Sorun yoksa sıkıntı da yok bence. Ha öyle ha böyle. Takip ettiği herhangi birinin de hayatını beğenebilirdi. Belki de gerçekten kendi fikirleridir. Nikaha 20 gün kala ayrılmazsınız zaten, boşuna kendinizi de üzmeyin.Hepimiz takip ediyoruz orda sorun yok ben de bakiyorum yeri geliyor.benim sorunum kadini kiskanip hayatimiza yaptiklarinimi yapmaya calisti yoksa farkedince benim fikrimdi diye mi savundu emin olamaamak
Bakmasi degil de zevklerinin benzer olmasi ve evimizdr uygulamak istemesi acaba kadini mi taklit ediyor dusuncesine surukledibunda bu kadar büyütecek ne var ki?
bakıyosa bakıyodur bu illa ona bişiler hissettiği anlamına mı gelmeli
Bakmasi degil de zevklerinin benzer olmasi ve evimizdr uygulamak istemesi acaba kadini mi taklit ediyor dusuncesine surukledi
Tesaduf degil zaten soyluyor ben kurdum hayali diye kurdugunuz ayni cumleleri kurdum ben de.yeni bir sayfa yeni bir hayaldir dedim.kacmiyormus o kacsaymis hatirlamak istemese unutamadigi anlamina gelirmis kafayi mi yems evli barkli kadini mi dusunecekmis vs.benim kirginligim neden yeni bir hayal kurmadi benimle.bu erkekler ne kadr vizyonsuz ya.Senin nişanlın yeni hayaller kuramıyor muymuş seninle?
Bu kadar mıymış yaratıcılığı?
Ben olsam ben de sinirlenirdim.
Geçmiş geçmişte kalmıştır.
Hepimizin hayatında yaşanmışlıklar var, her yaşanmışlığı bir sonraki kişiye empoze edemeyiz ki.
Herkesin karakteri, zevkleri, düşünceleri farklı, bizleri de ayıran özellik budur.
"Benim hayalimdi o çaldı" mantığı nedir ya? İçten içe hasetleniyor demekki.
Kadın evlenmiş, barklanmış iyi kötü kendi hayalleri olarak benimsediklerini hayata geçirmiş.
Bizahmet nişanlın da kafasını kullansın da seninle yeni hayaller kursun!
Kitap konusu ayrı birşey, onu herkes düşünür.
Benim de dünya kadar kitabım var ve çocuklarıma bırakmak için biriktiriyorum hepsini, hem de kendim okuyorum.
Bunu herkes hayal edebilir, fakat diğer detaylar saçma yani.
Bu kadarı tesadüf olamaz...
Tam ben yazacaktım sizi gördüm... Ayrıldıktan sonra bunu diyen erkekler midemi bulandırıyor...Off eski sevgilisine o.. diyen erkeklerlerden tiksiniyorum!
Hayatinda biri varken aylarca eski nisanlisi ile aldatmasi ne kadar etik ? Sonunda o adamla evlendi zaten..ben yasamis olsam ben de ofke duyardim sanirimTam ben yazacaktım sizi gördüm... Ayrıldıktan sonra bunu diyen erkekler midemi bulandırıyor...
Tesaduf degil zaten soyluyor ben kurdum hayali diye kurdugunuz ayni cumleleri kurdum ben de.yeni bir sayfa yeni bir hayaldir dedim.kacmiyormus o kacsaymis hatirlamak istemese unutamadigi anlamina gelirmis kafayi mi yems evli barkli kadini mi dusunecekmis vs.benim kirginligim neden yeni bir hayal kurmadi benimle.bu erkekler ne kadr vizyonsuz ya.
bence o kadını unutamadığı için seni onun yerine koyup, aynı hayatı yaşamayı planlayacak kadar takıntılı biri.Tesaduf degil zaten soyluyor ben kurdum hayali diye kurdugunuz ayni cumleleri kurdum ben de.yeni bir sayfa yeni bir hayaldir dedim.kacmiyormus o kacsaymis hatirlamak istemese unutamadigi anlamina gelirmis kafayi mi yems evli barkli kadini mi dusunecekmis vs.benim kirginligim neden yeni bir hayal kurmadi benimle.bu erkekler ne kadr vizyonsuz ya.
