• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sınırden elım ayagım tıtrıyo.

çok özür dilerim ama evladımı o halde görsem adamın yüzüne de aynı izi bırakırım...
oğlum da 4 yaşında..nasıl vicdansızlık bu aklım almıyor benim..
karşısında minicik el kadar savunmasız çocuk var..nasıl vurur nasıl döver...erkekse gitsin el kadar bebeyi değil,yaştılarını dövsün bakalım..
çok sinirlendim kendi evladıma yapılmış gibi...
siz çocuklarına bu kadra düşükün bir anne olarak ne yaptınız ve ne yapmayı düşünüyorsunuz peki?üstelik daha sonra pişman da olmamış ve çocuk terbiyesini böyle verileceğini sanan zavallı bir adam kocanız..
Ben sıddetten hoslanan bırı olsam cocuguma yapılanıda normal karsıların.sız olsanız yaparsıbız ama ben kendıme oyle bı cırkınlıgı yakıstıramam hem cocuk pskolojısınden bahaederken hemde kalkıp o cocugun babasına vurmak sızce ne kadar dogru bılemem ama bence kesınlıkle yalnıs.

Ben 5 yılık evlıyım esım cok zor sartlarda byumus oglum 4 ysdına sındıy3 kadar boyle bı olay yasanmadı ve o dun bı anlıj sınırle korkyyla yaptı bu bosarm dıyenlern cocukları varmı bılnıyorum da boyle bı sebepten ayrulma olmaz ha surekkı olsa tamam ben de anneyın ve evlatların ıcın dunyayı yakarm ama eım de okadar duskub coxujlarına kzızm dogdıgundan berı cok hastalk gecrıdı ve bızden cok ayrı kaldı o anda ıste o korkuyka yaptı ha dogrumu asla degık bwn konusınca agladı cok korktum kafasına falan geldı dıye kı allah korıusun gelseydı cok kotu seyler olurdu ben esımı tanıyorum ve samınıyetıne ınandım kı oglumda babsına cok duskun boyke bıseyden dolayı kı tekar edyorum surekkı yasanan bıseyasla degıl bunyçun ıcınde bı yuva yıklmaz dayak nasıl kotu bı etkıyse dagılnıs aılde buyuyen cocuklrsda pek saglıklı buyymuyo.

Ben sizi çok çelişkili buluyorum ,yaşınız küçük ondan mı diyorum o zaman yaşı küçük ne diye çocuk yapmış diyorum ..Bir kere bu ilk değil demişsiniz,ikincisi o çocuk oyuncağı kızın beşiğine attığında kız nerdeydi..Kız içerde sizi emiyorsa babası ne diye sinirlendi boş beşiğe düşen oyuncağa ..Bence siz oradaydınız ,ya da değildiniz ama çocuğu gidip elinden almadıysanız siz de o baba kadar sorumlusunuz ..Bir evladınızı emzirirken birinin orda feryat figan bağırmasına nasıl içiniz razı geliyor ..

Bir de burda konu açıp hanımlar celallenince kocanızı korumaya başlıyorsunuz bu ilk değil ..Madem kocanız çok kıymetli alın turşusunu kurun ..Çocuğuna atılan dayağa zaten razısınız o zaman adamın dedikodusunu yapmayın bari ..

Benim çocuğum dayak yiyecek ,ben koşa koşa gelip konu açıcam o da ilginç tabii ..O anda çocukla niye ilgilenilmiyor ağlama deyince ağlamıyo mu çocuk ? Heee ne yapacağımı bilmiyorum diyorsan akıl verenlere de benim kocisim hasta değil tırı vırı etmeyin ..

Hayır bana karsı ne sozlu nede fızıkı bı sıddet uygulmadı oglumuda bu derece de canını yakarcasna ılk defa dovdu normldeen fazla poposuna vuruyo oda hep degl ve can yakmıycak sekıldeyanı esın normlde oyle agrasf degıl bır anda cok korktuk agır bı oyuncaktı bısey oldu dıye ondan boyle bı hata yaptı

ozaman konu açmanızı gerektirecek bir durum da yok ortada yani madem herşey yolunda devam edip görmezden gelip bu kadar insanıda korkutmasaydınız anlattıklarınızla !!!!!!!

Ben sıddetten hoslanan bırı olsam cocuguma yapılanıda normal karsıların.sız olsanız yaparsıbız ama ben kendıme oyle bı cırkınlıgı yakıstıramam hem cocuk pskolojısınden bahaederken hemde kalkıp o cocugun babasına vurmak sızce ne kadar dogru bılemem ama bence kesınlıkle yalnıs.

çocuğuma el kaldıran kim olursa olsun dünyayı dar ederim.Baba ise babalığını bilsin .Buraya ne diye konu açıp yazmışsınız bilemiyorum ama blue_ismyheart blue_ismyheart 'nın dediği gibi yapardım o kişiyi de elimden alamazdı.Annelik iç güdüsü diye birşey var.kıyamadığınız kocanızın oğlunuza yaptığı değil de sizin yaptığınız mı çirkinlik.

