- 28 Ocak 2009
- 34.479
- 57.983
- 1.123
- Konu Sahibi ilyas hakanim ve yagmurum
-
Nasıl darp yok tokat bir darp değilmi suratı kıpkırmızı parmak izleri var diyorsunuz bununla bile darp raporu alınır.Allahskına sıkayet etsem nolcak kı darp ızı yok bısey yok kı ogluma sa sorsan yok dovmedım der ee nolcak benım tek yapacagım sey esımle konusmak ya psooljık destek alır yada ayrılırız karokollarda surunup cocuklarımda perıaan edemem
Büyük ihtimalle oğlunuz babası tarafından sevilmediğini düşünüyor ve dikkat çekmeye çalışıyor.Olabılır butıngun kuzu gıbı olan cocuk esım eve gelnce delırıyo napcagını sasoroyo anlatıyorum esıme ama anlamıyı
Canimm benimde bebeğim var benim bile içim titredi sarip sarmala yavrunu. Esin hangi akla hizmet yapabildi..Dun aksamkı sıkıntım bosuna degılmıs demkki.esım oglumu dovdu cıldırmak uzereyım.yanı suan cekıp gıdesım var o derece napcam bılmıyorum yavrum anne nerdesın dıye cıglık attı kulaklarmda cınlıyo hala o ses ya ocım yanıyo
Bi konudada soyle abartip suyunu cikartan insanlar var ya boş beleş konusan ama cozum vermeyennn gordukce benimde kafalarini kirasim geliyor baglayip..terbiye anlayışı dayaksa ve gücü 4 yaşındakine yetiyosa bağlayacan kelepçeyle gece uykusunda yatağa kırıcan kafasını dayak öyle olmaz böyle olur deyip ağzını burnunu kıracan, belki empati yeteneği de gelişir hem de terbiye olur, bu vesile ile bi taşla iki kuş
Iyıde 5 dakya gectı bız gıdene kadarda gecwrdı yanıNasıl darp yok tokat bir darp değilmi suratı kıpkırmızı parmak izleri var diyorsunuz bununla bile darp raporu alınır.
nasıl konuşucağımı senden öğrenmiycem, kazık kadar adam 4 yaşındakine yetiriyosa gücünü, dayak yemenin ve karşılık olarak hiç bişey yapamamanın nası olduğunu öğrense diye anlık fantazim o benim,kimse benim lafımla kalkıp böyle bi işe girişmiyo panik yapma, didişip sataşmaya yer arıyosan o başka, senden izin mi alacam yoksa hesap mı verecem ???? kimsin ki sen ??Bi konudada soyle abartip suyunu cikartan insanlar var ya boş beleş konusan ama cozum vermeyennn gordukce benimde kafalarini kirasim geliyor baglayip..
Nebicim seyler soyluyorsunuz ya bumu cozum bumu aile birligini koruma cabasi iyilestirme yapmaya calismak varken bence sen pskologa git onlardan daha fazla ihtiyacin var agzi olan konusuyor
Anca fantazi yaparsin kolay gelsinnasıl konuşucağımı senden öğrenmiycem, kazık kadar adam 4 yaşındakine yetiriyosa gücünü, dayak yemenin ve karşılık olarak hiç bişey yapamamanın nası olduğunu öğrense diye anlık fantazim o benim,kimse benim lafımla kalkıp böyle bi işe girişmiyo panik yapma, didişip sataşmaya yer arıyosan o başka, senden izin mi alacam yoksa hesap mı verecem ???? kimsin ki sen ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?