Sinirden ellerim titriyor

Eski sevgilisini yargıladığı şeyin aynısını kendi yapıyor, kurduğu hayalleri bir başkasıyla yani sizle yasamak istiyor.
Cocuk gibi hala burun buruna gelsek kilim kipirdamaz (hakikaten karsilastik ve benim gordugmu bilmiyordu hareketlerini analiz ettim sorun yoktu ) ama benim hayalimdi diyor cocuk gibi !

Nikahima 20 gun kaldi kafayi yicem
İnanamıyorum ya. Hepimiz hayatımızdaki insanlarla birtakım hayaller kuruyoruz ayrılınca o hayaller de yıkılıyor yani bende öyle oluyor. Yen'i birisi Yen'i bir sayfa Yen'i bir kişilik ve Yen'i hayaller demek. Bu şekilde düşünmeyen başkasıyla kurduğu hayalleri sizinle yaşamaya çalışan bi insanın sevgiside söyledikleri de bana samimi gelmezdi.

Cocuk gibi hala burun buruna gelsek kilim kipirdamaz (hakikaten karsilastik ve benim gordugmu bilmiyordu hareketlerini analiz ettim sorun yoktu ) ama benim hayalimdi diyor cocuk gibi !

Aklı hala onda değilse bile eski sevgilisinin kurdukları hayalleri başkasıyla yasamasina cok kırılmış da onu cezalandirmak icin o da aynısını sizinle yapıyor gibi. Kırılması normal ama kendince eski sevgilisinden bunun acısını cıkarmak istmesi çocukca geldi bana.

Haklisin takip ediyor olabilir.
Ama bana onunla.kurdugu hayalleri size yasatmak istiyor gibi degilde zaten kendine ait hayallerinden vazgecmemis.gibi geldi

Bu arada kiz nisanlinla evlenmedi diye niye o.... oluyor ?
Orasi da enteresan .
Bu sebepten ayrilsaniz 3 ay sonra size de aynisini demeyecegi ne malum ???
Evlenirseniz ki buyuk ihtimalle boyle olacak
Adam hayalini gerceklestirecek
Ufak bi farkla
Hayal kurdugu kadin baskasiyla evli !!

Böyle bir kişilikle evlenilmez eski sevgilisiyle gerçekleştiremediği hayalleri sizinle gerçekleştirme planları yapıyor, en kötüsü de çok normalmiş gibi yaptığını savunup kız hakkında pis pis konuşuyor. Siz ayrılırsanız sizin arkanızdan da konuşur.

'Yeni hayaller kurmanın zamanı geldi, senin bir başkasıyla kurduğun hayallere dahil olmak zorunda değilim ben' de. Bir de ne bileyim insanın zevki değişir zamanla, tişörtünden lambasına hala aynı şeyleri istemesindense, kızın yaptıklarını görüp şuan her ne yapıyorduysa onları birlikte yapmalıydık diye delleniyor olması daha olası.

Ben çok üzüldüm bu konuya ya. Yani düğüne 20 gün kalmış, ciddi güven yıkıcı bir şey yaşadığınız. Sorun edilmeyecek, büyütülmeyecek bir şey de değil. Ne anlatırsa anlatsın, ne kadar mantıklı yaklaşırsa yaklaşsın cık olmaz. Üstelik kızdan bahsederken ona hakaret ediyor, evlenmiş, anne olmuş, üstünden seneler geçmiş ama sanki hala atlatamamış, hırsını alamamış gibi. Burada bir sürü konunuz var gelinlikle kullanacağınız parfüme kadar. İçim acıdı yemin ederim, başkasına hisleri bitmeden bir başkasını üzen, tampon yapan insanlardan nefret ediyorum. Evlilik gerçekleşse bile hep bir gölgeli hep bir şüpheli olacak. Ne diyeyim bilmiyorum.

Basbayağı takip ediyor, abartmıyorsunuz haklısınız. Evli sanmıştım siziEvli olmadığınızı okuyunca çok sevindim. Ayrılın bence anılar unutulmazz hep 2. Planda kalabilirsiniz

Sana sadece hislerine güven diyorum artı bence sevgilin blogu takip ediyor

Sana sadece hislerine güven diyorum artı bence sevgilin blogu takip ediyor

Seni yara bandi olarak kullaniyor ve hala akli o kizda bnce nisani atman tam isabet olur

Oyle guzel anlatmissin ki duygularimi

Paramparcayim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…