Ariyo mesaj atiyo acmadim.midem bulandi ya !Çok iyi yapmışsın. Seni aptal yerine koyamasın
Ya kesinlikle bakiyorda..ben de bakiyorum eskilere ama onun yaptigi bir haltmis gibi bana sunuyor gibime geldi ayyy Allahin kezbanini bana soyledi ya inanamiyorumBana da hala stalklıyor gibi geldi :/
yanılmıyorsunNisanlimin eski sevgilisi suan evli ve 2 cocuk sahibi ve bu kiz blog yaziyordu cocuklar olmadan once gezdigi yerleri anlatiyordu.bende stolkluyordum tabii
Bir keresinde nisanlim gezecegimiz yerleri cizdim blog yazarsinfalan dedi.( kizin profiline bakmadgmi zannediyor herhalde.) O zaman susmustum. Daha sonra kocasi ingilizce google ihtiyacim yok karim var seklinde bir tshirtle foto cekilmis.gecenlerde nisanlimda bana bu fotoyu atti konusma arasinda.az oncede evimizle ilgili konusurken lambadan bahsediyorduk zeminden gelen bir lamba atti.kizin profili actim instagrama evinden attigi ilk foto oyle bir lamba..ekran goruntulerini aldim hepsinin burdan mi gordun bunlari yazdim ? Dayanamadim artik.ne alakasi var zeminden baslayan lambalar her yerde var, o tshirtler her yerde var nerden cikti simdi yazmis.cevap dahii vermedim.. sacmaliyor muyum ? Hislerim yaniltmiyor mu?
Terbiyesiz herif. Mideniz alıyorsa devam edin yok değilse kendinize hala saygınız var demektir.Duzeltmeyi okur musunuz ? Soktayim
Nikahima 20 gun kaldi kafayi yicemBaşkasıyla kurduğu hayalleri sizinle mi gerçekleştirecek vallahi ben bile deli oldum sürekli yorum yazıyorum konunuza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?