Tabii hayatının düzenini değiştirmiş bir insan var, büyük üzüntü. Bir anda al aşağı olmuş bir hayat... elbette öfkesi olacak fakat şu an ayrılalı ne kadar süre geçmiş durumda?Daha gecen en sammimi arkadasiyla oturuyorduk cocuk bu gulmezdi senden sonra guldu yuzu dedi..o kiza kufurler etmesi kpssye 1 ay kala eski nisanlisi ile yazismalarini yakalamasi.sonra sinava calismayi birakmis tabii herkes atandi.ozel sektordeyken tanistik hayli daginikti hayati benimle tekrar duzen istemis sinava girmis simdi atama bekliyor.yani sevgisi degil ama ofkesi var eminim buna.bir de dis hatlardan beni karsilayacakken once ben karsilastm bu kizla ama nisanlima bir sey soylemedim o da gormus olmaliydi beni beklerken.geldim hicbir tepki yoktu yuzunde guldu .bakalim soylecek mi dedim soyledi siradan bir olay gibiydi aslinda o gun emin olmustum onun icin emin olmadigina ama bu aksam cok garip duygular hissetttim inan neyin ne oldugunu anlayamadim.
Cok cok haklisiniz ben bunlari soylesem ben seninle hic mi hayal kurmadim gole gidip bisiklet surucez bilmem ne hic mi demedim diye hayallerini siralayacak hakli cikmaya calisicak vs..Anlattıklarınıza göre kadına nefret hatta öfke duyması normal bence çünkü hayatını çok etkilemiş
bu durum ama sanki hala aşamamış, saplantı haline getirmiş gibi..
Şimdi artık hayatını yoluna koymuş, sizinle tanışmış ve evlenmenize ramak kalmışken o kadın
ve onunla kurduğu hayaller aklına dahi gelmemesi gerekti.
Hayaller de zaten ne bilim çok değişik keyifli hobiler, geziler farklı şeyler vs olsa ne var bunda adam bunları yapmaktan keyif alacağı için kadından bağımsız o hayallerini yapmak isteyebilirdi denebilirdi.. Ama hayaller de çok saçma sapan şeyler yok lambaymış yok tişörtmüş.. yani bunlar mutlaka bunları yapmam lazım en büyük hayalimdi denilecek türden şeyler değilki..Çok basit şeyler..
Eğer hayalleri İsviçre Alp Dağlarına gitmek olsaydı mesela buna kimse bişey demezdi o kadınla kurduğu hayal diye adam sonradan oraları gitmek görmek ve gezmek istemekten vazgeçecek değildi.
Açıkcası size karşı sevgisi aşkı çok yoğun olsaydı çok mutlu olup gözü hiçbir şey görmez, o saçma sapan
tişörtmüş lambaymış aklına dahi gelmez hatta o kadından kurtuldum da seni buldum diye düşünüp mutlu
olması gerekirdi. İnsan başkasına aşık olduktan sonra eskiden kötü şeyler yaşatan kişiye olan öfkesi de geçer,
geçmeliydi..
Cok cok haklisiniz ben bunlari soylesem ben seninle hic mi hayal kurmadim gole gidip bisiklet surucez bilmem ne hic mi demedim diye hayallerini siralayacak hakli cikmaya calisicak vs..
Bakmasi degil de zevklerinin benzer olmasi ve evimizdr uygulamak istemesi acaba kadini mi taklit ediyor dusuncesine surukledi
Bir kaç yıl önce tanıştığım bir kadın kendini çıkmazda hissediyordu,çünki eşinin ikinci kendinin ilk evliliğiydi.Eşinin kendisine ayrı ve farklı bir birey olarak görmediğini,eski esinin dubloruymüş gibi muamele gördüğünü söylemişti.Onunla kurduğu düzen,eşyalar,çocuklarına davranış beklentisi ve ailesiyle ilişkisine varıncaya kadar aynı şekilde sürmesini istiyordu.Bazı erkekler at gözlüğü takmış gibi hedefe kilitleniyor ve yanlarında x ya da y kişisinin yürüdüğünün önemi olmuyor.Erkekler vizyonsuz değil bence, işlerine geldiği gibi davranıp konuyu da işlerine geldikleri gibi alıyorlar maalesef.
Ben yerinizde olsam " benimle bir hayal kuramıyorsan, eskiye takılı kaldıysan, güle güle" derdim.
Ben hazmedemem böyle birşeyi, eski sevgilisi ile yaşamayı düşündüklerini benle yaşayamaz.
Aynı şeyi ben karşımdakina yapmayacağımdan dolayı, bana yapılmasına ifrit olurum, midem kaldırmaz.
Tabii "yerinde olsam" dedim, yerinde değilim... Sen yine dediklerime kulak ver ama içinden nasıl geliyorsa öyle davran. Yönlendirmiş olmayayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?