Sinirden elim ayagın titriyor. Ses kaydı

Alinmayin lutfen ama sizinde eksiginiz yokmus gibi geldi bana.
Her iki tarafta tehlikeli ve hatali .

ben kendimin son yazdığımla alakalı gülme ifadesi yaptım
olur ya böyle plan kurarsınız taşınmak için falan

yine söylüyorum yaptığınız yanlış
sizde anneniz vs ile konuşurken görümceler kayda alsın ister misiniz?
Ayıp aranmaz o ayrı bir konu ama konu sahibi annesiyle beraber kaynana ve görümceleri çekiştiriyorsa görümceler de kayıt alsın tabi.

ben kendimin son yazdığımla alakalı gülme ifadesi yaptım
olur ya böyle plan kurarsınız taşınmak için falan

yine söylüyorum yaptığınız yanlış
sizde anneniz vs ile konuşurken görümceler kayda alsın ister misiniz?
Kayda alsalar ne kendileriyle nede bizim gelinlerimizle ilgili hiçbirşey duymazlar ki. Ben anneme asla eşimin ailesiyle ilgili birşey anlatmam. Yengem biri 18 senelik evli diğeri 5. Ne sorunlar oldu ne saygısızlıklar ama asla onların kullandığı kelimelere benzer konuşmadık

Kayda alsalar ne kendileriyle nede bizim gelinlerimizle ilgili hiçbirşey duymazlar ki. Ben anneme asla eşimin ailesiyle ilgili birşey anlatmam. Yengem biri 18 senelik evli diğeri 5. Ne sorunlar oldu ne saygısızlıklar ama asla onların kullandığı kelimelere benzer konuşmadık
ben kendi yengelerinizden bahsetmedim
hiç mi konuşmazsınız kv görümcelerle alakalı onlar da kayda alsın ister misiniz?

Komik birşey mi var anlayamadım. Ufacık sorun bile olsa eşim onları savunmaya geçerdi direk. Bi nevi gerçek yüzlerini görmüş oldu

Peki hiç düşündünüz mü bir gün bir yardımlarını isteyecek olsam nasıl kapılarını çalacağım diye? 2 küçük çocuğunuz var, bazen insan bir duş almak için bile 5 dakika çocuklara bakacak biri olsun ister. Çocukları bırakıp bir işinizi dışarıda Görebilmeniz gerekir. Sanmayın ki eşiniz sizin ses kaydı aldığınızı söylemeyecek, söyleyecek ve görümcelerinizde size kin besleyecek. Eşinizin anne ve babası bile size cephe alacak, çocuklarının kusurunu ortaya çıkardığınız ve kardeşlerin arasını Açtığınız için. Herkese sizi anlatacaklar, insanlar sizin için Ne kadar tehlikeli ve sinsi diyecek. Eşiniz size hak veriyor ama sonraki zamanlarda ailesinin mesafesinden sizi bile sorumlu tutabilir haklı haksız olup olmanıza bakmadan.

Eminim ki hakkımda böyle düşünen insanların yardımına ihtiyacım yok diyeceksiniz. Sizin yaptığınız zorla öğrenmiş olmak ama. Ayrıca inanın sizi tanıyan insanların sizin hakkınızda neler Düşündüğünü her zaman bilmek istemezsiniz. Bu herkes için geçerli. Aklımızdan geçen her şeyi dile getirme hastalığına yakalansaydık kimse kimsenin yüzüne bakmazdı.
Ve Gerçekten evinize gelen insanları böyle sinsice dinlemeniz çok ayıp. Kendi özel hayatlarınıda konuşuyor olabilirlerdi.

Kızlar en basitinden sizinle bir daha konuşmazlar, gelip gitmezler. Şüphesiz ki sizin hakkınızda düşündüklerinide değiştiremeyeceksiniz. Aynı apartmanda altlı üstlü oturup, gidip gelememenin yaratmış olduğu gerginliği yaşayacaksınız. Eşiniz bir ay sonra kardeşleri ile konuşmaya başladığında üzüleceksiniz.

Size önerim bundan sonra öğrenmek istemeyeceğiniz şeyleri çok Fazla kurcalamamanız..

çok yakındınız da ses kaydını almak için bir sebep mi gördünüz? Bu ara moda oldu gizliden ses kaydı almak bir üye daha yapmıştı eşiyle kv dinlemişti. teknoloji çıktı gıybette ona ayak uydurdu. Neyse samimiyeti kesin net.

