Sinirden delirmek üzereyim fikirlerinize ihtiyacım var...

Kesinlikle o hadsize haddini bildirmelisin.. Anlar mı anlamaz mı bilinmez ancak yine de ara ve söyle içindekileri... En sonunda da (beddua etmekten yana değilim aslında) ama umarım aynı şeyi yaşar ve nasıl bi hastalık olduğunu anlarsın de, ve kapat telefonu....

Bu tip insanların karşısında sustukça tepene biniyorlar.. Müsaade etmeyin..

Sinir oldum yaaa

Annenize çok büyük geçmiş olsun... Rabbim şifa versin...

arkadaşım belliki siz mülayim bir ailesiniz..
bence annenin aramasına müsade etme o şimdi büyüktür akrabadır vs diye tam lafı gediğine oturtamaz.
ama sen hala neyi bekliyorsun aradınmı???
şimdi al telefonu eline aç ağzını yum gözünü konuşmasına bile müsade etmeden kapat telefonu hıncından delirsin..
eleştirdiği kişi senin annen şuanda ameliyat ağrıları çekiyor. afedersin o şırfıntı neyi görmüş ne ameliyatı geçirmişki böyle konuşuyot.
daha fazla bekleme ve annenin aramasına müsade etmeden önce sen ara..
mızmız çocuklar gibi annesine şikayet etmiş bak 2 laf söyleyemedi demesinler senin içinde. sen gel beni dinle....

Çok teşekkür ederim.Kesinlikle aramayı düşünüyorum ama annem yok ben konuşacağım falan diyor...Siz buna mı alındınız ne dedik ki ne var bunda falan gibi şeyler söyleyeceklerdir kesin.Çok doluyum ben iyi patlarım da ipler kopar kesin, kopsun da zaten bu tür insanları çekmek istemiyorum artık

Arkadaşım öncelikle ,annene geçmiş olsun ,bi an önce iyileşmesini dilerim,

neden böyle dengesiz ,bencil insanlar dikkate alıyrsn ki ,laf bile konuşmayın ,bırakın siz paye vermedikçe onlar daha beter olurlar ,

kimse kimsenin acısını anlamıyor ,evlat anneyi bile anlamıyor

yüce rabbimden başka kimseye paye verme ,sen yad ailen kimki onlar dikkate alıp laf konuşuyorsunuz ,siz bu ispat çabasına girmeseniz bu kadar üstünüze gelemezler .

Son düzenleme:

Annem çok sessizdir, kimseye cevap vermez.Babam sinirlidir aslında ama kimseyle tartışmaya kavgaya girmez tavır alır.Söylediklerinizde çok haklısınız annem aradığında en azından yanında olmak istiyorum telefonu çekip aladabilirim.Annem arayacakmış yarın...Ama bir taraftan da kızım onlar çok edepsizler bunu mu büyüttünüz ne var bunda falan gibi laf oyunları da söylerler ben onlarla uğraşamam diyor. Yani aynı şeyleri ben söylesem kim bilir neler olurdu diye düşünüyorum...Yarın eve erken gelmeye çalışacağım ki aradığında yanında olmak istiyorum.Ben de konuşmak istiyorum mutlaka...

Çok teşekkür ederim. Onların bu tavırlarını artık çekmek istemiyorum.Artık amacım bundan sonra görüşmemek en azından çok ciddi mesafe koymak...Zaten kuzenim özellikle tamamen bitti bizim için, normalde giderken vedalaşırdık falan, ki onlar büyük ihtimal bizi bekleyeceklerdir hangi yüzle bekliyorlarsa..Hiç bir şey olmamış gibi davranacaklardır kesin

buyukluk sızde kalmışkı hastanedeye bıle gelmeyen akrabalarınızına ayağına gıtmışsınız bayramda. ben olsam asla gıtmezdım . bayramsa bayram opmeyıverırdım ellerını. annenız hasta evde onun başına bekleyıp gıtmeseydınız keşke. kaldıkı bıde annen nerde dıye laf edecekler ha. bence bundan sonra tavrınızı ona gore koyun.

Evet artık bu son damla oldu, kuzenim gözümüzden tamamen düştü...Gittiğim için çok çok pişmanım, artık bize gelmelerini de istemiyorum özellikle kuzenimden nefret ettim.. Babam tepkisini fazla göstermiyor ama maalesef..Bana kalsa ne giderim , ne de onların gelmesine müsade ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…