sınırden elım ayagım tıtrıyo.

ilyas hakanim ve yagmurum

evlatlarım canlarımm...
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
875
387
73
35
Dun aksamkı sıkıntım bosuna degılmıs demkki.esım oglumu dovdu cıldırmak uzereyım.yanı suan cekıp gıdesım var o derece napcam bılmıyorum yavrum anne nerdesın dıye cıglık attı kulaklarmda cınlıyo hala o ses ya ocım yanıyo

yani ne kadar yapabilirsiniz bilmiyorum ama eşinizi psikoloğa ikna etmeniz lazım
çünkü bu bir öfke kontrol sorunu olmalı
yoksa bir insan çocuğunu dövemez mantıklı düşünerek diye düşünüyorum...

Eşinizin öfke kontrol problemi var mı? Size karşı şiddet uyguladı mı daha önce? Sürekli çocuklara karşı tahammülsüz mü? Mutlaka bir uzman yardımı alsın.

Ailesinden dayak yiyerek büyüyen insanların bir kısmı çocuklarına şiddet uygulama eğiliminde oluyorlarmış. Belki de normal görüyordur.

Oğlunuz kaç yaşında ve eşinizin dövme sebebi nedir?

Ben yalnslıkla 2 konu acmısın oraya yazdım ama gotmedı o sırada ben kızımn yanına gıdıyodum oglumda elındekı oyunvagı kızımın besıgne fırlattı o anda da bındı tepesıne kızı da bırakamadın odaa aglıyodu

konu sahibi sıcağı sıcağına konu açıp,kocasıyla hesaplaşmaya gitti her halde,birazdan canlı canlı anlatır

Tüylerim diken diken oldu, kıyamam o daha 4 yaşında yahu , dövünce herşey düzeldimi peki? Kardeşinden nefret edecek çünkü o yüzden dayak yediğini düşünecek belkide .. Yada babası bile o zülmü reva gördüğüne göre insanların ona ne yapabileceklerini düşünecek ve korkacak herkezden...Eşine söyle dayak yanlış hareketi pekiştirir, doğruyu öğretmez ayrıca nefret duygusu uyandırır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…