- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
- Konu Sahibi oglumherseyim
-
Kızlar sabah 6 sa eve geldik oğlum, 9 a kadar gözünü açmadı Dr azarladı beni koskoca kadınsın sen üç çay kaşığı zeytinyağı iç bak ne olur dedi asla 6 aydan önce hiçbirşey vermeyeceksin biogaıda damlaya devam et sadece dedi yaşadığım korkuyu anlatamam oğlum gitti kucağımda saatlerce kan alındı makineye bağlandı normalde çok hareketli bir bebektir onu öyle görmek öldürdü beni. Vermeyin çocuklarınıza hiçbişey. Benim kocamın en büyük derdi iyi gelin iyi insan olayım derdinde çıldırıyorum Pimpirikli imişim görmemişmişim sülük gibi yapıştılar üstüme kurtulamadım hastalıklı düşüncelerinden.
Tabı verılebılır CNm bende vermısdım yenı doğan bebekte açlıktanda sarılık oluşuyor benımde sutum 4cu gün gelmısdı mamayla beslemısdım kesınlıkle aç bırakmamak gerek banada hemsıreler memeden ayırma gelecek sut fln dedıler hatta çocuğu doyuracak kadar mutlaka sütun vardır fln da demıslerdı ama sutum yoktu mama ıle beslemıstım ıyı kı dınlememısım hemsılerıya doğduğun gün mama VERREBİLİR M? merak ediyorum
eşimin akrabasinin biri çocuk doğar doğmaz mama vermiş hiç sarılık olmamiş.. bide emmiş annesini..
tabi kaşıkla vermişler. azicik işte
benim kızım sarılık geçirdi elleri mahvolduu.
delik delik... 5, gününde sütüm geliyor dahil mama verdik bi gün... hemşire anne sütünden ayrımayin dedi. anne sütü veremedik.
şimdi mamayı biraktik anne sütü devam..
su ve zeytinyagı verdik.
su verin bence havada sicak. kızım 4 aylık emsede çıok susaniyor hiç de uyuyamiyor sicaktan. su veriyoz uyuyor rahatça.
Zeytinyagindan bisi olmaz korkmayin. Yegenimin cocuguda nerdeyse dogdugundan beri ayniydi. Ama yagin disinda baska bisi sakin vermeyin henuz cok minik cunku.Sabah konu açmıştım oğlum kolik diye eşimin arkadaşının evine gittik 3 çay kaşığı zeytinyağı verdiler oğluma o saat bu saattir uyuyor oğlum he sen niye izin verdin derseniz iyi gelin iyi anılan insan olacakmışım tek çocuk bende mi varmış. Hastaneye gidelim diyorum bu defa da biz çocuk büyütmedik mi oluyor. Geldim geleli karpuz suyu verelim sütlaç verelim bu insanlar gerçekten gerizekalı 52 günlük bebeğim sinirden Oğluma sarıldım ağlıyorum. Kızlar korkuyorum kötü bişey olur mu Oğluma?
Pardon ama çüşş yani,birde hala ondan değildir diyormuş,hatasını kabul etmeyen insanın gözüne soksan nafile!Bizde de bi kahve iciren kaynana modeli vardı .6 aylik cocuk kalp krizi geciriyormus neredeyse .
Kardesimin kaynanası ,kocasi kahveden degildir diyordu haaaaaaalaaaaaaa.
Allah aşkına sakın olun bn kızıma devamlı zeytin yağı verirdim zinco dan daha çok fayda ediyordu emin olun. annem ve kayın validen kızım i yukarılara bı cay kaşık da zeytinyağı vermişti hastanede kaka dogru düzgün yapmamıştı ondan sonra yaptı misafirliğe yorulmustur ondan uyuyodurSabah konu açmıştım oğlum kolik diye eşimin arkadaşının evine gittik 3 çay kaşığı zeytinyağı verdiler oğluma o saat bu saattir uyuyor oğlum he sen niye izin verdin derseniz iyi gelin iyi anılan insan olacakmışım tek çocuk bende mi varmış. Hastaneye gidelim diyorum bu defa da biz çocuk büyütmedik mi oluyor. Geldim geleli karpuz suyu verelim sütlaç verelim bu insanlar gerçekten gerizekalı 52 günlük bebeğim sinirden Oğluma sarıldım ağlıyorum. Kızlar korkuyorum kötü bişey olur mu Oğluma?
gaz çıkarmasına kaka yapmasına yardımcı oluyorNe ise yararmis zeytin yagi?
Zeytinyagi safsa bir sey yapmaz ama 3 cay kasigi cokmus.Bunlar gerizekali mi 52 gunluk bebek sekerli sutlac yer mi hic iyi gelin falan olma bastan cok sinirli bir sekilde kiz ben 6 aydan once bir sey vermicem sadece anne sutuyle beslicem cocuk benim cocugun benden baska kimse mudahale etmesin de.Ben bastan yapamadin hic korkmadilar sutum oldugu halde mama verdiler cocuguma cok pismanimSabah konu açmıştım oğlum kolik diye eşimin arkadaşının evine gittik 3 çay kaşığı zeytinyağı verdiler oğluma o saat bu saattir uyuyor oğlum he sen niye izin verdin derseniz iyi gelin iyi anılan insan olacakmışım tek çocuk bende mi varmış. Hastaneye gidelim diyorum bu defa da biz çocuk büyütmedik mi oluyor. Geldim geleli karpuz suyu verelim sütlaç verelim bu insanlar gerçekten gerizekalı 52 günlük bebeğim sinirden Oğluma sarıldım ağlıyorum. Kızlar korkuyorum kötü bişey olur mu Oğluma?
Ama sadece yarım çay kaşığı arada bir sindirimi kolaylaştırırSabah konu açmıştım oğlum kolik diye eşimin arkadaşının evine gittik 3 çay kaşığı zeytinyağı verdiler oğluma o saat bu saattir uyuyor oğlum he sen niye izin verdin derseniz iyi gelin iyi anılan insan olacakmışım tek çocuk bende mi varmış. Hastaneye gidelim diyorum bu defa da biz çocuk büyütmedik mi oluyor. Geldim geleli karpuz suyu verelim sütlaç verelim bu insanlar gerçekten gerizekalı 52 günlük bebeğim sinirden Oğluma sarıldım ağlıyorum. Kızlar korkuyorum kötü bişey olur mu Oğluma?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?