Bu ses kaydı olayınıda kk da duydum ha insan neden durup dururken böyle birsey yapar ben maaelsef böyle insanları çok tehlikeli buluyorum kusura bakmayın
Bende yaptım bunu ama olay şu babanem bütün aileyi annemlere küstürdü ne dedi naptı bilmiyorum ama millet baya baya küstü küsmeyenler de bize babanemin laflarını getirdi krediyle aldığımız evi kendi almış diye anlatmış felan merak ettik bir gün ses kaydı koyduk aruww bir duysan kızına anlattıklarını ne biçim evlat dersin babama anneme biz şok olduk yüzlerine bişey demedik tabi 80 küsür yaşında insanlar ama bize gelip laf taşıyanlara olayın aslını anlattık önceden he deyip geçiyorduk

.
Yani bu kötülükten değil insanın içine illa bi kurt düşürüyorlar meraktan oluyor

Bende yaptım bunu ama olay şu babanem bütün aileyi annemlere küstürdü ne dedi naptı bilmiyorum ama millet baya baya küstü küsmeyenler de bize babanemin laflarını getirdi krediyle aldığımız evi kendi almış diye anlatmış felan merak ettik bir gün ses kaydı koyduk aruww bir duysan kızına anlattıklarını ne biçim evlat dersin babama anneme biz şok olduk yüzlerine bişey demedik tabi 80 küsür yaşında insanlar ama bize gelip laf taşıyanlara olayın aslını anlattık önceden he deyip geçiyorduk

.
Yani bu kötülükten değil insanın içine illa bi kurt düşürüyorlar meraktan oluyor
Bilmiyorum benim aklıma gelmez böyle birşey siz duydunuzda ne oldu daha mı iyi oldu gidip birşey de soyleyememişsiniz :110: ben karşıda ki bana ne yaptı ona bakmıyorum hiç ben kendi karakterime bakarım yoksa onlardan bi farkım kalmaz

Kızlar tek tek hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız benim için çok önemli. Eşim dinledi tabi oda benimle aynı şekilde. Ama napacağıımzı bilemedik gidip nasıl böyle konuşursunuz desek bu sefer üste mi çıkarlar diye düşünüyoruz ses kaydı aldım diye. Ama eşim içinde tutamaz. Bende bununda bahanesiyle artık bu zırt bırt gelme gitme işlerine vs eşimin son vermesini istiycem.

"Ya konuş ya bişey yap ellerini ayaklarını ceksinler üstümüzden evimizden huzurumuzdan. yardımlarinida fesatliklarinida istemem artık bu laflarin bi acıklamasi olamaz. Birak düsman gibi evimize girip cıkcaklarina uzak olsunlar bizden " şeklinde konuşucam eşimle. Sonuc ne olucak bilemiyorum yarın ola hayrola

görümceleriniz fena amenna, ama siz var yaa, daha fenasınız..
çok güzel olay tertiplenmiş, amaç da başarıya ulaştı. bunun bahanesiyle kopsun ailesinden.süper.

ben kendi yengelerinizden bahsetmedim
hiç mi konuşmazsınız kv görümcelerle alakalı onlar da kayda alsın ister misiniz?
Cidden inanmayabilirsiniz ama onlar hakkında hiçbirşey söylemem hatta överim çünkü benim ailemde sorunlu ve çok kafaya takarlar. Hiç huzurum kalmaz birşey söylesem

Peki hiç düşündünüz mü bir gün bir yardımlarını isteyecek olsam nasıl kapılarını çalacağım diye? 2 küçük çocuğunuz var, bazen insan bir duş almak için bile 5 dakika çocuklara bakacak biri olsun ister. Çocukları bırakıp bir işinizi dışarıda Görebilmeniz gerekir. Sanmayın ki eşiniz sizin ses kaydı aldığınızı söylemeyecek, söyleyecek ve görümcelerinizde size kin besleyecek. Eşinizin anne ve babası bile size cephe alacak, çocuklarının kusurunu ortaya çıkardığınız ve kardeşlerin arasını Açtığınız için. Herkese sizi anlatacaklar, insanlar sizin için Ne kadar tehlikeli ve sinsi diyecek. Eşiniz size hak veriyor ama sonraki zamanlarda ailesinin mesafesinden sizi bile sorumlu tutabilir haklı haksız olup olmanıza bakmadan.

Eminim ki hakkımda böyle düşünen insanların yardımına ihtiyacım yok diyeceksiniz. Sizin yaptığınız zorla öğrenmiş olmak ama. Ayrıca inanın sizi tanıyan insanların sizin hakkınızda neler Düşündüğünü her zaman bilmek istemezsiniz. Bu herkes için geçerli. Aklımızdan geçen her şeyi dile getirme hastalığına yakalansaydık kimse kimsenin yüzüne bakmazdı.
Ve Gerçekten evinize gelen insanları böyle sinsice dinlemeniz çok ayıp. Kendi özel hayatlarınıda konuşuyor olabilirlerdi.

