• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sınırden elım ayagım tıtrıyo.

Siz hastamisiniz boyle insanlara tahammul ediyorsunuz ya. Ne demek dovmek benim pamuklara sardigim gece gunduz gozum gibi baktigim yavrumu dovecek bende izleyecegim. Direk bosanma sebebi bunlar. Nasil tahammul ediyorsunuz anlamiyorum boyle psikopat insanlara!
Benım esım pskopat degılve bende hasta degıllım cok sukur esım sureklı sıddet uygulayan bırı degıl

ALLAH'IM ya RABBİM... Dinimizin güzelliğini daha iyi anladım. 10 yaşına kadar çocuğu dövmek haramdır. Döverse de helallik almak zorundadır.10 yaşından sonrada ancak poposuna vurabilir.O da hafif şaplak şeklinde.Onun dışında kafa, yüz,sırt,el üsleri gibi yerlere vurmak haramdır.
Bunları eşinize söyleyin...

Boşan demek ne kadar kolay ya.Çocuk psikolojisini düşünen,boşanmanın çocukta yaratacağı tahribatı da düşünmeli.Eğer eş,sürekli bu şekilde davranıyorsa tabiki en son çözüm boşanmak.Eşine gereken tavrı göster ve birlikte önce pedagoga,sonra aile psikoloğuna yönelin.Ve ebeveynlerle ilgili seminerlere katılın.

Benım esım pskopat degılve bende hasta degıllım cok sukur esım sureklı sıddet uygulayan bırı degıl

dayakla terbiye olmayacağını eşinize anlatmışsınız pişmanda oldu diyorsunuz umarım tekrarı olmaz ve diğer çocuğunuzda şiddet mağduru olmaz .eşinizin size karşı sözlü yada fiziksel şiddeti oluyormu ?yoksa öfke kontolünü yitirdiği için yaptığı bir şey mi ?inşallah tekrarlamaz.

aa :KK57: sizin çocuğunuzsa onunda çocuğu neden döver ki bir insan kendi çocuğunu o kadar ? Ev içerisinde problemleriniz mi var ?

İşte sürekli uygulamıyor diyorsunuz da uygulamışbir kere. Ve bunu terbiye vermek olarak görüyor, problem bu. Oğlunuz büyüyene kadar 10 kere dövecek olsa kendinizi ne ile avutacaksınız? İnşallah yanlışını anlar ve asla şiddet uygulamaz.

ALLAH'IM ya RABBİM... Dinimizin güzelliğini daha iyi anladım. 10 yaşına kadar çocuğu dövmek haramdır. Döverse de helallik almak zorundadır.10 yaşından sonrada ancak poposuna vurabilir.O da hafif şaplak şeklinde.Onun dışında kafa, yüz,sırt,el üsleri gibi yerlere vurmak haramdır.
10 yaşından sonra helal mi oluyor.

4 yaşında bir çocuğa vurabilen insanın psikolojisinde ciddi sorunlar var demektir. Öfke kontrol mekanizmasında bozukluk var demektir. Eşinizi hemen alıp bir psikoloğa götürmelisiniz. Yoksa bu şiddetlerin devamı gelecektir. Ve oğlunuzun ruhunda derin hasarlar bırakacaktır.

Ben o anı goremedım ama dsarı cıktıgımsa suratı kıpkırmızydı parmak ızlerı vardı bıldıgın dovdu ya cocuk anne nerdesn dıye aglıyo o anda kız emıyo kızı memeden bıraktrp gıttım cocuk aglıyo benı goruce sarıldı bana onun korkusından yanmada gelememıs yavrum
çok özür dilerim ama evladımı o halde görsem adamın yüzüne de aynı izi bırakırım...
oğlum da 4 yaşında..nasıl vicdansızlık bu aklım almıyor benim..
karşısında minicik el kadar savunmasız çocuk var..nasıl vurur nasıl döver...erkekse gitsin el kadar bebeyi değil,yaştılarını dövsün bakalım..
çok sinirlendim kendi evladıma yapılmış gibi...
siz çocuklarına bu kadra düşükün bir anne olarak ne yaptınız ve ne yapmayı düşünüyorsunuz peki?üstelik daha sonra pişman da olmamış ve çocuk terbiyesini böyle verileceğini sanan zavallı bir adam kocanız..

Ben yalnslıkla 2 konu acmısın oraya yazdım ama gotmedı o sırada ben kızımn yanına gıdıyodum oglumda elındekı oyunvagı kızımın besıgne fırlattı o anda da bındı tepesıne kızı da bırakamadın odaa aglıyodu

4 yaşında bir babanın oğluna elleri kalkabiliyorsa yazıklar olsun daha bir melek iken :( adama sorarlar nasıl adamsın diye ???

