Sinirden ellerim titriyor

hera26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
2.129
1.247
53
35
Nisanlimin eski sevgilisi suan evli ve 2 cocuk sahibi ve bu kiz blog yaziyordu cocuklar olmadan once gezdigi yerleri anlatiyordu.bende stolkluyordum tabii
Bir keresinde nisanlim gezecegimiz yerleri cizdim blog yazarsinfalan dedi.( kizin profiline bakmadgmi zannediyor herhalde.) O zaman susmustum. Daha sonra kocasi ingilizce google ihtiyacim yok karim var seklinde bir tshirtle foto cekilmis.gecenlerde nisanlimda bana bu fotoyu atti konusma arasinda.az oncede evimizle ilgili konusurken lambadan bahsediyorduk zeminden gelen bir lamba atti.kizin profili actim instagrama evinden attigi ilk foto oyle bir lamba..ekran goruntulerini aldim hepsinin burdan mi gordun bunlari yazdim ? Dayanamadim artik.ne alakasi var zeminden baslayan lambalar her yerde var, o tshirtler her yerde var nerden cikti simdi yazmis.cevap dahii vermedim.. sacmaliyor muyum ? Hislerim yaniltmiyor mu?

Duzenleme : ben sana ketumlugumun nedenini soyliyim bunlar hep benim hayalimdi posterlerden lambaya kadar bunlari bu o...kocasiyla yapti.yazdigi blogda benim fikrimdi.havaalninda karsilasip sallamamanin nedeni buydu hayal ettiklerimi baskasiyka yapti.universite odamda posterler vardi. (Evimize posterler asalim falan diyordu)
O.. biri hayal ettigim evi caldi diye oyle dosemeyecek degilim falan dedi

Ellerim titriyor.akil verin ne diyecegimi sasirdim defol git yasa diyesim var.sahiden onnla kurdugu hayali evimizde mi kurmayi planladi ?

*su saaate kadar konustuk deli gibi aradi zaten.sen diyorsun ki koluna mikrop bulasti kes at ben temizlerim o mikrobu.benim hayalimdi yasamaktan gocunsam, cekinsem sorun vardi ama ben sorun olarak bile gormuyorum kendini nasil kiyaslarsin onunl? ben senin eski sevglini bir gun kendmle kiyaslamadim.profiline bakmadim falan dedi.ben inkarda edebilirdim ama etmedim durust oldum onunla hayal kurmadim fikirlerimin hepsini esiyle yapti ofkeliyim suan bile konusuyo olmak ofkemmi katliyo falan dedi.ornregin kitap okurken liseden beri cocugum okur gorsun diye altini ciziyorum benim 2010da da kitabim var ,2017 de de hanginizin cocugu icin hayal kurdum simdi ben ? Bu benim hayalim bunun gibi bir sey onlarda dedi.

benim emin olamadigim gercekten kizi mi kiskandi yasamimizi benzetmeye calisti ? Kiz mi gercekten fikirlerini uyguladi emin degilim.tshirt bir zamanlar her yerde meshurdu google ihtiyacim yok karim bilir falan.esi de giymis bu da bana bir kac ay once baska bir adamin uzerinde atti tabii.tesaduf olmadigini kendi fikirleri oldugunu soyledi. ogrenci evinde onlarin oldugunu ve o donemde fikirlerinden bahsettigini soyledi.

Hala icim sogumadi telefonu oylece kapattim.

Son düzenleme:
Bence haklısın. Oradan görüp sana söylüyor. Bu kadar tesadüf olmaz.

yanılmıyorsun
hiç bir şey olmasa bile hala takip etmesi ve fotoğraflarını kullanması ciddi sinir bozucu
insan arada bir bakar merak eder ama senin nişanlın baya takip ediyor

Bunlar benim hayalimdi demesi de saçma. Sizinle başka daha yeni daha güzel hayaller kurabilir. Aklı hala o kişide kalmış.
Bi de eski sevgilisi şu an evli diyorsunuz o evli olduğu halde takip ediyor bu daha da kötü.

Fikir onun olabilir de takip ettiği ve dahası takip sırasında gördüklerini kendi hayatında uygulamaya çalıştıgı gercegi ne olacak? Savunması bile mantık dışı.

Vallahi pes ya. Kime güvenecegiz bilmiyorum ki.

Başkasıyla kurduğu hayalleri sizinle mi gerçekleştirecek vallahi ben bile deli oldum sürekli yorum yazıyorum konunuza
Bence mesafe koyun önce bu fikirlerden vazgeçmeyecekse , ( ki kadının iki çocuğu varmış bu süreç içerisinde bile takip etmiş) vazgeçeceğini sanmıyorum
takıntılı biri takmış yani.
Aynı şey sizin başınıza gelse ne olurdu acaba
Siz evlendikten sonra eski sevgiliniz sizi takip etse. Bu ne yazık ki delikanlılık değil. Böyle biriyle ömür Geçmez.
Evlilik kolay şey değil şüpheye yer verilmemeli. Ki sizinki şüphe de değil gayet net. Düğün arefesindesiniz ve yıllar önceki , şu an evli çoluk çocuğa karışmış eski sevgiliyi Konuşuyorsunuz. Bu normal mi sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…