Sinirden elim ayagın titriyor. Ses kaydı

Oradan taşınacak bir durumda değilseniz ses kaydı olayını hiç açmayın. Bu belki yıllarca huzursuz gergin ortama sebep olur. Altli üstlü oturuyormuşsunuz çünkü. Çocuğunuzu böyle gergin soğuk bir ortamda büyütmek istemezsiniz değil mi? Sadece mesafe koyun yeterli.
Oradan taşınma durumunuz varsa önce eşinize söyleyin. Onun bilgisi olsun o konuşmalardan. Eğer tasinmanizla ilgili sizi suçlayıcı konusurlarsa ses kaydını dinletirsiniz.

Valla iki yuzluluk olabilir ama ben de samimi duruyorum ama oz ablamla yanyana gelince misal gorumceme takildigim noktalari dillendiriyorum, dertlesiyorum duysa uzulur mu uzulur.
Ama sen argo vs diyosun ikisi bence farkli seyler ben su su huyuna asiri kil oluyorum gibi dillendiriyorum bilemedim.

Ben olsam cenemi tutamaz derdim bundan sonra buna gore muamele diye.
Mahkemenin de isi gucu yok gorumceler gelini cekistirmis gelin de ses kaydi almis tez basi kesilemi diyecek. Bi'kere abilerinden tirsarlar.

Bilemedim ima da edilebilir tüm bağları koparcak gibi bir his alamadım sizden. Yaptıkları ayıp ama ses kaydıda normal değil ima yollu eğer biri benden rahatsızsa benden uzak durabılır diyip bir kac bılmediğimz dedıklerını cıtlatabılırsınız. Ses kaydını esinize dinletirseniz sizde bir yrde haksız cıkarsınız.

şimdi esinizle dinletseniz hak verir, bir ay geçer niye uzatiyosun hep böyle mi olacak diye baslar ufak ufak didiklemeye başınızı. erkekler çözüm odaklı değildir rahatina odaklıdır bu tip konularda.

dinlettiniz, gitti görümcelere fırça atti mutlu son mu olacak saniyosunuz. asıl film ondan sonra başlar. eşiniz ben onları uyardim sen de ses kaydi almissin ayip ettiniz karşılıklı. altılı üstlü oturuyoruz küslük olmaz derse nolcak.

biraz esinize göre hareket etmeniz gerekecek. komple arkanizda durup mesafe koymayacaksa o topa girip de kendinzi daha da çıkmaza sokmayin bence.

Kızlar elim ayagım titriyor. Bugün markete giderken telefonum evdeydi bilerek ses kaydını açık bıraktım görümcem oğluma bakacaktı(2 aylık) neyse biz çıktıktan 2 dk sonra diğer görümcem geliyor bir baslıyolar saydırmaya anlatamam, bana birşey Al demişti bende alırım felan dedim ki aldımda. Arkamdan diyor o bi b*k mu alır gııı. Şu evin pisliğine bak mikrop insan. Ağza alınmayacak ne küfürler. Daha yarısını dinlemedim bu ilk 15 dakikası. . Telefonumun şifresini filan açmaya calışmılar öbürü ordan diyor o anlar elleme şunun telefonuna vs.

Daha ettikleri küfürleri yazmaya dilim varmaz. Hatta biara diyor telefonuda burda ses fln kaydeder . Hemen kıvırıyor yooo ne olcak evi topladım kaydetse nolcak vs vs . Ki kızlar yüzüme okadar iyiler ki görseniz öz kardeşim gibiydiler. Hele o mikrop vs diyen bana herkesten yakındı. Yüzüme çok iyiler ama arkamdan neler konusuyolar merak ettim ki süphemde haklıymışım.

Kızlar ben napıcam şimdi yüzleşsem nasıl yüzleşeceğim? Altlı üstlüyüz. Her dk gelirler yanıma. 2 yaşında kızımda var gerek o gerek başka her türlü yardımı yapıyolardı gerektiğinde. Nasıl bu laflari söyleyebildiler aklım almadı.

Eşime söylemeyi düşünüyorum şuan ne yapıcam bilemiyorum kızlar
offf ne igrebc.kizkardes gibi yaksamislar bir de ikiyuzluluk degil mi bu
senin yerinde olsam bir cay demlerim.yanina da bir kek yapar cagiririm bunlari.servisi yaptiktan sonra otururum karsilarina acarim bu ses kaydini dinletim.

Ne garip yorumlar var. Yasal ve etik değilmiş, hapis cezasına kadar yolu varmış bilmem ne. Türkiye’de de adliyelerin işi gücü yok, bu avamlıklarla uğraşacaktı zaten. Evet sizin içinize sinmeyen şeyler varmış demek ki, bu yolu tercih etmişsiniz. Kendi eviniz, kendi odanız. Kime ne? Arkadan sayıp sövüp, yüze gülen görümceleri haklı çıkaracaklar nerdeyse. Kesinlikle eşinize durumu anlatın. İmkanınız varsa uzaklaşın, yoksa da imkanları siz yaratın. Çok leş bir ortam çünkü.

