- 28 Aralık 2016
- 1.079
- 2.064
- 48
- 42
- Konu Sahibi oglumherseyim
-
Arkadaşlar helak oldum özür dilerim tek tek yazamıyorum sonucu şimdi aldım oğlum uyuyor mama emmesi azalırsa hemen getir dedi Dr kanı temiz çıktı ama yağ ağır gelmiş bir daha sakın verme dedi. Gerizekalı insanlarla aram iyi olsun ses etmeyeyim iyi gelin iyi insan olayım derdinde bi kocam var bir daha bir kişi oğlum hakkında bişey desin görürler iti gelini iyi insanı.
Geçmiş olsun,inşaallah bi sıkıntı olmaz,bundan sonrası için eşin böyle bişeye izin vermez heralde.Farkına varabilmiştir,hastanede aklı başına gelmiştir umarım...Arkadaşlar helak oldum özür dilerim tek tek yazamıyorum sonucu şimdi aldım oğlum uyuyor mama emmesi azalırsa hemen getir dedi Dr kanı temiz çıktı ama yağ ağır gelmiş bir daha sakın verme dedi. Gerizekalı insanlarla aram iyi olsun ses etmeyeyim iyi gelin iyi insan olayım derdinde bi kocam var bir daha bir kişi oğlum hakkında bişey desin görürler iti gelini iyi insanı.
ya zeytinyağından bişey olmaz allahışkına. çocuk rahatlamış uyuyor.
çok geçmiş olsunArkadaşlar helak oldum özür dilerim tek tek yazamıyorum sonucu şimdi aldım oğlum uyuyor mama emmesi azalırsa hemen getir dedi Dr kanı temiz çıktı ama yağ ağır gelmiş bir daha sakın verme dedi. Gerizekalı insanlarla aram iyi olsun ses etmeyeyim iyi gelin iyi insan olayım derdinde bi kocam var bir daha bir kişi oğlum hakkında bişey desin görürler iti gelini iyi insanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?