Sinirden ellerim titriyor

Eski sevgilisine neden o...pu diyor.. Evlenmiş çoluk çocuk sahibi kadın.. Ne kolay ya birinin namusuna dil uzatmak.. Yazık cidden yazık..

Sonuna kadar haklısınız.. Bence bakmasınlar bi sorun yok, çoğu insan bakar. Bu illa unutamadığı anlamına gelmiyor.. Ama onun hayatına özenir gibi taklit etmeye çalışması, üstüne bi de sizi alet etmesi kabul edilecek şey değil..

Nedense bu kadın evliliğin boyunca huzursuzluk sebebin olcak gibi geldi.. birbirlerine nisbet yapıyorlar gibi. Seni kullanmasına izin verme. Biraz zaman iste..

Takip ettiği çook belli.
Bahanesi de hiç inandırıcı değil malesef.
Takip ediyorum diyecek değil ya.
Bence barışma.

Tişört hayalini de kızın kocasıyla kurmuş demek ki

açıkça takip ediyor .. birde özrü kabahatinden büyük

soyliyim bunlar hep benim hayalimdi posterlerden lambaya kadar bunlari bu o...kocasiyla yapti.yazdigi blogda benim fikrimdi.havaalninda karsilasip sallamamanin nedeni buydu hayal ettiklerimi baskasiyka yapti.universite odamda posterler vardi.
Can yakici cumleler
Hayallerde yasasin birakin

Üzgünüm canım ama benim fikrimce bu,onda yara olarak kalmış bir sevgi.Kötü bir sonları olmuş muhtemelen ve derin bir nefret duyuyor.Ki nefret sevgiden daha yoğundur.Hala kafasından atamamış maalesef..Sakin olmaya çalışarak konuş onunla

2 çocuklu kadını hala takip edip bu kadar nefret etmesi normal değil. Hâlâ duyguları olabilir ona karşı .

Canım benim. Öncelikle sakin ol ve evlenmiş barklanmış üstüne 2 çocuk doğurmuş, sizin varlığınızdan bile haberi olmayan birini takip etmeyi bırak. Arada stalk iyidir eğlendirir.. Stalk candır ama fazlası bünyeye zarar. Takıntı olmuş.. Olmasın.
Ömür boyu gelinlik, ev, eşya, tatil, çocuk yarışı yaşarsınız yoksa gizliden gizliye o kişiyle.
Konuya gelecek olursak..
Lamba konusunda haksızsın. Kadının fotoğraflarından birini yollamamış sonuçta.
Tshirtü de tam anlayamadım. Kadının eşinin fotosunu değil de o tshirtün herhangi bir fotosumu mu yollamış? Kocaya ait fotoyu yolladığını sanmıyorum. Bu iki konu tesadüf olabilir. İnan hayat çok garip tesadüfler barındırıyor.
Blog konusunda ise.. nişanlının dediği gibi bu gerçekten nişanlının fikri olabilir. Bu fikri seninle hayata geçirmek istiyor olabilir.
Bana kalırsa sen bu kadını fazla stalklayınca sende biraz kişiye karşı takıntı olmuş. Bir de düğün üstü bu stressli dönemde benzetme ve patlama yaşamışsın. Nişanlın da sana cevap verirken saçmalamış. Erkekler zaten her zaman saçmalarlar
Bence ortada önemli bir durum yok.. Hele ki nişanlının eski sevgilisi evlenmiş ve 2 çocuk doğurmuş diye düşünecek olursak yaşınız da yeterince olgun olsa gerek. Olgunluğunuza sırtınızı yaslayın ve boşverin. Düğününüzün, evliliğinizin, yaşayacağınız yeni hayatın tadını çıkarın. Kimsenin gölgesinde değilsiniz. Burada yapılmış yorumlara da çok kapılmayın. Her kişi kendi duruşundan bilinir. Kendinizi o kadının gölgesinde sanmayın.sevgiler

Zaman zaman hepimiz, hadi hepimiz olmasın çoğumuz eski sevgiliye "şööööyle" bir bakar geçeriz. Ha aklımızda mıdır, hayır insanoğlu merak eder. Şimdi sizinki bunu ne sıklıkla yapıyor benim açımdan bu önemli olurdu ve içine oturmuş gibi bu kadar şeyi biriktirmesi beni rahatsız ederdi. Büyük ihtimalle ona destek olup ilk aşamada dinler ve samimiyetini ölçerdim. Hakikaten içinde kalanların hayal kırıklığı ve üzüntü olduğunu görürsem ona iki seçenek sunardım; kendine gelip, hayata sarılıp, yoluna bakmayı seçene dek yalnız kalmasını ve haliyle hayatından çıkmayı ya da birlik olup onunla başka şeyler yaparak keyif alabileceğimizi anlatırdım

Herşey nişanlınızın fikri olabilir eyvallah ama blog yazarsın demesi ironik. Kendi fikriyse blogu neden kendi yazmıyor size yazdırmaya çalışıyor. Bence iyi düşünün, herşeyi ona göre karar verin

kadin evlenmis barklanmis.Iki cocukta var.Nisanliniz unutamamis olsa da bu bir ise yaramaz.Haa ben bunu hazmedemem diyorsaniz bitirin bu isi.Yok seviyorum diyorsaniz önünüze bakin.Haaaa bu cok zor oluyor onu size ben söyleyim-

Eger birebir o fotolari kuandiysa saygisizlik bence. Yemisim hayalini bilmem nesini. Öyle iş olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…