Sinirden elim ayağım titriyor!

Kimse uzman değil bu konuda bebegin küçük. Saat gec oldu. Doktorun numarasi varsa ara bir sor. İçin rahatlar

Hastanedeyim küçücük oğlumun elini deldiler ağlamaktan gözlerim şişti sonuç bekliyorum kesinlikle zeytinyağı vermeyin diyor Dr lar herkes çok bilmiş Allah ım yardım et

Hastanedeyim küçücük oğlumun elini deldiler ağlamaktan gözlerim şişti sonuç bekliyorum kesinlikle zeytinyağı vermeyin diyor Dr lar herkes çok bilmiş Allah ım yardım et

evet bizim doktor da vermeyin demişti, zararlı olabilir demişti ama yazamadım ben buraya herkes faydalı deyince
hatta hani bebeklerin kafası kabuk kabuk olur (konak) da zeytinyağı sürerler ya
beyin iltihabına bile yol açarmış zeytinyağı, sürmemek lazımmış, bunu da üstüne basa basa doktor söylemişti

lütfen durumu buradan paylaşın
çok merak ettim ben, çok üzüldüm
umarım ciddi birşey yoktur
Allah acil şifa versin inşallah

Cok gecmis olsun inşallah iyilesir minnos. Zeytinyağının zararı olacağını sanmıyorum ama tabi doktorunuz daha iyi bilir

Zeytinyagi cok faydali eyvallah ama daha minicicik bebek! Anne sutunden baska bir sey icmemesi lazim! Bir de kolik! Lutfen acilen doktora gidin.

3 kasik zeytin yagimi yemekmi yapiyorlar. Allah im sen insanlara akil ver. Yqrim cay kasigi olsa neysede 3 kasik nedir. Insallah birsey cikmaz yavruda. Bundan sonra kesinlikle izin verme.

Arkadaşlar helak oldum özür dilerim tek tek yazamıyorum sonucu şimdi aldım oğlum uyuyor mama emmesi azalırsa hemen getir dedi Dr kanı temiz çıktı ama yağ ağır gelmiş bir daha sakın verme dedi. Gerizekalı insanlarla aram iyi olsun ses etmeyeyim iyi gelin iyi insan olayım derdinde bi kocam var bir daha bir kişi oğlum hakkında bişey desin görürler iti gelini iyi insanı.

Kimseyle iyi olmak icin cocugunu kullandirtma kendinide

Karpuz suyu sakın verme zeytin yağı 3kaşık bile çok ya bebek bu bebek blender değilki Allah akıl fikir versin kimseyi dinleme doktoruna danış daha 2ayı bile tamam olmamış bebeğe olmazın şeyler yedirtmeyin yazık ona midesini bozarsınız

gecmis olsun. koligin en buyuk ilaci sakin ve huzurlu ortam ozellikle anne. Lutfen seni sinir eden kendi annen bile olsa uzak dur. ve ne olir yardim.al. bak bu illa psikolog olmak zorunda degil arkadas olur kardes olur.
kizim dogdugunda senin kadar olmasa da ben de agir bir lohusa depresyonu yasadim. yaklasik 5 ay surdu kaybetme korkusu, esime ya da bana bisey olur mu vs vs vs... bir de bende bunu tetikleyen rahatsizliklar olustu. destek.aldim 3 seans gittim. inan cok rahatladim. duygularimi ve etrafimda beni rahatsiz eden insanlarin hareketleri kontrol edebilmeme yardim etti. ilac kullanmadim sadece telkin ile halloldu. sobra farkettim ki ben kizima ne kadar buyuk bir kotuluk yapmisim.
iglun icin destek al lutfen... bak bu rahatsizligin sonu kotuye gidebiliyor...

Konu sahibi.. kendine guven artik lutfen.bilmedigini arastir ogren ama buraya da cok guvenme. Bayagi bir sacmalayani da gordu bu gozler burada. O cocuk senin sorumlulugunda koruyacak kisi sensin kim ne yedirmeye calisirsa izin verme. Mumkunse yalniz kal hatta cevrendekiler kusura bakma ama saglam sacmaliyorlar

Biraz abartılmış durum . Sanırım zeytınyagından değil (verenler var bir şey olmaz zaten rahatladığı için uyuyor , bundan sonra doktorunuza danışarak tekrar vermenizi öneririm , 1 cay kaşığı sızma zeytinyağı )
Sizden onay almadan doğru yada yanlış insanların müdehale etmesine tepki verildi diye düşünüyorum. Bende aynı seye tepki verdim
Sütlaç verelim de diyebilirler koy odaya gel cay kahve iç de diyebilirler, pamuklara sar sarmalasa dıyebılırler insanlar herşeyi der ne dedikleri önemli değil . Onlar anne değil senin gibi düşünemezler . Düşünmesi gereken sensin.
Onlar der anne kabul ederse onaylarsa yapar .
Bu tehlikeli bir durum değil ama bir dahakine sessizliğiniz yüzünden bebeğiniz riske girmesin
İstemiyor musunuz hayır deyin alın çocuğunuzu kucağınıza dönün arkanızı başka odaya geçin

ya doğduğun gün mama VERREBİLİR M? merak ediyorum
eşimin akrabasinin biri çocuk doğar doğmaz mama vermiş hiç sarılık olmamiş.. bide emmiş annesini..
tabi kaşıkla vermişler. azicik işte
benim kızım sarılık geçirdi elleri mahvolduu.
delik delik... 5, gününde sütüm geliyor dahil mama verdik bi gün... hemşire anne sütünden ayrımayin dedi. anne sütü veremedik.
şimdi mamayı biraktik anne sütü devam..
su ve zeytinyagı verdik.
su verin bence havada sicak. kızım 4 aylık emsede çıok susaniyor hiç de uyuyamiyor sicaktan. su veriyoz uyuyor rahatça.

üç kaşık değil üç çay kaşığı verdiğinizi var sayarak hakiki zeytinyağı bebeğinize zarar vermez velhasıl 52 günlük bebekle gezmeyin lütfen gelenleri de böyle annenin yerine hüküm verecek kadar dengesizler ise kabul etmeyin varsın iyi anılmayın nolacak.

Koliğin tam nedeni olmadığı için belirli bir tedavisinin de olmadığını zaten doktorlar söylemiştir
bazen bağırsağın tam gelişmemiş olmasına bazen de yenen yemeklere karşı bedenin tepkisi olarak yorulur
bazı gıdalara karşı intölerans yani, peki bunun zeytin yağından yada karpuz suyundan kaynaklanmadığını nereden bilebiliriz
ya daha çok tetiklerse (
lütfen iyi gelin olacağım diye çocuğunuza müdahale etmelerine izin VERMEYİN (((

52gunluk bebege 3 cay kasigi zeytinyagi mi verilir deli bunlar yahuuu. Sutlac vs.... tovbe yarabbi bir yaşıma daha girdim. Kim ne dersr desin sakin cocuga verme onlari hatta git doktora goster hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…