• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sınırden elım ayagım tıtrıyo.

Bilmiyorum belki de öyledir, ben görmedim. Ama hadi seni kast etmiyorum diyelim... Diger büyük çogunluk böyledir. Vurmak out şımartmak in bugünlerde.

1-2 tokattan hiçbir şey olmaz. Çocuk da üzülsün arada bir, birşeycik olmaz. İyi bari çocuk üzülmesin diye sınırsız özgürlük de verelim mi? Çocugu şımartmaya girer bu. Çelişme kendinle.

Cocugu tokatlamamak sinirsiz ozgurluk vermek deyil ki.

Neden bu kadar tepki gosteriyorsun anlamadim ?
Insanlarin size bir sey dedigi yok, ama siz su an yan ciziyorsunuz.
Bayagi da asabi esiniz var, 4 yasindaki cocugu doven.
Hatta size dov diyen.

Su an size yazanlara bu kizginliginiz niye ?
Asil kizgin olmaniz gereken kisi kendiniz ve esiniz deyil mi ?
PS: Benim kocam kizimi dovecek, elimde kalir valla.
Bazen piskolojik olarak canini sIkiyor o zaman bile bogasim geliyor.
Iste bundan yan cızıyorum asabı esım var mıs mıs olmayan seyı var ettogınız ıcın

Bak konu sahibi arkadaşım öncelikle konuna yorum yapanlarla dalga geçme istersen.
Buraya konu açtıysan her türlü yoruma açık olacaksın. Mesela sana göre eşinin yaptıkları normalse başkasına göre değildir boşanma sebebidir veya bi başkasına göre büyütülecek bişey değildir. Ben eşinden boşanmamanı anlarım, seviyorsundur, karışamam orasına. Ama bu kadar büyük bi foruma konu açıyorsun, gelen yorumlara objektif bakamıyorsun. Ne yapalım kocan iyi yapmış mı diyelim. Ben boşan demedim ama çocuğuna vuran bi baba benim için itici ötesidir. Kiracımız vardı bi ara pat küt girişirdi çocuklarına ve inan o çocuklar daha arsızdı, hani eşin demiş ya dayak yemezse çocuklar arsız olurmuş, dayakla büyüyen çocuklar daha arsız ...

Aynen, dayak arsizi oluyorlar.
Ha asiri simartilmis cocuklar, ha dayak yiyip duran cocuklar.
Ben fark goremiyorum.

T

ama Sızın de bu yorunlarınız benı zıp zıp zıplatıyo o zaman sen hoopla bende zıplıyayım.

Sen de bi garipsin. Fevri birisin demek ki. Çocugun tokat yiyince hemen gelmiş kocanı kötülüyorsun burada. O da çocugun babası sonuçta ama aklından çıkmış demek ki. Digerleri zaten hazır bekliyor ''hadi biri kocasını kötülese de biz de saydırsak adama'' diye... Hemen kocanı kötü baba, seni de kötü anne ilan etmeye hazır zaten buradakiler, hep aynılar sanki kendileri mükemmelmiş gibi...

Olayı abartıp sonra can havliyle gelip yorum yazma öyleyse sen de... Buradakilere gümüş tepside dedikodu, gıybet imkanı sunuyorsun.

Bilmiyorum belki de öyledir, ben görmedim. Ama hadi seni kast etmiyorum diyelim... Diger büyük çogunluk böyledir. Vurmak out şımartmak in bugünlerde.

1-2 tokattan hiçbir şey olmaz. Çocuk da üzülsün arada bir, birşeycik olmaz. İyi bari çocuk üzülmesin diye sınırsız özgürlük de verelim mi? Çocugu şımartmaya girer bu. Çelişme kendinle.

Çelişen sizsiniz. Diyelim ki sizin varsayımınız doğru olsun.

Hayatındaki 1-2 tokatın ilkini oyuncak fırlattı diye yeme ihtimali var mı?

Biraz gerçekçi olun.

Sen de bi garipsin. Fevri birisin demek ki. Çocugun tokat yiyince hemen gelmiş kocanı kötülüyorsun burada. O da çocugun babası sonuçta ama aklından çıkmış demek ki. Digerleri zaten hazır bekliyor ''hadi biri kocasını kötülese de biz de saydırsak adama'' diye... Hemen kocanı kötü baba, seni de kötü anne ilan etmeye hazır zaten buradakiler, hep aynılar sanki kendileri mükemmelmiş gibi...

Olayı abartıp sonra can havliyle gelip yorum yazma öyleyse sen de... Buradakilere gümüş tepside dedikodu, gıybet imkanı sunuyorsun.
çok şükür bu konuda mükemmelim. hayatım boyunca kimseye tek fiske vurmuşlıuğum yok.

H
Tamam esin asabi degil o zaman ben dahil bikac arkadasim sordugu su soruya cevap ver: esimin egitim anlayisi maalesef dayak.. Bu senin cumlen bu ne demek peki????
emN acıklıyayım laf anlazamanlarda dedıgım gıbı poposuna falan vurmasınsan bahsettm aksam coksınırlı oldugumdan okey

Acıncak halınzle baskalarına acımanıZ nasıl bır zavallıktır.

Benim acinacak halim yok ki :)
Burda yazilanlarli okudukca Allahin en sansli kullarindan biri oldugumu anliyorum.

Ben bu arada size acimadim, cocugunuza acidim. Arada fark var.
Siz acinmayi gerektirmiyorsunuz su an.

Belki cocuklariniz buyudugunde gerektirirsiniz onu bilemem.

Herneyse, kizlar bosverin artik yazmayin bence.
Arkadas kocasini savunmaya gecti.

Cocugum daha 4 yasinda babasi tokatlamis, bes parmagin izi var diyordu, simdi fikir deyistirmis.
Yapilacak bir sey yok.
malesef bazi cocuklar boyle buyuyecek.
ne diyelim Allah yardımcısı olsun o çocuğun

Çelişen sizsiniz. Diyelim ki sizin varsayımınız doğru olsun.

Hayatındaki 1-2 tokatın ilkini oyuncak fırlattı diye yeme ihtimali var mı?

Biraz gerçekçi olun.

Bu yorumunu anlamadım ne yalan söyliyim.

çok şükür bu konuda mükemmelim. hayatım boyunca kimseye tek fiske vurmuşlıuğum yok.

Eee ne yapalım yani? Bir başkası da senin gibi çocukları alabildigine şımartma taraftarı degildir. Sen kimseye vurmadım diye övün, digeri de şımartmadım diye.

Ben çözdüm seni zaten ya neyse..

Back
X