Sinirden ellerim titriyor

E zaten kendin söylüyorsun neler atlattığınızı. Bence kızı takip etmek sende takıntılık yapmış. Bazı şeyler tesadüf olmuş.
Bu kk da kadınlar hep gaz veriyor.
Diyorsun ki düzeni biz birlikte kurduk sen bu adamı tanımalısın bu zamana kadar. Aklından neler geçiyor onu bile bilmelisin.
Kızı gördüğü halde tepkisiz olduğunu yazmışsın daha neden takılıyorsun? Açıklamasını da yapmış küfür etmesini doğru bulmuyorum ama böyle bir olayla karşısına çıktığın için anlık bir öfkeyle söylemiş olabilir erkekler panik anında ağzından çıkanı kulağı duymaz ve saçmalar.
Ortada aldatma yok. Yaşadıklarınızı sen biliyorsun sadece bu olaydan kestirip nişan atma derim. Ve burda yazanların aklına uyup gaza gelme. Onlar sadece senin yazına bakarak yorum yapıyor ama gerisini yaşantını bilmiyor.

Yine de sen bilirsin

Cok tesekkur ederim..inanin bir abla gibi cok iyi geldi yazdiklariniz.bir kac arkadssimsa ayni yorumu yapti duygusu olmadigina eminim ama icimi kemirdi bir seyler cok kotu hissediyor insan

Cok tesekkur ederim..inanin bir abla gibi cok iyi geldi yazdiklariniz.bir kac arkadssimsa ayni yorumu yapti duygusu olmadigina eminim ama icimi kemirdi bir seyler cok kotu hissediyor insan

Haklısın hissettiklerinde kıskanma olabilir :) ama ciddiye alınıcak bir mevzu değil stresin yeterince var şuan. En ufak bişey sinirini bozabilir. Takma kafana en güzeli de hayallerini seninle yaşaması değil mı zaten?

Benim eski sevgilim de benim hayalini kurdugum ona anlattigim kendimle alakali bazi planlarimi yapti ayrildiktan sonra ki ben anlatirken cok da salliyor gibi degildi. Ogrenince gicik oldum kendi planlarimi degistirdim. Ayrinti veremiyorum ama yapsam olmazdi gercekten. Sevgilin ne kadar samimi bilemiyorum o yuzden.

bence en büyük hatayı sen o kadını stalklayarak yapıyorsun neden yapıyorsun ki, yani bunu yaparsan illaki nişanlınla arasında bi bağ kurcaksın kurmaman imkansız, bu arada o tişört gerçekten heryerde var
bence nişanlın haklı bazı konularda bizim hayalimizdi benim fikrimi çaldı derken, eşin zaten evlenince kim olursa olsun evlendiği kadınla bunları yapacaktı, herkes evlenmeden önce evlenince evime bunu yapıcam şunu yapıcam diye hayal kurar, bunu o yaptı diye neden kendi hayalinden vazgeçsinki... atıyorum basit bi örnek, senin eski nişanlın olsa sen onunla evlenince mutfağıma koca bi kara tahta yaptırıcam desen, ayrılsanız o yaptırmış olsa, sen yaptırmıcak mısın, ya da bu hayalinden vazgeçemedin yaptırdın evlendiğin kocan olay mı çıkarsın, bu eski nişanlının evinde var ben stalklamıştım diye...
bence kadını takip etmeyi vs kesinlikle bırakmalısın
zaten eminim kadın sizi onun sizi umursadığı kadar umursamıyordur evli barklı çocuklu.. sen kadını takip edip kendine kötülük ediyorsun yok yere de nişanlını darlıyosun bence
hayallerimi çaldı derken kadına özleminden bahsetmiyor bence ama sen sanki öyle algılamışsın
yani başka şeyler yazdın mı bilmiyorum da, ilk mesaja göre yorumum bu... sayfalar çok ilerlemiş olduğundan bunu yazma gereği duydum

