Sinirden elim ayagın titriyor. Ses kaydı

Eşiniz eğer arkanızda duracaksa açın dinletin kayınvalidenizin eşinizin yanında sonrada bu kötü lafları asla unutmayacağım bundan sonra ona göre davranacağım deyin

Kızlar elim ayagım titriyor. Bugün markete giderken telefonum evdeydi bilerek ses kaydını açık bıraktım görümcem oğluma bakacaktı(2 aylık) neyse biz çıktıktan 2 dk sonra diğer görümcem geliyor bir baslıyolar saydırmaya anlatamam, bana birşey Al demişti bende alırım felan dedim ki aldımda. Arkamdan diyor o bi b*k mu alır gııı. Şu evin pisliğine bak mikrop insan. Ağza alınmayacak ne küfürler. Daha yarısını dinlemedim bu ilk 15 dakikası. . Telefonumun şifresini filan açmaya calışmılar öbürü ordan diyor o anlar elleme şunun telefonuna vs.

Daha ettikleri küfürleri yazmaya dilim varmaz. Hatta biara diyor telefonuda burda ses fln kaydeder . Hemen kıvırıyor yooo ne olcak evi topladım kaydetse nolcak vs vs . Ki kızlar yüzüme okadar iyiler ki görseniz öz kardeşim gibiydiler. Hele o mikrop vs diyen bana herkesten yakındı. Yüzüme çok iyiler ama arkamdan neler konusuyolar merak ettim ki süphemde haklıymışım.

Kızlar ben napıcam şimdi yüzleşsem nasıl yüzleşeceğim? Altlı üstlüyüz. Her dk gelirler yanıma. 2 yaşında kızımda var gerek o gerek başka her türlü yardımı yapıyolardı gerektiğinde. Nasıl bu laflari söyleyebildiler aklım almadı.

Eşime söylemeyi düşünüyorum şuan ne yapıcam bilemiyorum kızlar
Ses kaydndan kmseye bahsetmeyin. Ama bi sekilde yuzlesin beni sevmeyip evimide pis bulan bu kapidan girmesin diyin anlar onlar

Eşin duysa senin yaninda olur mu?
Ortaya döktün diyelim, vay nasil ses kaydi alır diyerek karsi taraf iyice uste cikar ve sana tavir alirsa sorun etmeden hayatına bakabilir misin? Daha da onemlisi, esinle iliskini etkiler mi onlarla iyi olmamak?

Eşin duysa senin yaninda olur mu?
Ortaya döktün diyelim, vay nasil ses kaydi alır diyerek karsi taraf iyice uste cikar ve sana tavir alirsa sorun etmeden hayatına bakabilir misin? Daha da onemlisi, esinle iliskini etkiler mi onlarla iyi olmamak?
Eşim duydu ve kesinlikle şuan benim yanımda. Ama işte gelelim onlarla kötü olmak bizi olumsuz etkileyebilir de. Zamanında yaşadık çünkü ama bu derece saygısızlıklar yoktu. Gerçek yüzlerini bi türlü görmüyordu zaten..

Eşim duydu ve kesinlikle şuan benim yanımda. Ama işte gelelim onlarla kötü olmak bizi olumsuz etkileyebilir de. Zamanında yaşadık çünkü ama bu derece saygısızlıklar yoktu. Gerçek yüzlerini bi türlü görmüyordu zaten..
Sonradan onlari koruyup kollayip seni suclamaya baslar mi? Aranız nasil?

Kızlar tek tek hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız benim için çok önemli. Eşim dinledi tabi oda benimle aynı şekilde. Ama napacağıımzı bilemedik gidip nasıl böyle konuşursunuz desek bu sefer üste mi çıkarlar diye düşünüyoruz ses kaydı aldım diye. Ama eşim içinde tutamaz. Bende bununda bahanesiyle artık bu zırt bırt gelme gitme işlerine vs eşimin son vermesini istiycem.

"Ya konuş ya bişey yap ellerini ayaklarını ceksinler üstümüzden evimizden huzurumuzdan. yardımlarinida fesatliklarinida istemem artık bu laflarin bi acıklamasi olamaz. Birak düsman gibi evimize girip cıkcaklarina uzak olsunlar bizden " şeklinde konuşucam eşimle. Sonuc ne olucak bilemiyorum yarın ola hayrola

Kızlar tek tek hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız benim için çok önemli. Eşim dinledi tabi oda benimle aynı şekilde. Ama napacağıımzı bilemedik gidip nasıl böyle konuşursunuz desek bu sefer üste mi çıkarlar diye düşünüyoruz ses kaydı aldım diye. Ama eşim içinde tutamaz. Bende bununda bahanesiyle artık bu zırt bırt gelme gitme işlerine vs eşimin son vermesini istiycem.

"Ya konuş ya bişey yap ellerini ayaklarını ceksinler üstümüzden evimizden huzurumuzdan. yardımlarinida fesatliklarinida istemem artık bu laflarin bi acıklamasi olamaz. Birak düsman gibi evimize girip cıkcaklarina uzak olsunlar bizden " şeklinde konuşucam eşimle. Sonuc ne olucak bilemiyorum yarın ola hayrola
Ses kaydı almani nasil acikladin peki esine? Neden yaptığını sormadi mi?