Bı kackere daha yapmıstı ama anlamıyo dovmezsek laf anlmmız arsız olurmus hatta bana sende dov dıyo

Hayır bana karsı ne sozlu nede fızıkı bı sıddet uygulmadı oglumuda bu derece de canını yakarcasna ılk defa dovdu normldeen fazla poposuna vuruyo oda hep degl ve can yakmıycak sekıldeyanı esın normlde oyle agrasf degıl bır anda cok korktuk agır bı oyuncaktı bısey oldu dıye ondan boyle bı hata yaptı

Ilk mesajınız ile 2. Eklediğim mesajınız arasında bile çelişki var farkındamısınız?

Ben sizi çok çelişkili buluyorum ,yaşınız küçük ondan mı diyorum o zaman yaşı küçük ne diye çocuk yapmış diyorum ..Bir kere bu ilk değil demişsiniz,ikincisi o çocuk oyuncağı kızın beşiğine attığında kız nerdeydi..Kız içerde sizi emiyorsa babası ne diye sinirlendi boş beşiğe düşen oyuncağa ..Bence siz oradaydınız ,ya da değildiniz ama çocuğu gidip elinden almadıysanız siz de o baba kadar sorumlusunuz ..Bir evladınızı emzirirken birinin orda feryat figan bağırmasına nasıl içiniz razı geliyor ..

Bir de burda konu açıp hanımlar celallenince kocanızı korumaya başlıyorsunuz bu ilk değil ..Madem kocanız çok kıymetli alın turşusunu kurun ..Çocuğuna atılan dayağa zaten razısınız o zaman adamın dedikodusunu yapmayın bari ..

Benim çocuğum dayak yiyecek ,ben koşa koşa gelip konu açıcam o da ilginç tabii ..O anda çocukla niye ilgilenilmiyor ağlama deyince ağlamıyo mu çocuk ? Heee ne yapacağımı bilmiyorum diyorsan akıl verenlere de benim kocisim hasta değil tırı vırı etmeyin ..

Noldu sana .. bu yazıyı yazdın diyemi üzgün yaptılar seni..:KK1: zira daha 7 dk önce yazmışsın bu yorumu

çocuğuma el kaldıran kim olursa olsun dünyayı dar ederim.Baba ise babalığını bilsin .Buraya ne diye konu açıp yazmışsınız bilemiyorum ama blue_ismyheart blue_ismyheart 'nın dediği gibi yapardım o kişiyi de elimden alamazdı.Annelik iç güdüsü diye birşey var.kıyamadığınız kocanızın oğlunuza yaptığı değil de sizin yaptığınız mı çirkinlik.

Kito sen gelirmiydin buralara:KK54: yeni gördüm bdv konusunda seni.. (neyse konuyu dağıttım diye beni banlayacaklar)

Kito sen gelirmiydin buralara:KK54: yeni gördüm bdv konusunda seni.. (neyse konuyu dağıttım diye beni banlayacaklar)

Çocuk deyince kan beynime sıçrıyor.Yolda görsem kavga ederim annesi yada her nesiyse onun elinden alırım çocuğu.Bir güzel bağırırım.Burada derdini anlatamayan bir çocuk dayak yemiş anne şikayet mi ediyor kocişini mi savunuyor anlamadım konu açılmış.Offf offf yazık yavrucaklara yaa.

Dun aksamkı sıkıntım bosuna degılmıs demkki.esım oglumu dovdu cıldırmak uzereyım.yanı suan cekıp gıdesım var o derece napcam bılmıyorum yavrum anne nerdesın dıye cıglık attı kulaklarmda cınlıyo hala o ses ya ocım yanıyo

Evlatta onarılmayacak, telafisi olmayan yaralar açmanın en kolay yolu..
Yuh olsun!

Çocuk deyince kan beynime sıçrıyor.Yolda görsem kavga ederim annesi yada her nesiyse onun elinden alırım çocuğu.Bir güzel bağırırım.Burada derdini anlatamayan bir çocuk dayak yemiş anne şikayet mi ediyor kocişini mi savunuyor anlamadım konu açılmış.Offf offf yazık yavrucaklara yaa.

Evet dünya bir yana çocuklar bir yana..

şiddete aynı şekilde karşılık vermemek gerk elbette..ama bunu çocuğun yanında yapmak şart değil zaten..ama çocuğumun yanında babasına bunu doğru olmadığını gösterirdim öncelikle..suratına yumruk atmasan da çocuğun yanında babasının yağtığının yanlış olduğunu göstermen lazımdı..siz kendinize yakıştırmadınız ama eşinin pekala yakıştırıoyr baksanıza..bir de size;sen de vurmalısın diyormuş..
bir sinirle gelip yazıyosunuz,sonra da eşinize kıyamayıp aslında çok iyi insan baba falan yazıp savunmaya geçiyorsunuz..ben size bu konu ile iligli nasıl bir yol izleyeceksiniz diye sormuştum..boşan falan demedim zaten..
ama çocuk terbiyesinin dayakla yağıldığını sanan bir kocayı da savunmayın,onun yerine mantıklı şekilde çömzüm yolu bulmaya çalışın bence..