Kızı hala düşünüyor ve kıskanıyor.hayallerimizi kocasıyla yaşıyor diye.seni de kızın yerine koymaya çalışıp suni bir ilişki yaşıyor.belliki bu kızla çok şey paylaşmışlar.üzgünüm ama aklı hayalleri bu kızla .icin nde fırtınalar kopuyor birlikte yapacaktık kocasıyla yaşıyor diye

Senin de onun da kadını takip etmesi ergence geldi bana. Ayrıca eski sevgilisine o kadar küfür eden biriyle de işim olmazdı. Çünkü bu adamın karakteriyle ilgili ciddi bir ipucudur. Adamda hazımsızlık var bariz. niye takip etsin sidik yarışına girsin o kadınla. Ayrılmıyorsanız bile evlenmek için acele etmeyin bari. Ben sağlıklı bi kafa yapısına sahip olduğunu düşünmüyorum bu adamın.

Sevgilisiyken iyiydi hostuda bu hatun evlenip mutlu olunca, nisanlinizin karisi olmayincami o.... oldu.
Edepsiz nisanliniz tam bir neyse ya kufretmicem.

evdeki lamba da mı onun hayaliymiş bu ne ya çok komik. evlenme heveslisi hırslı kadınlar gibi davranıyor. onun bloğundan bulup bulup sana atıyor ayrıca ne kadar kötü olsalar da eski sevgilisi hakkında o... şeklinde konuşması ÇOK ÇİRKİN VE KARAKTERSİZCE.

Sevgilisiyken iyiydi hostuda bu hatun evlenip mutlu olunca, nisanlinizin karisi olmayincami o.... oldu.
Edepsiz nisanliniz tam bir neyse ya kufretmicem.
Kizlar bunun sebebini bir kac sayfa geri de yazdim.ve anlatmaktan yoruldum. Kiz cok temiz saf degl bence sonuna kadar da haketmis o donem

Tesekkur ederim takip ettigim icin iyice paranoyak gibi davraniyorum belki de.haklisiniz kadinin haberi bile yok.

İlk aşık olduğum adamla yaşayacağımız birgünün hayali kurmuştuk o zamanlar ayrıldıktan sonra bir sitede bu hayali paylaşmıştım bir seneyi geçinir evliyim şu gğbr
İlk aşık olduğum adamla yaşayacağımız birgün hayalini kurmuştuk şu konuyu okuyana kadar eşimle o günü yaşarım diye düşünmedim hiç.İnsanlar hayal kurar ama bir ayrılık olunca onlar yıkılıp gitmez mi bende öyle olmuştu bir siteye yazmıştım o hayali şuan yaşamış yaşamamış ne önemi var ki zamanında hayatımı %100 değiştirmiş bir insandı belkide en çok ihtiyacım olduğu zamanda sevdiği insana bırakıp gitti evlendi onu düşünmek ona vakit ayırmak ne diye anlamıyorum bende sevdim ama insanların bu derece bencil olmalarını aklım almıyor.

İşte Ben de bunu demek istiyorum, x veya y kişisi olmanın önemi yoksa eğer karşısında bulunduğun kişi için, ben bunu kaldıramam. Ben nasıl karşımdaki kişiyi O olduğu için seviyorsam beni de BEN olduğum için sevmeli birisi. Sırf var olan düzeni bozulmasın diye varlığı ile yetinilen biri olmak hiç bir kadın için hak ettiği davranış biçimi olamaz.
Bu durumda da kadın bunun farkındaysa, tercihlerini de bu farkındalık ile yapmalı veya düzenini bu farkındalığa göre kurmalı düşüncesindeyim.

Eşiniz saçmalıyor bu kadar tesadüf olamaz diyelim ki bunlar eşinizin fikriydi kız uyguladı böyle bir durumda eşinizin hiç yapmaması lazım dekorasyon olsun tişört olsun 1 milyon seçenek var

Eşiniz saçmalıyor bu kadar tesadüf olamaz diyelim ki bunlar eşinizin fikriydi kız uyguladı böyle bir durumda eşinizin hiç yapmaması lazım dekorasyon olsun tişört olsun 1 milyon seçenek var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…