Kızlar en basitinden sizinle bir daha konuşmazlar, gelip gitmezler. Şüphesiz ki sizin hakkınızda düşündüklerinide değiştiremeyeceksiniz. Aynı apartmanda altlı üstlü oturup, gidip gelememenin yaratmış olduğu gerginliği yaşayacaksınız. Eşiniz bir ay sonra kardeşleri ile konuşmaya başladığında üzüleceksiniz.

Size önerim bundan sonra öğrenmek istemeyeceğiniz şeyleri çok Fazla kurcalamamanız..
Teşekkür ederim yorumunuz için. Tamam yardımları dokunuyordu ama kişisel olarak değil. Bikere kızm onlardaydı duşa girdim biliyolardı 2 dakika geçmeden kapiya getirip defalarca zile bastılar duştan hemen çıktım durmuyomuş. Yarım saat geçmeden de aldılar bize gelsin diye . Ama haklısınz teşekkürler . Gelmeseler ben daha rahat olurum buna eminim zaten duş felan alacagm zaman eşim varken yada cocuklari uyutunca aliyorum. Dun kızım için bi tabak çorba istedim diye bile "çocukları halleyle büyütcek yemek yapmayı bile bilmiyo bide gelmiş çorba istiyo yok dedim bi zahmt kalksın yapsın apt*l" gibi şeyler konuşuyorlar. Bilmesem daha birşeyler istemeye devam edecektim

şimdi esinizle dinletseniz hak verir, bir ay geçer niye uzatiyosun hep böyle mi olacak diye baslar ufak ufak didiklemeye başınızı. erkekler çözüm odaklı değildir rahatina odaklıdır bu tip konularda.

dinlettiniz, gitti görümcelere fırça atti mutlu son mu olacak saniyosunuz. asıl film ondan sonra başlar. eşiniz ben onları uyardim sen de ses kaydi almissin ayip ettiniz karşılıklı. altılı üstlü oturuyoruz küslük olmaz derse nolcak.

biraz esinize göre hareket etmeniz gerekecek. komple arkanizda durup mesafe koymayacaksa o topa girip de kendinzi daha da çıkmaza sokmayin bence.
Rahat odaklı :KK70:

Siz ses kaydını dinletsenisde işinizin tutumu ne olucak önemli olan o annesine çok düşkünse bişey demez siz kaydettiğinizle kalırsınız maalesef

aynen öyle ya. bazen insana rahat batiyo demekki :KK70:
yoksa ben kimsenin eşinin ailesiyle cok mükemmel olduğunu düşünmüyorum. illa ki konuşulur. ha herkes kendi seviyesinde konusuyo işte orda da konu sahibinin canı sıkılmış.
şimdi eşi destek de yarın öbür gün yine konu açacak. bana hak verdi ama simdi arkamda durmuyo bıktım vs diye 🙄🙄

ne gerek vardı ki...

Eşiniz ya da çocuk hakkında konuşma olmadıkça büyütme, ben konuştum diyecek o kadar. Arkanızdan konuşmalarına engel olamazsınız. Hiç dinletmeyin eşinize.

Kızlar elim ayagım titriyor. Bugün markete giderken telefonum evdeydi bilerek ses kaydını açık bıraktım görümcem oğluma bakacaktı(2 aylık) neyse biz çıktıktan 2 dk sonra diğer görümcem geliyor bir baslıyolar saydırmaya anlatamam, bana birşey Al demişti bende alırım felan dedim ki aldımda. Arkamdan diyor o bi b*k mu alır gııı. Şu evin pisliğine bak mikrop insan. Ağza alınmayacak ne küfürler. Daha yarısını dinlemedim bu ilk 15 dakikası. . Telefonumun şifresini filan açmaya calışmılar öbürü ordan diyor o anlar elleme şunun telefonuna vs.

Daha ettikleri küfürleri yazmaya dilim varmaz. Hatta biara diyor telefonuda burda ses fln kaydeder . Hemen kıvırıyor yooo ne olcak evi topladım kaydetse nolcak vs vs . Ki kızlar yüzüme okadar iyiler ki görseniz öz kardeşim gibiydiler. Hele o mikrop vs diyen bana herkesten yakındı. Yüzüme çok iyiler ama arkamdan neler konusuyolar merak ettim ki süphemde haklıymışım.

Kızlar ben napıcam şimdi yüzleşsem nasıl yüzleşeceğim? Altlı üstlüyüz. Her dk gelirler yanıma. 2 yaşında kızımda var gerek o gerek başka her türlü yardımı yapıyolardı gerektiğinde. Nasıl bu laflari söyleyebildiler aklım almadı.

Eşime söylemeyi düşünüyorum şuan ne yapıcam bilemiyorum kızlar

Esinize tabiki de soyleyin. Boyle bir durumu asla saklamayin, cunku gun gelir sizi oyle bir kotu ederlerki esiniz size inanmaz.
Ses kaydini silmeyin ve dinletin.

Allah herkesi boylesine sinsi insanlardan korusun!!!!

Back
X