Kızlar elim ayagım titriyor. Bugün markete giderken telefonum evdeydi bilerek ses kaydını açık bıraktım görümcem oğluma bakacaktı(2 aylık) neyse biz çıktıktan 2 dk sonra diğer görümcem geliyor bir baslıyolar saydırmaya anlatamam, bana birşey Al demişti bende alırım felan dedim ki aldımda. Arkamdan diyor o bi b*k mu alır gııı. Şu evin pisliğine bak mikrop insan. Ağza alınmayacak ne küfürler. Daha yarısını dinlemedim bu ilk 15 dakikası. . Telefonumun şifresini filan açmaya calışmılar öbürü ordan diyor o anlar elleme şunun telefonuna vs.

Daha ettikleri küfürleri yazmaya dilim varmaz. Hatta biara diyor telefonuda burda ses fln kaydeder . Hemen kıvırıyor yooo ne olcak evi topladım kaydetse nolcak vs vs . Ki kızlar yüzüme okadar iyiler ki görseniz öz kardeşim gibiydiler. Hele o mikrop vs diyen bana herkesten yakındı. Yüzüme çok iyiler ama arkamdan neler konusuyolar merak ettim ki süphemde haklıymışım.

Kızlar ben napıcam şimdi yüzleşsem nasıl yüzleşeceğim? Altlı üstlüyüz. Her dk gelirler yanıma. 2 yaşında kızımda var gerek o gerek başka her türlü yardımı yapıyolardı gerektiğinde. Nasıl bu laflari söyleyebildiler aklım almadı.

Eşime söylemeyi düşünüyorum şuan ne yapıcam bilemiyorum kızlar
Böyle bisi niye yapar ki insan etik bulmuyorum.zaten az çok taniyosunuzdur yani arkanızdan konuşan insan belli eder kendini.eşinizle paylastiniz diyelim kardeşi sonuçta huzursuzluk dışında elinize ne geçecek gereksiz bence

Ne garip yorumlar var. Yasal ve etik değilmiş, hapis cezasına kadar yolu varmış bilmem ne. Türkiye’de de adliyelerin işi gücü yok, bu avamlıklarla uğraşacaktı zaten. Evet sizin içinize sinmeyen şeyler varmış demek ki, bu yolu tercih etmişsiniz. Kendi eviniz, kendi odanız. Kime ne? Arkadan sayıp sövüp, yüze gülen görümceleri haklı çıkaracaklar nerdeyse. Kesinlikle eşinize durumu anlatın. İmkanınız varsa uzaklaşın, yoksa da imkanları siz yaratın. Çok leş bir ortam çünkü.
Haberleşmenin gizliliğini ihlal suçunda kendi yaptığınız telefon görüşmesinde karşıdakinin haberi olmadan kayda almak bile suç, çoğu dosya da bu avamlık dediğiniz türden ,kimse görümcelerin arkadan çekiştirmesini doğru bulmuyor ama ses kaydı almak da moda oldu sanki..

Bu insanlarla araniz her nekadar iyi gibi gorunse de aslinda iyi degilmiş. Ikisi de birbirinden riyakar insanlarmış. Yuzune baska arkandan başka... Hepimiz bazen cok sevdigimiz insanlarin misal ailelerimizin arkalarindan konusup dedikodularini yapabiliyoruz bazen ama küfretmiyoruz. Arkanizdan size küfrediyor olmaları sizi sizin sandiginiz kadar sevmediklerini ve de saygi duygumadiklarini gosteriyor. Islerime cok yariyolar, cocuk bakiyolar vs diyorsunuz, siz sirf bu sebepten dolayi bu olayi signeye cekebileceginizi mi dusunuyorsunuz? Onlari her gordugunuzde size soyledikleri laflar kulaginiz da canlacak ve kendinizi kotu hisseceksiniz. Bunlarin cocuk bakmalarindan da yarar gelmez. Bir yandan isinizi gorup size kendilerini sevdirirken bir yandan da arkanizdan sövüp sayacaklar.. hiç lazim degil bence. Araniza mesafenizi direkt olarak koyun. Bakisiniz tavriniz bundan sonra ona gore olsun. Bi terslik oldugunu anlasinlar. Nedenini sormaya cesaret ederlerse de (ki hic sanmiyorum) guzelce aciklamanizi yaparsiniz. Ses kaydi aldiginiz icin üste cikacaklarini kendilerini magdur taraf gibi gostermeye calisacaklarina da eminim.. esiniz de siz de araniza mesafenizi koyun bence.

Bu arada arkanizdan konustuklari konular ne tarz konular hakkindaydi? Anneliginiz, ev hanimliliginiz, karakteriniz... yani hangi ozelliklerinizden oturu size dil uzatmislar merak ettim dogrusu..