Ne boşanması ne karakolu arkadaşlar...
Bu kadar tuzunuz kuru kuru konuşmayın..
Her evde anormal durumlar zaman zaman olabilir.
Kadın 2 küçük çocuğuyla karakola gidip perperişanmı olsun..
Arkadaşım sen eşinle ciddi ciddi otur konuş. Bunu bir daha tekrar etmesin net tavrını koy
Çocuğa üzüldüm. Sen çözebilirsin bunu eşinle..

İyi okuyun...Okuma probleminiz yüksek oranda ve anlama kapasiteniz sıfır...
Dinden imandan bahsedederken,önce sabrı,hoşgörüyü,tatlı dili,insanlara hakaretamiz konuşmamayı dikte etmelisin kendine.
Bence anlamayan sensin.Poposuna vurulur....gibi kullandığın cümleden bahsetmiyorum.
10 yaşına kadar HARAM demişsin 10 yaşından sonra HELAL mi diye soru sordum.Bak asıl kapasite burda saklı.

Boşanma ya da şikayetçi olma çok bir işe yaramaz. Sonuçta boşansanız bile çocuğunuz babasını görecek ve babasıyla zaman geçirecek değil mi? Siz annesisiniz o da babası tabii ki yeri gelecek kızacak ya da ceza verecek. Ama vurmak bambaşka bir boyut. Bunu kesinlikle tasvip etmiyorum. Eşinize şiddet şiddeti doğurur diye anlatın. Oğlunuz babasından dayak yediği için aynı şiddeti kardeşine uygulayabilir ki, sanırım bebeğiniz olduktan sonra babanın bu davranışları başladı bir yorumunuzda öyle okumuştum. Eğer baba bu şekilde davranmaya devam ederse çocuk kardeşine kinlenebilir, o doğduğu için beni sevmiyor babam en çok onu seviyor düşüncesi oluşabilir ve bu da kardeşine zarar verme hatta şiddet uygulama isteğini doğurabilir çocukta.

Bu açıklamada ayrıca garip geldi....10 değil 100 yaşında olsa nolur insan... dövmenin yaşımı olur.
Hemen dine bağlamanın mantığı nedir. İnsan olan Allahtan korkan şiddete başvurmaz diyin gecin yav

Korkunç... bir baba ya da anne diye ayırmayacağım bir ebeveyn diyelim yaş kaç olursa olsun çocuğunu dövmemeli o yaşta bir çocuk dayak ile eğitilemez....lütfen çocuklarınızı dövmeyin ileride bunun acısı fena çıkar.... çocuklar asla unutmaz ve ailelerini taklit eder.....Ben ne kadar sinirlenirsem kızımı yada oğlumu dövmem eşimde asla kıyamaz... konuşurum anlatırım sınırlarımı zorlamamasını söylerim kızarım falan ama dayağa çok karşıyım.... ailemden hiç dayak yemedim hiç hemde bu sebepten çocuklarımı asla dövmem... dayak çözüm olmamıştır hiçbir zaman yapacaksa dövsende yine yapar ve nefret duyguları oluşur....

dayakla terbiye olmayacağını eşinize anlatmışsınız pişmanda oldu diyorsunuz umarım tekrarı olmaz ve diğer çocuğunuzda şiddet mağduru olmaz .eşinizin size karşı sözlü yada fiziksel şiddeti oluyormu ?yoksa öfke kontolünü yitirdiği için yaptığı bir şey mi ?inşallah tekrarlamaz.
Hayır bana karsı ne sozlu nede fızıkı bı sıddet uygulmadı oglumuda bu derece de canını yakarcasna ılk defa dovdu normldeen fazla poposuna vuruyo oda hep degl ve can yakmıycak sekıldeyanı esın normlde oyle agrasf degıl bır anda cok korktuk agır bı oyuncaktı bısey oldu dıye ondan boyle bı hata yaptı

Ben 5 yılık evlıyım esım cok zor sartlarda byumus oglum 4 ysdına sındıy3 kadar boyle bı olay yasanmadı ve o dun bı anlıj sınırle korkyyla yaptı bu bosarm dıyenlern cocukları varmı bılnıyorum da boyle bı sebepten ayrulma olmaz ha surekkı olsa tamam ben de anneyın ve evlatların ıcın dunyayı yakarm ama eım de okadar duskub coxujlarına kzızm dogdıgundan berı cok hastalk gecrıdı ve bızden cok ayrı kaldı o anda ıste o korkuyka yaptı ha dogrumu asla degık bwn konusınca agladı cok korktum kafasına falan geldı dıye kı allah korıusun gelseydı cok kotu seyler olurdu ben esımı tanıyorum ve samınıyetıne ınandım kı oglumda babsına cok duskun boyke bıseyden dolayı kı tekar edyorum surekkı yasanan bıseyasla degıl bunyçun ıcınde bı yuva yıklmaz dayak nasıl kotu bı etkıyse dagılnıs aılde buyuyen cocuklrsda pek saglıklı buyymuyo.

Back
X