Sinirden elim ayağım titriyor!

oglumherseyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
1.507
1.141
48
Sabah konu açmıştım oğlum kolik diye eşimin arkadaşının evine gittik 3 çay kaşığı zeytinyağı verdiler oğluma o saat bu saattir uyuyor oğlum he sen niye izin verdin derseniz iyi gelin iyi anılan insan olacakmışım tek çocuk bende mi varmış. Hastaneye gidelim diyorum bu defa da biz çocuk büyütmedik mi oluyor. Geldim geleli karpuz suyu verelim sütlaç verelim bu insanlar gerçekten gerizekalı 52 günlük bebeğim sinirden Oğluma sarıldım ağlıyorum. Kızlar korkuyorum kötü bişey olur mu Oğluma?

kolikle zeytinyağının alakası yok ki
kaka yapamıyordu da yaptı mı oğlunuz? onun rahatlığı mı?
52 günlük bebek 3 kaşık zeytinyağı ile doymuş da hissetmez ki uyusun
bana tuhaf geldi açıkçası...kaç saattir uyuyor?

Benim minik yeğenime kabız olduğunda bir çay kaşığından daha az zeytinyağı içirirlerdi, anında bağırsakları çalışırdı. Doktoru tavsiye etmişti hatta..3/ 6 aylıkken bile verirdi ablam..Hiçbir sorun olmadı. Ama bebeğiniz hem 52 günlük hem de kolik.. O yüzden bir şey diyemiyorum. İnsanlar zaten hep konuşuyor, bilip bilmeden.. en güzeli doktora gitmek böyle durumlarda..sakin olun ağlamayın lütfen.. bir şey olmamıştır ama lütfen sabah olduğu gibi doktora gidemiyorsanız bile doktorunuzu arayın..

Kolik bebeklere fasulye yatak öneriyorlar bir arastirin derim. Bebeği sakın düz yatirmayin dik bir şekilde yatırın yada dediğim gibi direk fasulye yatak sipariş verin kullanan herkes çok memnun

yalnız hakikaten o insanlar da tuhafmış
daha iki aylık olmayan bebeğe ne karpuz suyu ne sütlacı
Tuaf ve yanlış olan birçok kişi ve olay var bana kalırsa sorun bu hatalara göz yuman ve uygulayanlar
Aynı şey onların başına gelse inan kendi bebeklerinde uygulamazlar işte bu kadar düşüncesiz insanlarla yaşıyoruz

Yahu sen kapını kapatıp bebeğinle yalnız kalsana bir süre.

Böyle dengesizlerle ne işin var Allah aşkına? Sütlaç neymiş ya, 1 yaşına kadar inek sütü yasak bir kere.

Canim sakin ol ve kimsenin etkisiyle bildiginden saşma. icin rahat degilse tabiki götür doktora. Bunun icin onay bekleme.

katılıyorum, göz yummak-uygulamak asıl hata
ama konu sahibi zaten üzgün diye yazamadım, elim varmadı

Şimdi araştırdım biraz kadınlar kulübünün eski konularında kolik bebeklere zeytinyağı veren anneler var. Bebekleri yaklaşık 3 haftalik. Sıcak su torbası uyguluyorlarmis.

Bir nebzede olsa rahatlarsiniz belki

Zeytinyağı zarar vermez ama kolikle ne alakasi var bilemedim. Ağzı olan konusur icine sinmeyen bir şeyse izin vermezsin olur biter.

Canim korkma bisey olmaz muhtemelen gazina iyi gelmistir.ama uc kasik cok fazla normalde bebeklerin gelisiminde zeytin yagi cok onemli normalde gunde iki damla verebilirsin ama diger sutlac karpuz suyu cok sacma dikkat et baska seyler verme istar ederlerse doktorumz kesinlkle karsi cikiyor kolik oldugu icin de veremem de

canım birsey olmaz insallh ama cok merklanırsan doktora da git .birdaha anne sütü harici birsey verdirme ben diyetisyenim bu iş tıbbende böyle o seni zorlayan insanlarada diyetisyen dedi dersin .Allah anne sütünün içine ihtiyaclarımızı koymus zatn dogunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…