Cidden pişman oldum ama içime dert olmuştu. Daha önce kv de arkamdan eşime konuşmuştu bunlari merak ettim bide.
Evet inkar edemem işime yarıyolardı eşime de söylemeyi düşünüyorum oda ses kaydını dinlemek ister ay rezillik o nasıl kelimeler ama argo neler neler
Siz omların arkasından hiç konuşmadınız mı

Acaba kendilerinin başına aynı şey gelse bu yorumları yaparlar miydi😁

Haberleşmenin gizliliğini ihlal suçunda kendi yaptığınız telefon görüşmesinde karşıdakinin haberi olmadan kayda almak bile suç, çoğu dosya da bu avamlık dediğiniz türden ,kimse görümcelerin arkadan çekiştirmesini doğru bulmuyor ama ses kaydı almak da moda oldu sanki..
Ses kaydı olayı için değil, içeriği için avamlık dedim. Hangi görümce foyamı ortaya çıkardı diye mahkemeye başvurur, abisinin eşine dava açar? Onu geçtim, hangi hakim bunu ciddiye alır? Ses kaydedilmesi bu meselede sadece bir ayrıntı. Ortada konu sahibi açısından daha ciddi problemler var, riya gibi.

Eşinize anlatmayın dinletin bence. Açtım çünkü bazı şeylerden şüphelendim normal konuşmalar olsa dinlemeyip silecektm ama haklıymışım çok üzgünüm diye dinletin
Ses kaydı olayı için değil, içeriği için avamlık dedim. Hangi görümce foyamı ortaya çıkardı diye mahkemeye başvurur, abisinin eşine dava açar? Onu geçtim, hangi hakim bunu ciddiye alır? Ses kaydedilmesi bu meselede sadece bir ayrıntı. Ortada konu sahibi açısından daha ciddi problemler var, riya gibi.
Kızlar tek tek alıntılayamadım eşim dışardaydı az önce aradı konuşurken sesim bozuktu ısrar edince söyledim. Daha ıkı dk önce eşim dışardaydı zaten ses kaydı ona yolluyordum dedim aniden gelince açık kalmış. Arkamdan demedikleri kalmamış neler neler söylemişler o çok sevdigim x bile dedim. Israr etti ne demişler diye. Agzıma alamam o laflari dedim . O kayidı silmedin duruyor dimi dedi evet dedim. tamam geliyorum ben zaten dedi. Bilmiyorum dinleyipte hiçbirşey yapmazsa ondanda buz gibi soğurum gibi geliyor.

Bu yüzden eşime şunu demeyi düşünüyorum ; ben onlara mesaj olarak kayıtı atıp bu kadar mı yüzsüzsünüz demeyi düşünüyorum. eğer sen dinleyip bi tepki vermeyeceksen boşver diyip geçeceksen hiç dinleme o rezil lafları. Ama şunu da bil bu kadar lafa ben susamam yüzlerine vurmazsam bile artık eski ben olmayacak karsılarinda.
Sanmıyorum bunca lafi es geçeceğini

Dinletirsen başına iş açılır.

Yerinde olsam bu kaydı saklarım önce. Sonra bazı ortamlarda(ikisi de varken) eleştirildiğim şeylerden bahsederek imada bulunurdum. Mesela “ayağıma da terlik dayanmıyor” gibi. Yani duyduğumdan emin olamayacakları şekilde konuşur ama duyduğumu da hissettirirdim. Öldürmeyip korkuturdum diyeyim sen anla. Sürekli içlerinde şüphe bırakır, huzur muzur bırakmazdım ikisinde de.

Kızlar tek tek alıntılayamadım eşim dışardaydı az önce aradı konuşurken sesim bozuktu ısrar edince söyledim. Daha ıkı dk önce eşim dışardaydı zaten ses kaydı ona yolluyordum dedim aniden gelince açık kalmış. Arkamdan demedikleri kalmamış neler neler söylemişler o çok sevdigim x bile dedim. Israr etti ne demişler diye. Agzıma alamam o laflari dedim . O kayidı silmedin duruyor dimi dedi evet dedim. tamam geliyorum ben zaten dedi. Bilmiyorum dinleyipte hiçbirşey yapmazsa ondanda buz gibi soğurum gibi geliyor.

Bu yüzden eşime şunu demeyi düşünüyorum ; ben onlara mesaj olarak kayıtı atıp bu kadar mı yüzsüzsünüz demeyi düşünüyorum. eğer sen dinleyip bi tepki vermeyeceksen boşver diyip geçeceksen hiç dinleme o rezil lafları. Ama şunu da bil bu kadar lafa ben susamam yüzlerine vurmazsam bile artık eski ben olmayacak karsılarinda.
Sanmıyorum bunca lafi es geçeceğini
Madem söyledin artık, bırak dinlesin. Sakın bir şey deme. Ağla, ben abla bilirdim kahroldum falan de sus. Mağdur görünmez saldırırcasına konuşursan ters teper. Mağdur ol burnunu çekip otur bence.

Back
X