Sonradan onlari koruyup kollayip seni suclamaya baslar mi? Aranız nasil?
Eşimin suyuna gidersem herşeyi yapar aramız çok iyidir. Ama tersine gidersem yap dediğimi bile yapmaz. Bu konuda en fazla niye kaydettin ki gibi bişey diyebilir evet . Onların yanında asla ezmez ama... ki bugun söyledim benim kaydetmemden ziyade onların kelimeleri önemli değil mi diye. Tabi ki öyle dedi oda onların arkasından attı baya. Ama o duramaz patlar onlara eminim

Ses kaydı almani nasil acikladin peki esine? Neden yaptığını sormadi mi?
Ben o sırada wp'den eşime video ve ses kaydı atıyordum markete gitmeden önce kızımla . Bi baktım üstüne eşim geldi hadi markete gidelim diye. Dedim sana atarken aniden gelince kayıt açık bırakmışım :) inandımı bilmiyorum

Ben o sırada wp'den eşime video ve ses kaydı atıyordum markete gitmeden önce kızımla . Bi baktım üstüne eşim geldi hadi markete gidelim diye. Dedim sana atarken aniden gelince kayıt açık bırakmışım :) inandımı bilmiyorum
Bence bundan sonra artik surekli onlara atip tutma, diyeceğini demissin, mesafeli ve agir takıl biraz; bakalim eşin ne yapacak..

Kayınvalidem tutturdu kızımı tuvalete alıştıralım diye tamam dedim başladık işte bugün bütün gün onunla uğraştım. Bebek emzir vs derken yemek bile yiyemedim. Kısaca bugün hiçbirşey yapamadım. Normal zamanda inanın oturup dinlenmiyorum bile yetiştirebildiğim kadar yapmaya çalışıyorum..
Evimden ne zaman ne isterlerse veririm mesela. Ne bileyim şuan kafamda bi durgunluk var yorumlara düzgün cevap bile veremiyorum
Ayyy dert ettiğin şeye bak. Pissen pissin, kime ne? Kimi ilgilendirir?
Hem biri 2 yaşında diğeri daha yeni doğmuş bebeği olan bir anneye bunu söyleyen kaldırsın atsın kendini camdan aşağı.
O görümceler şimdi büyük büyük konuşuyor ama el içine girince onların havasını alırlar.

Demekki siz gelinin görümcenin kayınvalidenin vs vs birbiri arkasından "g*tüne çomak s*kmak" gibi konuşmaları doğal ve olağan buluyorsunuz :/
Umarım sizinle akraba falan değilizdir. Belli mi olur dünya küçük...
Ben gelin görümcenin birbirlerinin dedikodusunu yapmasını doğal buluyorum yapmayan yok. Söyledikleri kelimelere gelince belli ki konuşma tarzları bu şekilde terbiyesizce. Bazı insanlar bu şekilde konuşurlar benim etrafımda o kadar insan var ki bunlar günlük hayatta gayet normal şakalaşırken bile kullandıkları kelimeler. Konu sahibi de heralde uzaydan gelmedi alt üst oturduğu insanların konuşma üsluplarını az çok biliyordur zaten dedikosunu yaptıklarını bildiği için dinlemiş duyacağını duymuş.

Bu ses kaydı olayınıda kk da duydum ha insan neden durup dururken böyle birsey yapar ben maaelsef böyle insanları çok tehlikeli buluyorum kusura bakmayın
+1000
çok haklısın bibi :)

konu sahibi yaptığınız çok gereksiz ve saygısızca kusura bakmayın
siz de hiç iyi niyetli değilsiniz

sanki olay arar gibi insanları kayda almalar gizli gizli dinlemeler

hee yoksa eşinize "bak arkamdan böyle böyle yapıyorlar ben bu evde artık 1 sn duramam taşınalım" demek için mi :D

Ayyy dert ettiğin şeye bak. Pissen pissin, kime ne? Kimi ilgilendirir?
Hem biri 2 yaşında diğeri daha yeni doğmuş bebeği olan bir anneye bunu söyleyen kaldırsın atsın kendini camdan aşağı.
O görümceler şimdi büyük büyük konuşuyor ama el içine girince onların havasını alırlar.
Ah aynen öylee. Bide evli olan ablalarının görümcelerine saydırırlar. Halbuki bunlardan hiç bi farkı yok. Eşimde aynen sizin gibi söylüyor . Ve konusucam dedi onlarla bilmiyorum ne zaman ne konusucak. Ben bu saatten sonra geldiklerinde yüzlerine bile bakmayı düşünmüyorum ki hemen birşey oldugunu anlarlar. kapidan girerken güler yüzle açardım kapiyi direk muhabbet sohbet...

+1000
çok haklısın bibi :)

konu sahibi yaptığınız çok gereksiz ve saygısızca kusura bakmayın
siz de hiç iyi niyetli değilsiniz

sanki olay arar gibi insanları kayda almalar gizli gizli dinlemeler

hee yoksa eşinize "bak arkamdan böyle böyle yapıyorlar ben bu evde artık 1 sn duramam taşınalım" demek için mi :KK70:
Komik birşey mi var anlayamadım. Ufacık sorun bile olsa eşim onları savunmaya geçerdi direk. Bi nevi gerçek yüzlerini görmüş oldu

Komik birşey mi var anlayamadım. Ufacık sorun bile olsa eşim onları savunmaya geçerdi direk. Bi nevi gerçek yüzlerini görmüş oldu
ben kendimin son yazdığımla alakalı gülme ifadesi yaptım
olur ya böyle plan kurarsınız taşınmak için falan

yine söylüyorum yaptığınız yanlış
sizde anneniz vs ile konuşurken görümceler kayda alsın ister misiniz?

Back
X