evet çok haklısınız...Biz onlardan hiç bir şey de beklemedik, üstelik bu durumda bayram ziyaretine giden de biziz gördüğümüz muamele de bu..O bunları söyleme cesaretini buluyorsa, ben de arayıp içimdekileri söyleme cesaretini bulurum zaten arayacağım mutlaka...Herkese olayı çok farklı anlatacaklardır buna da eminim ama umrumda değil artık

Evet hiç bir şeyi karıştırıp araya katmadan sadece bu konuda gerekli şeyleri söyleyeceğim.

Çok teşekkür ederim.Aynen öyle,önce o saygıyı öğrensin haddini bilsin de sonra konuşsun...

Fırsat vermek istemiyorum ben de artık..Arayıp, düşündüklerimi söyleyeceğim mutlaka..

Gitmeden önce kuzenini görünce hadi yolun açık olsun annem gelemedi biliyorsun hasta de.Bazı gerzeklerde annemin hastalığını küçümsüyor zavallı insanlar ya onlar de...Çok güzel laf koymuş olursun senin söylediğinde onun içinde patlar haha:) Olurda aa ama bende öyle dedim derse,daha da güzel fırsat olur sana....

Güzel fikir ama karşılaşmayacağız büyük ihtimalle..Annem mi arasa ben mi arasam bilemiyorum..Büyük bir kavga çıkacağı kesin de..Babam da boşverin tartışmaya gerek yok tavırlarla belli ederiz diyor..

Valla böyle insanlar tavırdan anlamaz...Sende lafını esirgemeyeceksin ki o zaman en güzeli işte...Bekle o zaman elbet bir gün uygun ortam olur...O zaman lafını esirgemez söylersin...Bence bundan sonra da hiç görüşme...Olurda neden araıyp sormuyorsun derse açık açık söylersin o zaman...A ona mı alındın falan diyecek olursa da her aklı başında olan annesine söylenen söze alınır...Sen alınmazsan onu bilemem de bitir konuyu:)

Öncelikle anneniz için geçmiş olsun diyorum, İnşallah bir an önce toparlanıp sağlığına kabuşur. Ama yazdıklarınızı okuyunca sinirim tepeme çıktı, şu insanların büyüklerin ağzından konuşması yok mu deli oluyorum. Ne demek annemler onun büyüğü ne olursa olsun gelmek zorundaydı, madem bu kadar iyi biliyor küçük-büyük ilişkisini anneniz de onun büyüğü saçma sapan konuşup bir de gitmeden önce gel deyip ayağına çağıracağına bi zahmet annenizin yanına gelip geçmiş olsun deseydi. İnsan bu kadar fütursuzca konuşup, terbiyesizleşemez. Pes diyorum.

Son düzenleme:

Yani tavırdan anlamıyorlar yıllardır bu böyle çünkü..Eğer ona mı alındınız derlerse öyle derim ben de.

Çok teşekkür ederim.Kesinlikle öyle haddini çok aştı saygısızlığın daniskasını kendisini yaptı...Dünya sanki onların etrafında dönüyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…