• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sınırden elım ayagım tıtrıyo.

Bence utanılck bısey yok bıkacdefa yaprı derken tekme tokat dovdumu demısm pekı

Ben de öyle dememişim zaten. Hem kendinizi ifade etmekte, hem anlamakta, hem annenizi korumakta, hem çocuğunuzu korumakta sıkıntılarınız var.

Size mutluluklar dilerim

Hanımefendi artik kapattirin konunuzu isterseniz.
Konunun basinda sinirden evi terk edicem gibi birşeyler yazmistiniz.
Banada sordugum bir kaç soruda cevap olarak ben kizimi emzirirken esimde oğlumun tepesine cikmis oyuncak firlatti diye dediniz. Tokat demediniz.
Esinizi hem şikayet edip hem toz kondurmuyorsunuz.

İkisi de anormal. Çocuk neden oyuncak fırlattı diye tokat yesin ki?

Bu da normal mi?

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/caresizlik.779953/page-3#post-38395176

O konuda sürekli olarak öldüresiye dövmekten bahsedilmiş, ayrıca tecavüz falan da anlatılmış. Buradakiyle aynı kefeye mi koyuyorsun ikisini?

Hafif bi vurmaktan kimseye zarar gelmez. Ben de tokat yemişimdir 1-2 defa, buradaki bir çok kişi de... Ne oldu katil mi olduk? Bir gün olsun elimize silah alıp birilerini mi tehdit ettik, kavga mı ettik saç baş? Hiç de bir şey olmadı.

Çocugunu şımartanlara da aynı çıkışları yapıyor musunuz? Mesela bir tanesi pazarda çocuguna vuranı uyarmış falan... Tabi arkasında toplum destegini alacagı için kadını utandırmış kendisi övünmek için. Çocugunu şımartanları ulu orta utandırmış mı acaba hiç? Tabi ki yapamaz çünkü toplumdan destek görüp kahraman olamaz. Bir de ahlak dersi vermiş oluyormuş güya o pazardaki anneye.

S

uAhh ya sureklı bıde dovuyomus vah vah vah nasılda uydurmusun canım ya valla gozlerım yasardı.
Yahu siz demediniz mi daha once de oldu diyr?? Aaaa pardon aslinda popoya vurmaktan ibaret oldugunu soylemistiniz di mi?? Ya madem oyle tamam esinizin aslinda ofke kontrolu olan size ve cocuklariniza normalde asla siddet uygulamayan bi adam oldugunu kabul edelim ama ozaman buraya boyle konular acmayin lutfen ya da actiginizda en bastan aciklamayi yaparak acin bu tarz konular sinirlerimi ziplatiyor hele sizin cevaplariniz hop hop hoplatiyor beni.. Sizin kendi cumleniz olan oglum anne diye ciglik atti lafinin uzerine oglunuzun hali gozumun onune geliyor sesi sanki kulagimda cinliyor madem bi seferlik olsugu konusunda bu kadar rahatsiniz boyle seyleri burda paylasmayin lutfen

Nıye esıme toz kndurayım esımı tanıyorum burda kı yorumlarla uzaktan yakndan alakası yok ha aksam cok kızdım o oynck olayınsa anlamadn yorun yaptıgınz sımdı daha da bellı oldu
Hanımefendi artik kapattirin konunuzu isterseniz.
Konunun basinda sinirden evi terk edicem gibi birşeyler yazmistiniz.
Banada sordugum bir kaç soruda cevap olarak ben kizimi emzirirken esimde oğlumun tepesine cikmis oyuncak firlatti diye dediniz. Tokat demediniz.
Esinizi hem şikayet edip hem toz kondurmuyorsunuz.

Hanımefendi anneniz düğününüzde eşinizin kardeşleri tarafından dövülmüş. Siz sıradışıya çevirdiler derken utanmıyorsunuz ya, çocuğunuzun babasından daha büyük problemleri var bence.
Demek annesinin yedigi dayak cok da umurunda degil.. Yazik valla.. :(

O konuda sürekli olarak öldüresiye dövmekten bahsedilmiş, ayrıca tecavüz falan da anlatılmış. Buradakiyle aynı kefeye mi koyuyorsun ikisini?

Hafif bi vurmaktan kimseye zarar gelmez. Ben de tokat yemişimdir 1-2 defa, buradaki bir çok kişi de... Ne oldu katil mi olduk? Bir gün olsun elimize silah alıp birilerini mi tehdit ettik, kavga mı ettik saç baş? Hiç de bir şey olmadı.

