senın yerınde olsam bu ınsafsız kişi arar ağzının payını verırdım olayın uzerınden çok geçmemiş oakşam kalabalıkta senı bozmak ıstemedım ama dıye başlayıp ona sinirden telefonu yedırene kadar konuşurdum böylesı varsın bırdaha benımle konuşmasın varsın küssün
Gerçekten de zor bir durum seninkisi. Yani kadıncağız ameliyat olmuş, hastaneden yeni çıkmış. Üstelik doktor 3 hafta boyunca fazla hareket etmemesini söylemiş. Daha neyin derdinde bu insanlar anlamadım. Karşılarına geçip açıkça konuş demeyeceğim çünkü biliyorum ki çoğu zaman böyle durumlarda bunun yararı olmuyor. Zamana bırakın belki kuzenin zamanla anlar o söylediklerinin hoş şeyler olmadığını...[/QUOTE
Evet açık açık yaptığın terbiyesizlikti diye başlamak istiyorum ama yararı olur mu ne olur bilemiyorum..Kendisinin yüzsüzce davranacağından eminim, kesin '' aaa siz de buna mı alındınız '' tarzı şeyler söyleyecektir..
Gerçekten de zor bir durum seninkisi. Yani kadıncağız ameliyat olmuş, hastaneden yeni çıkmış. Üstelik doktor 3 hafta boyunca fazla hareket etmemesini söylemiş. Daha neyin derdinde bu insanlar anlamadım. Karşılarına geçip açıkça konuş demeyeceğim çünkü biliyorum ki çoğu zaman böyle durumlarda bunun yararı olmuyor. Zamana bırakın belki kuzenin zamanla anlar o söylediklerinin hoş şeyler olmadığını...[/QUOTE
Evet açık açık yaptığın terbiyesizlikti diye başlamak istiyorum ama yararı olur mu ne olur bilemiyorum..Kendisinin yüzsüzce davranacağından eminim, kesin '' aaa siz de buna mı alındınız '' tarzı şeyler söyleyecektir..
yararı olmaz bu ınsan bu cumlelerı kurabıldıyse sen ne dersen de anlamıycak ama sen içinde tutmuş olmıycak sneın için yararı olucak o küçümsedikleri ameliyat buyuk bı ameliyat
annene durumdan bahsetmeseydın keşke bu gereksız insanları takıp iyileşme süreci ağırlaşmasaydı
çok ayıp etmiş kuzeniniz
ameliyat ameliyattır nedir yani ,kendileri olsa eminim yerlerinden kalkmazlar
1 hafta sonra gidecegi zaman mutlaka karşılaşmaya çalışın ya yolcu ederken yada nebileyim bişekilde karşılaşın
ve lafını koyun orda oturtun
boşver o insanları hiç takmaKesinlikle öyle..onların yaptığı patavatsızlıkları da ben yapsaydım neler oldu bilemiyorum..Umarım karşılaşırız, eğer karşılaşmazsak da aramayı düşünüyorum.Kfaya takıyorum maalesef ders falan çalışamıyorum şu an sinirden
boşver o insanları hiç takma
ama lafınıda öyle bir koyki gedigin agzını açamasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?