Cocuk gibi hala burun buruna gelsek kilim kipirdamaz (hakikaten karsilastik ve benim gordugmu bilmiyordu hareketlerini analiz ettim sorun yoktu ) ama benim hayalimdi diyor cocuk gibi !Eski sevgilisini yargıladığı şeyin aynısını kendi yapıyor, kurduğu hayalleri bir başkasıyla yani sizle yasamak istiyor.
Sakın öyle bir hata yapmayınNikahima 20 gun kaldi kafayi yicem
İnanamıyorum ya. Hepimiz hayatımızdaki insanlarla birtakım hayaller kuruyoruz ayrılınca o hayaller de yıkılıyor yani bende öyle oluyor. Yen'i birisi Yen'i bir sayfa Yen'i bir kişilik ve Yen'i hayaller demek. Bu şekilde düşünmeyen başkasıyla kurduğu hayalleri sizinle yaşamaya çalışan bi insanın sevgiside söyledikleri de bana samimi gelmezdi.Nikahima 20 gun kaldi kafayi yicem
Cocuk gibi hala burun buruna gelsek kilim kipirdamaz (hakikaten karsilastik ve benim gordugmu bilmiyordu hareketlerini analiz ettim sorun yoktu ) ama benim hayalimdi diyor cocuk gibi !
Sana sadece hislerine güven diyorum artı bence sevgilin blogu takip ediyorNisanlimin eski sevgilisi suan evli ve 2 cocuk sahibi ve bu kiz blog yaziyordu cocuklar olmadan once gezdigi yerleri anlatiyordu.bende stolkluyordum tabii
Bir keresinde nisanlim gezecegimiz yerleri cizdim blog yazarsinfalan dedi.( kizin profiline bakmadgmi zannediyor herhalde.) O zaman susmustum. Daha sonra kocasi ingilizce google ihtiyacim yok karim var seklinde bir tshirtle foto cekilmis.gecenlerde nisanlimda bana bu fotoyu atti konusma arasinda.az oncede evimizle ilgili konusurken lambadan bahsediyorduk zeminden gelen bir lamba atti.kizin profili actim instagrama evinden attigi ilk foto oyle bir lamba..ekran goruntulerini aldim hepsinin burdan mi gordun bunlari yazdim ? Dayanamadim artik.ne alakasi var zeminden baslayan lambalar her yerde var, o tshirtler her yerde var nerden cikti simdi yazmis.cevap dahii vermedim.. sacmaliyor muyum ? Hislerim yaniltmiyor mu?
Duzenleme : ben sana ketumlugumun nedenini soyliyim bunlar hep benim hayalimdi posterlerden lambaya kadar bunlari bu o...kocasiyla yapti.yazdigi blogda benim fikrimdi.havaalninda karsilasip sallamamanin nedeni buydu hayal ettiklerimi baskasiyka yapti.universite odamda posterler vardi. (Evimize posterler asalim falan diyordu)
O.. biri hayal ettigim evi caldi diye oyle dosemeyecek degilim falan dedi
Ellerim titriyor.akil verin ne diyecegimi sasirdim defol git yasa diyesim var.sahiden onnla kurdugu hayali evimizde mi kurmayi planladi ?
Sana sadece hislerine güven diyorum artı bence sevgilin blogu takip ediyorNisanlimin eski sevgilisi suan evli ve 2 cocuk sahibi ve bu kiz blog yaziyordu cocuklar olmadan once gezdigi yerleri anlatiyordu.bende stolkluyordum tabii
Bir keresinde nisanlim gezecegimiz yerleri cizdim blog yazarsinfalan dedi.( kizin profiline bakmadgmi zannediyor herhalde.) O zaman susmustum. Daha sonra kocasi ingilizce google ihtiyacim yok karim var seklinde bir tshirtle foto cekilmis.gecenlerde nisanlimda bana bu fotoyu atti konusma arasinda.az oncede evimizle ilgili konusurken lambadan bahsediyorduk zeminden gelen bir lamba atti.kizin profili actim instagrama evinden attigi ilk foto oyle bir lamba..ekran goruntulerini aldim hepsinin burdan mi gordun bunlari yazdim ? Dayanamadim artik.ne alakasi var zeminden baslayan lambalar her yerde var, o tshirtler her yerde var nerden cikti simdi yazmis.cevap dahii vermedim.. sacmaliyor muyum ? Hislerim yaniltmiyor mu?
Duzenleme : ben sana ketumlugumun nedenini soyliyim bunlar hep benim hayalimdi posterlerden lambaya kadar bunlari bu o...kocasiyla yapti.yazdigi blogda benim fikrimdi.havaalninda karsilasip sallamamanin nedeni buydu hayal ettiklerimi baskasiyka yapti.universite odamda posterler vardi. (Evimize posterler asalim falan diyordu)
O.. biri hayal ettigim evi caldi diye oyle dosemeyecek degilim falan dedi
Ellerim titriyor.akil verin ne diyecegimi sasirdim defol git yasa diyesim var.sahiden onnla kurdugu hayali evimizde mi kurmayi planladi ?
Oyle guzel anlatmissin ki duygularimiİnanamıyorum ya. Hepimiz hayatımızdaki insanlarla birtakım hayaller kuruyoruz ayrılınca o hayaller de yıkılıyor yani bende öyle oluyor. Yen'i birisi Yen'i bir sayfa Yen'i bir kişilik ve Yen'i hayaller demek. Bu şekilde düşünmeyen başkasıyla kurduğu hayalleri sizinle yaşamaya çalışan bi insanın sevgiside söyledikleri de bana samimi gelmezdi.
Paramparcayim..Ben çok üzüldüm bu konuya ya. Yani düğüne 20 gün kalmış, ciddi güven yıkıcı bir şey yaşadığınız. Sorun edilmeyecek, büyütülmeyecek bir şey de değil. Ne anlatırsa anlatsın, ne kadar mantıklı yaklaşırsa yaklaşsın cık olmaz. Üstelik kızdan bahsederken ona hakaret ediyor, evlenmiş, anne olmuş, üstünden seneler geçmiş ama sanki hala atlatamamış, hırsını alamamış gibi. Burada bir sürü konunuz var gelinlikle kullanacağınız parfüme kadar. İçim acıdı yemin ederim, başkasına hisleri bitmeden bir başkasını üzen, tampon yapan insanlardan nefret ediyorum. Evlilik gerçekleşse bile hep bir gölgeli hep bir şüpheli olacak. Ne diyeyim bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?