Çocugunu şımartanlara da aynı çıkışları yapıyor musunuz? Mesela bir tanesi pazarda çocuguna vuranı uyarmış falan... Tabi arkasında toplum destegini alacagı için kadını utandırmış kendisi övünmek için. Çocugunu şımartanları ulu orta utandırmış mı acaba hiç? Tabi ki yapamaz çünkü toplumdan destek görüp kahraman olamaz. Bir de ahlak dersi vermiş oluyormuş güya o pazardaki anneye.

Ben çocuğunu şımartanlara o kadar sert tepkiler verdim ki bu forumda, bunun yanında bir hiç kalır.

Şımarık çocuklardan da annelerinden de hiç hoşlanmıyorum. Çocuğunu şımartanları da ulu orta uyarıyorum mesela, iğrenç bence arsız çocuklar.

Linkini verdiğim konudaki dayağın ağır, bu konudaki dayağın hafif olduğuna karar verecek bir merci yok ne yazık ki. Tüm istenmeyen olaylarda olduğu gibi hepsine engel olunmalı, yoksa ağır dayakların önü açılır.

Olay sadece bu da değil. Adam kızı doğduğundan beri oğluna kötü davranıyormuş. Konu sahibinin (şiddet gören) annesi de bu konuda kızını uyarmış.

Katil olmakla alakası ne bilemiyorum, öyle bir iddiam yok. 4 yaşında bir çocuk oyuncak fırlattı diye tokat yiyemez, yememeli. İlerde ne olacağından bağımsız olarak, baştan o şekilde üzülmemeli zaten çocuk. Stres topu niyetiyle doğurmuyorlar herhalde.

Bence Meslegıbı o degıl amaıcnızde uhte kalanmeslek oldugu kesın su konusmalarınızla pskolokculuj oynuyosunız resmen cok komıksınız :)

Hanımefendi gerçekten bu size son mesajım

Önce yazı yazmayı öğrenin sonra benim içimde kalan meslek hakkında konuşun, dert değil.

Hanımefendi anneniz düğününüzde eşinizin kardeşleri tarafından dövülmüş. Siz sıradışıya çevirdiler derken utanmıyorsunuz ya, çocuğunuzun babasından daha büyük problemleri var bence.

Benim için sıradışı başkasını bilemem, annemin dövülmesini geçiyorum, görümcelerimin arayıp sıra sende demeleri de sıradışı, normal gelseydi zaten çocuğumun dövülmesi de normal olurdu, bu adam böyle görmüş büyümüş, anneme de; kocama kızma annecim tabi ki dövecek/kızacak aileden öyle görmüş derdim. 5 yılda alıştığımdan duruma da konu falan açmazdım, millet benim şiddet hikayelerimle mi eğlenecek? Kendi eğlencem bana yeterdi.

Ben psikolog değilim bu arada, sadece şiddet görmeyen biriyim, görmemiş değil.
Sizinki de sadece komiklik için yapılmış için bir şey olsaydı keşke, çocuğunuzun acısının gerçek olduğuna eminim, sizin derdiniz ne onu bilemiyorum, en başta sinirden eliniz ayağınız titriyordu, şimdi ise başkasından çıkartmaya çalışıyorsunuz enerjinizi herhalde, gidin eşinizin yapamadığını yapıp yastığa falan bağırın, çocuğunuzun foruma değil kendisini koruyacak ve insanca terbiye edecek annesine ihtiyacı var.

T
Yahu siz demediniz mi daha once de oldu diyr?? Aaaa pardon aslinda popoya vurmaktan ibaret oldugunu soylemistiniz di mi?? Ya madem oyle tamam esinizin aslinda ofke kontrolu olan size ve cocuklariniza normalde asla siddet uygulamayan bi adam oldugunu kabul edelim ama ozaman buraya boyle konular acmayin lutfen ya da actiginizda en bastan aciklamayi yaparak acin bu tarz konular sinirlerimi ziplatiyor hele sizin cevaplariniz hop hop hoplatiyor beni.. Sizin kendi cumleniz olan oglum anne diye ciglik atti lafinin uzerine oglunuzun hali gozumun onune geliyor sesi sanki kulagimda cinliyor madem bi seferlik olsugu konusunda bu kadar rahatsiniz boyle seyleri burda paylasmayin lutfen
ama Sızın de bu yorunlarınız benı zıp zıp zıplatıyo o zaman sen hoopla bende zıplıyayım.

