- Konu Sahibi ilyas hakanim ve yagmurum
Bı kackere daha yapmıstı ama anlamıyo dovmezsek laf anlmmız arsız olurmus hatta bana sende dov dıyo
birden eşinizin fikri değişmiş. buradaki tepkilere göre nedense..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bı kackere daha yapmıstı ama anlamıyo dovmezsek laf anlmmız arsız olurmus hatta bana sende dov dıyo
okudum şimdi geriyi. birden değişmiş mesajlar. eski mesajların tersi yazılmışoky ne tehditi..konu sahibi kocamla kavga etmeyiz ağız dalaşına gerek yok diyor..yazıklar olsun diyip çocuğu alıp gitmiş içeri..sonra da kocası ağlamış pişma olmuş..kocam sorunlu değil diyor..
biz de anlatmaya çalışıyoruz ama yok şimdi de cevap vermiyor.
Evet bizden tepki gelince nedense daha once hiiiccc siddete basvurmadigini o anki korkuyla anlik tepki verdigini soylemeye basladi, halbuki en basta kendi agziyla soyledi egitim yontemi dayak benim de oyle yapmami soyluyor diyebirden eşinizin fikri değişmiş. buradaki tepkilere göre nedense..
Ben 5 yılık evlıyım esım cok zor sartlarda byumus oglum 4 ysdına sındıy3 kadar boyle bı olay yasanmadı ve o dun bı anlıj sınırle korkyyla yaptı bu bosarm dıyenlern cocukları varmı bılnıyorum da boyle bı sebepten ayrulma olmaz ha surekkı olsa tamam ben de anneyın ve evlatların ıcın dunyayı yakarm ama eım de okadar duskub coxujlarına kzızm dogdıgundan berı cok hastalk gecrıdı ve bızden cok ayrı kaldı o anda ıste o korkuyka yaptı ha dogrumu asla degık bwn konusınca agladı cok korktum kafasına falan geldı dıye kı allah korıusun gelseydı cok kotu seyler olurdu ben esımı tanıyorum ve samınıyetıne ınandım kı oglumda babsına cok duskun boyke bıseyden dolayı kı tekar edyorum surekkı yasanan bıseyasla degıl bunyçun ıcınde bı yuva yıklmaz dayak nasıl kotu bı etkıyse dagılnıs aılde buyuyen cocuklrsda pek saglıklı buyymuyo.
burada değişim ortada. tepkilerden sonra.Bı kackere daha yapmıstı ama anlamıyo dovmezsek laf anlmmız arsız olurmus hatta bana sende dov dıyo
öküz kocam olmuş sana kocişim..okudum şimdi geriyi. birden değişmiş mesajlar. eski mesajların tersi yazılmış
Benim anlamadigim oglum oyuncagi kizima atinca esim ani bir sinir patlamasiyla vurdu gibi bir sey yazmissiniz.. sonra da ben kizimi besikten aldim, odadan ciktim, emzirmeye basladim oyle vurdu demissiniz.
Sizin dediginiz gibi aniden olan bir sey olsa, kizinizi besikten alip diger odaya emzirmeye gecme surecinde olmasi gerekirdi. Oyle olsaydi muhakkak gorur ya da duyardiniz..
siz cikip, bebegi emzirmeye basladiktan sonra olduysa hic de ani olan bir sey degil.. esiniz bildigin dayakci..
Tabi soyledikleriniz bastan sona celiskili.. daha once de dovdu, bana da dov diyor hatta diyorsunuz.. sonra yok bu ilkti diye ceviriyorsunuz..
cozum olarak da esiniz acilen psikolojik tedavi almali..
Bu ne demek oluyor şimdiburada değişim ortada. tepkilerden sonra.
hep böyle olmuyormu kkda. hırsla açıyorlar ,sonra kocayla ara düzeliyor yada tepkiler rahatsız ediyyor çeviriyorlar olayı koca korunmaya başlıyoröküz kocam olmuş sana kocişim..
hani yazsa ki,sonradan konuştuk,hatasını anladı o da pişman oldu vsss...belki anlarız(o da belki) ama bu şekilde dönüşler de saçma oluyor....dediğim gibi karı koca kavgası olsa okey ama çocuk söz konusu olunca ,olmuyor işte..yazık el kadar bebeye..oğlumla aynı yaşta ,fena oldum..
2 mesajdaki değişimi gösterdim.Bu ne demek oluyor şimdi![]()
Konu sahibi bi adam gibi anlat açıkla ya,2 mesajdaki değişimi gösterdim.
Açma daha konu ozaman buraya.Ben sne anlatsamda herkrz ıstegı yere cekıyo ondan daha fazla anlatcak bısey yok kım neyı nasıl ıstıyosa oyle anlasın.
valla şu hayatta herkes bieşeyleri ve birilerini tolere ediyor affediyor..sonrasında gelip de dürüstçe ,,ben affettim hatasını anladı,bir şansa vermek istedim,öküz ama devam edeceğim vss dese ne ala..hep böyle olmuyormu kkda. hırsla açıyorlar ,sonra kocayla ara düzeliyor yada tepkiler rahatsız ediyyor çeviriyorlar olayı koca korunmaya başlıyor
peki bırak ağlasın diyen kocanız,"yazıklar olsun" diyince mi anladı hatasını??
sonradan pişman olmuş ağlamış falan ya..?
üstelik çocuğu döverek terbiye etmeyi savunan bir adam değil mi eşiniz?hatta size de böyle yapmanızı tavsiye eden??? bi,z uydurmadık siz yazdınız bunları...
önceden poposuna vurmuş,siz müdahale etmediğiniz için dozu artmış ve suratına vurmuş çocuğun hem de parmk izi geçierecek kadar..doğru mu değil mi??
ilk defa yaptı diyosunuz,,lk defa tokat attı demek..önemli olan mantalite..bu mantıkta olduğu sürece,vurduktan sonra bile bırak ağlasın diyen adam ,bir lafınızla pişma olmaz,gelin kendinizi kandırmayın siz de..
peki o zaman yukardaki mesajıma cevabınız nedir?nasıl anladı bu mantıktaki kocanız hatasını?Ben sne anlatsamda herkrz ıstegı yere cekıyo ondan daha fazla anlatcak bısey yok kım neyı nasıl ıstıyosa oyle anlasın.
ıpeki o zaman yukardaki mesajıma cevabınız nedir?nasıl anladı bu mantıktaki kocanız hatasını?
e Herkezın her dedıgını umusamam mı gerekıyor yada her yapılan yoruma yesıl ısık mı yakmam lazım aa evet haklısınız deyıp yalansdansahtelıj mı yapmam lazımAçma daha konu ozaman buraya.
Madem bizim dediklerimiz umrunda değil.