bakın benim eşim de öfke sorunu yaşayan birisi.bu sebeple boşanmaya vardı bu iş..bir sefer oğlumun yanında öfke patlaması yaşadı..oğluma yönelik birşey değildi,asla da el kaldırmadı zaten oğluma..ama ona yaşattığı korku bile yetti..
o süreçten sonra şu anda tedavi görüyor..terapi alıyor..ilaç kullanıyor..
çok iyi bir babadır aslında,ilgilidir,beraber vakit geçirir vss...ama şiddet herşeyi alır götürür...
önce oğlumdan özür diledi yanlış yaptığını söyledi..sonra da tedavi oalcağını söyledi..bu şekilde atlattık..
gözüm üstünde gerçi...oğluma babası dahi olsa korkuyu yaşatmaya hakkı yok kimsenin..

Oldu canı

m8

Once guzlce konuyu okuyun sonra tırı vrı edın yda etmyın .

bizde az dayak yemedik annemizden az terlik yemedik kafamıza ama ne oldu sinirli bireyler yetişti.bende karşıyım dayaga,çünkü dayak egitim yöntemi,terbiye yöntemi olamaz aksine çocugu arsızlaştırır.eşinizi çok ciddi uyarmalısınız.hatta oglunuzda tavır almalı bir süre babasına

Her ınsabın bı kotu tarafı olyyo kı o konıda esımınde pskolojısının bozuk oldıgunu yazmıstm

Insallh bende oyle dedım zaten bıde bana kalmıs bırak aglasın hatasını anlasıb dıyo ya ufacık cocugu cazalandrcak mantıga bkarmıınz

Bı kackere daha yapmıstı ama anlamıyo dovmezsek laf anlmmız arsız olurmus hatta bana sende dov dıyo

Ben o anı goremedım ama dsarı cıktıgımsa suratı kıpkırmızydı parmak ızlerı vardı bıldıgın dovdu ya cocuk anne nerdesn dıye aglıyo o anda kız emıyo kızı memeden bıraktrp gıttım cocuk aglıyo benı goruce sarıldı bana onun korkusından yanmada gelememıs yavrum

Ama

Onun terbıye anlayısı malesef dayak

Esım bunu surklı yapan bır degıl kı oyle olsa asla katlanmam cunku bendeanneyın konustum bırdha yapmamya ssoz verdı v3 gwrekırse pskolojıj destek alcak ben en son carenın bosanmak oldugunu dusunuyorum ınasalh bıdaha tekrarlamaz kı zanntemıyorum cunku gercekyen cok uzulmus ve pısman olmuS

Benım esım pskopat degılve bende hasta degıllım cok sukur esım sureklı sıddet uygulayan bırı degıl

Ben 5 yılık evlıyım esım cok zor sartlarda byumus oglum 4 ysdına sındıy3 kadar boyle bı olay yasanmadı ve o dun bı anlıj sınırle korkyyla yaptı bu bosarm dıyenlern cocukları varmı bılnıyorum da boyle bı sebepten ayrulma olmaz ha surekkı olsa tamam ben de anneyın ve evlatların ıcın dunyayı yakarm ama eım de okadar duskub coxujlarına kzızm dogdıgundan berı cok hastalk gecrıdı ve bızden cok ayrı kaldı o anda ıste o korkuyka yaptı ha dogrumu asla degık bwn konusınca agladı cok korktum kafasına falan geldı dıye kı allah korıusun gelseydı cok kotu seyler olurdu ben esımı tanıyorum ve samınıyetıne ınandım kı oglumda babsına cok duskun boyke bıseyden dolayı kı tekar edyorum surekkı yasanan bıseyasla degıl bunyçun ıcınde bı yuva yıklmaz dayak nasıl kotu bı etkıyse dagılnıs aılde buyuyen cocuklrsda pek saglıklı buyymuyo.

bakın kendi yazdıklarınızı tekrar okuyun ve siz karar verin kendi içinizde çelişiyor musunuz çelişmiyor musunuz? eşinizi savunmak adına gerçekliğinden kendinizin bile emin olmadığı şeyler yazmayın lütfen. burada önemli olan ne sizsiniz ne eşiniz. kendini savunamayacak kadar küçük olan oğlunuz önemli olan. eğer gerçekten son yazdıklarınız gibiyse durum ne ala. ama eğer eşinizin eğitim şekli daha önce yazdığınız gibi dayaksa bunun bir an önce önüne geçin. gerekirse eşinize kötü olmaktan korkmaktan diş gösterin. bi mesajınızda buraya gelip yazmasam eşimle kötü şeyler yaşardık demişsiniz ya gerekirse yaşayın. çünkü o çocuk kendisini sizin gibi savunamaz size muhtaç. kişilik gelişimi için 7 yaşına kadar olan süreç çok önemli. başka arkadaşlar da belirtmiş. şiddetle büyüyen çocuk ileride kendi eşine kendi çocuğuna şiddet uygulamanın doğru olduğunu düşüneceği için öyle davranır ve hatta belki size bile şiddet uygular.

Back
X