Sinirden elim ayağım titriyor!

doktorun o sozlerinden sonra esiniz ne diyor? Cok bilmislik yapanlara tepkinizi gosterin basta esinize sacma sacma tsvirlaragiriyor bu erkek milleti baskasinin yaninda. Bence bu olayda iyice bi konusup korkutun ki (saglik bu sonucta) bi daha cesaret edemesin

Bizde de bi kahve iciren kaynana modeli vardı .6 aylik cocuk kalp krizi geciriyormus neredeyse .
Kardesimin kaynanası ,kocasi kahveden degildir diyordu haaaaaaalaaaaaaa.

Tabı verılebılır CNm bende vermısdım yenı doğan bebekte açlıktanda sarılık oluşuyor benımde sutum 4cu gün gelmısdı mamayla beslemısdım kesınlıkle aç bırakmamak gerek banada hemsıreler memeden ayırma gelecek sut fln dedıler hatta çocuğu doyuracak kadar mutlaka sütun vardır fln da demıslerdı ama sutum yoktu mama ıle beslemıstım ıyı kı dınlememısım hemsılerı

Zeytinyagindan bisi olmaz korkmayin. Yegenimin cocuguda nerdeyse dogdugundan beri ayniydi. Ama yagin disinda baska bisi sakin vermeyin henuz cok minik cunku.

Bişey olmaz ama fazla verilmiş.1 çay kasığından az 2 damla yeterli .herkes çok biliyor herşeyi .sen annesin sen karar ver bebeğiyle ilgili.yoksa deneme tahtasına döner yavrun

Beyinlerini nereye bağışlamışlar sordunuz mu ? İstemediğiniz hiçbişeyi yaptırmayın lütfen bebeğinize. Ben bebeğimi öptürmedim bile düşünün artık.

Bizde de bi kahve iciren kaynana modeli vardı .6 aylik cocuk kalp krizi geciriyormus neredeyse .
Kardesimin kaynanası ,kocasi kahveden degildir diyordu haaaaaaalaaaaaaa.
Pardon ama çüşş yani,birde hala ondan değildir diyormuş,hatasını kabul etmeyen insanın gözüne soksan nafile!
Çocuğunu bukadar mı düşünmez insan?
Allah akıl fikir versin...

Allah aşkına sakın olun bn kızıma devamlı zeytin yağı verirdim zinco dan daha çok fayda ediyordu emin olun. annem ve kayın validen kızım i yukarılara bı cay kaşık da zeytinyağı vermişti hastanede kaka dogru düzgün yapmamıştı ondan sonra yaptı misafirliğe yorulmustur ondan uyuyodur

Zeytinyağı vermek o kadar tuhaf bi şey mi ? Biz oğlumuza organik zeytinyağı hep icirdik şuan 8 aya yaklaştı bi sorun olmadı. kabızlığa çok iyi geliyor

Z.yağından bir şey olmaz. Soğuk , el sıkması olursa ne ala.
Ancak miktar çok fazla. 2 , 3 damla yeterli.

Tabi bu bir kişisel öneri sadece. Herkes doktoruna danışarak vermeli. Kimi bebek bünyesi çok zayıf olur su bile kaldıramaz 6 aydan önce.

Çocuğun midesi zaten zeytin kadar verilirmi öyle .
Birsey olmaz zeytinyağından fazla gelmiştir acikmamiştir ondan uyuyodur . Ağır gelmiştir zeytinyağı. 3 kaşık verilmesi saçma olmuş .
Şöyle düşün mama içen çocuklar da çok uyur çabuk uyanmaz ağır gelir çok iyi birşey değil cunkü.
Korkma annesi birsey olucağinı düşünmüyorum ama bağırsak Florası ek gidalar için çok uygun değil 3 kaşık hiç uygun değil birdaha verdirme ne derseler desinler. Bebeğin en güzel zamanı sarıl bebeğine için rahat etmiyorsa zorla uyandır emzir . Sağlıkla buyut mis kokuluyu

Benimde oglum kolikti gercekten cok zor Allah yardimcin olsun sutlac karpuz suyu felan deneme ama zeytin yagi bagirsaklarini rahatlatmis olabilir gaz ve kaka sorunu varsa.1 cay kasigi kadar anlarimda 3 fazla olmus cok endisenme icin rahat etmiyosa gotur doktora kimseyede kulak asma cunku her cocuk farklidir su iyi geldi bu iyi geldi her kafadan bir ses cikar sen cocuguna bak neler yaptiginda rahatliyor bunlari bulmaya calis

Zeytinyagi safsa bir sey yapmaz ama 3 cay kasigi cokmus.Bunlar gerizekali mi 52 gunluk bebek sekerli sutlac yer mi hic iyi gelin falan olma bastan cok sinirli bir sekilde kiz ben 6 aydan once bir sey vermicem sadece anne sutuyle beslicem cocuk benim cocugun benden baska kimse mudahale etmesin de.Ben bastan yapamadin hic korkmadilar sutum oldugu halde mama verdiler cocuguma cok pismanim

Olmaz merak etme
Ama sadece yarım çay kaşığı arada bir sindirimi kolaylaştırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…