T

ama Sızın de bu yorunlarınız benı zıp zıp zıplatıyo o zaman sen hoopla bende zıplıyayım.

Neden bu kadar tepki gosteriyorsun anlamadim ?
Insanlarin size bir sey dedigi yok, ama siz su an yan ciziyorsunuz.
Bayagi da asabi esiniz var, 4 yasindaki cocugu doven.
Hatta size dov diyen.

Su an size yazanlara bu kizginliginiz niye ?
Asil kizgin olmaniz gereken kisi kendiniz ve esiniz deyil mi ?
PS: Benim kocam kizimi dovecek, elimde kalir valla.
Bazen piskolojik olarak canini sIkiyor o zaman bile bogasim geliyor.

Ben çocuğunu şımartanlara o kadar sert tepkiler verdim ki bu forumda, bunun yanında bir hiç kalır.

Şımarık çocuklardan da annelerinden de hiç hoşlanmıyorum. Çocuğunu şımartanları da ulu orta uyarıyorum mesela, iğrenç bence arsız çocuklar.

Linkini verdiğim konudaki dayağın ağır, bu konudaki dayağın hafif olduğuna karar verecek bir merci yok ne yazık ki. Tüm istenmeyen olaylarda olduğu gibi hepsine engel olunmalı, yoksa ağır dayakların önü açılır.

Olay sadece bu da değil. Adam kızı doğduğundan beri oğluna kötü davranıyormuş. Konu sahibinin (şiddet gören) annesi de bu konuda kızını uyarmış.

Katil olmakla alakası ne bilemiyorum, öyle bir iddiam yok. 4 yaşında bir çocuk oyuncak fırlattı diye tokat yiyemez, yememeli. İlerde ne olacağından bağımsız olarak, baştan o şekilde üzülmemeli zaten çocuk. Stres topu niyetiyle doğurmuyorlar herhalde.

Bilmiyorum belki de öyledir, ben görmedim. Ama hadi seni kast etmiyorum diyelim... Diger büyük çogunluk böyledir. Vurmak out şımartmak in bugünlerde.

1-2 tokattan hiçbir şey olmaz. Çocuk da üzülsün arada bir, birşeycik olmaz. İyi bari çocuk üzülmesin diye sınırsız özgürlük de verelim mi? Çocugu şımartmaya girer bu. Çelişme kendinle.

T

Bak konu sahibi arkadaşım öncelikle konuna yorum yapanlarla dalga geçme istersen.
Buraya konu açtıysan her türlü yoruma açık olacaksın. Mesela sana göre eşinin yaptıkları normalse başkasına göre değildir boşanma sebebidir veya bi başkasına göre büyütülecek bişey değildir. Ben eşinden boşanmamanı anlarım, seviyorsundur, karışamam orasına. Ama bu kadar büyük bi foruma konu açıyorsun, gelen yorumlara objektif bakamıyorsun. Ne yapalım kocan iyi yapmış mı diyelim. Ben boşan demedim ama çocuğuna vuran bi baba benim için itici ötesidir. Kiracımız vardı bi ara pat küt girişirdi çocuklarına ve inan o çocuklar daha arsızdı, hani eşin demiş ya dayak yemezse çocuklar arsız olurmuş, dayakla büyüyen çocuklar daha arsız ...

Neden bu kadar tepki gosteriyorsun anlamadim ?
Insanlarin size bir sey dedigi yok, ama siz su an yan ciziyorsunuz.
Bayagi da asabi esiniz var, 4 yasindaki cocugu doven.
Hatta size dov diyen.

Su an size yazanlara bu kizginliginiz niye ?
Asil kizgin olmaniz gereken kisi kendiniz ve esiniz deyil mi ?
PS: Benim kocam kizimi dovecek, elimde kalir valla.
Bazen piskolojik olarak canini sIkiyor o zaman bile bogasim geliyor.
Bence sadece esi degil, konu sahibinin kendisi de asabi.. Yazdigim hicbirseye duzgun bir cevap vermedi.. Sadece benim degil kimsenin yazdiklarina sakin cevaplar vermedi.. Bence her ikisinin de bu konuda yardim almasi gerekiyor..

Back
X