Sinirden ellerim titriyor

Bu hayallerini belirtmesi dogrudur da, o kızı hala takip ediyor olması büyük sıkıntı.

Bu hikayede herkes birbiririni takip ediyor gibi.
Eski sevgili evlenip anne sifatini almus diye masum olmuyor bu durimda.
Cunku o da nisanlinizla kurduklari hayalleri baskasiyla yaptigi evlilikte gercege donusturmus
Nisanliniz da hayallerimi caldi diye vazgecmem demis.
Oysa hayaller ortakmis zaten.
Bu hikayade kimse kimseyi unutamamis gibi gorunuyor.
Sevgi saygi yerini hirs ve intikam duygularina birakmis olabilir.

Tesekkurler. su saaate kadar konustuk deli gibi aradi zaten.sen diyorsun ki koluna mikrop bulasti kes at ben temizlerim o mikrobu.benim hayalimdi yasamaktan gocunsam cekinsem sorun vardi ama ben sorun olarak bile gormuyorum kendini nasil kiyaslarsin onunla ben senin eski sevglini bir gn kendmle kiyaslamadim falan dedi.ben inkarda edebilirdim ama etmedim durust oldum onunla hayal kurmadim fikirlerimin hepsini esiyle yapti ofkeliyim suan bile konusuyo olmak ofkemmi katliyo falan dedi.benim emin olamadigim gercekteb kizi mi kiskandi yasamimizi benzetmeye calisti ? Kiz mi gercekten fikirlerini uyguladi emin degilim.tshirt bir zamanlar her yerde meshurdu google ihtiyacim yok karim bilir falan.esi de giymis bu da bana bir kac ay once baska bir adamin uzerinde atti tabii.tesaduf olmadigini kendi fikirleri oldugunu soyledi zaten ama ogrenci evinde onlarin oldugunu ve o donemde fikirlerinden bahsettigini soyledi.

Son düzenleme:
Daha gecen en sammimi arkadasiyla oturuyorduk cocuk bu gulmezdi senden sonra guldu yuzu dedi..o kiza kufurler etmesi kpssye 1 ay kala eski nisanlisi ile yazismalarini yakalamasi.sonra sinava calismayi birakmis tabii herkes atandi.ozel sektordeyken tanistik hayli daginikti hayati benimle tekrar duzen istemis sinava girmis simdi atama bekliyor.yani sevgisi degil ama ofkesi var eminim buna.bir de dis hatlardan beni karsilayacakken once ben karsilastm bu kizla ama nisanlima bir sey soylemedim o da gormus olmaliydi beni beklerken.geldim hicbir tepki yoktu yuzunde guldu .bakalim soylecek mi dedim soyledi siradan bir olay gibiydi aslinda o gun emin olmustum onun icin emin olmadigina ama bu aksam cok garip duygular hissetttim inan neyin ne oldugunu anlayamadim.

Aslında üniversite dönemlerinde uzun süre beraber oldularsa benzer zevkleri olması normal, tam tercihlerin oturduğu zaman. Ben başta kadının instagramından foto atıyor gibi algılamıştım şuan daha normal geldi. Sadece eski sevgilisinden neden bu kadar nefret ediyor hala? Çok büyük bir olay yaşayarak mı ayrılmışlar?

Israrla ortak olmadigini idda etti.ben kitap okurken altini cizdim liseden beri benim 2013te se kitabim var 2017 de de hanginizin cocugu icin kurdum yani dedi ? Yillardir cocugum olacak bu satirlari okuyacak dedim dedi.bu da onun gibi hayal kurdum ve bunu o yapti grdugumde de ne kadr basit biri dedim zaten fln dedi.ben de ben yapamazdim dedim yapamadimda dinledgim sarkiyi bile dinleyemedim seninleyken dedim.ben kacmiyorum ki kacma ihtiyaci duymuyorum diyo

Kpssye 1 ay kala kiz eski nisanlisiyla konusurken bununla iliskisini surduruyor.aptal yerine koyuyor en nefret ettigi sey hala hayatta..ve ben bunu daha cok yeni ogrendim.baslarda bahsetmezdi bile.

Evlenmedi diye degil de aylarca aldatildigi icin bir yandan onunla cikarken bir yandan eski nisanlisi ile konusup sordugunda yooo dedigi aptal yerine koydugu icin diyor.ha bir de annesinin okulu uzattigi icin ipsiz sapsiz demesi, kizin buna karsilik kpssye 1 ay kala nisanlisina donmesi yuzunden diyor sanirim.bu arada arkadaslarindan hayli onde konulari bitirmisken beyfendi sinava dahii girmiyor tum arkadslari burokratken kendisi ozeldeydi beni taniyana kadar.sonra hayatini duzene sokmasi hayli zaman aldi birlikte kurduk her seyi tekrar.ama bu olay baska yani bugun bu kadar ofkelenmesinin sebebi yillar sonra karsisina cikiyor olusu.ama anlamayacagimi mi zannetti ya da onemsemedi mi bilmiyorum.kendisine gore kacmiyormus.o onun hayalleriymis.kurmadim onunla her seyi biliyordu zaten falan diyor.

En dogrusunu sen hissedersin
Ona karsi bi kuyruk acisi var mi sence ?
Seni onun yerine koymus olabilir mi ?

En dogrusunu sen hissedersin
Ona karsi bi kuyruk acisi var mi sence ?
Seni onun yerine koymus olabilir mi ?
Ya gercekten bunu kendimi begendigim icin soylemiyrum ama aramizda ucurum var aklim almiyo onun yerine koyduguna ama basari takintisi olusmus onda ondan sonra..en iyi universitede oku elin adami gelip sana ipsiz sapsiz desin uzattti diye terkedil falan uzun sure bunun sorununu yasadik duzen kurmadan adim atamadik vs.belki bunlarin hirsi hala var anliyorum belki basarili olmasi hosuna gidiyodu ben oyle bir okuldan mezn dgilim misal kizim kariyeri daha iyi.bilemem ki ne dusunerek blog yaz dedi (fotograf cekiyorum ben bu arada )

Bilemiyorum dedigim gibi karsidan bakinca senin anlattigin kadariyla adamda takinti olmus.
Kadin evlenmis barklanmis iki cocuk sahibi olmus ama bu hala hirsli ..
Eger bizim hissettiklerimiz dogru ise onun golgesiyle yasamak zor olur .
Ama nikaha 20 gun kalinca ne yapilir bilemedim
Ya ic sesini dinleyip vazgeciceksin
Ya kulaklarini tikayip yola devam ediceksin.
Ikisi de zor
Allah yardimcin olsun

Özrü kabahatinden büyük resmen. Şurada kalmış nikahına 20 gün, mis gibi nişanlın var, yeni bir hayat kuruyorsun, hala eski sevgiliyi takip etmek neden? Bazı erkekleri anlamak gerçekten çok zor.

yol yakinken ayril
kafasi o kadinda kalmis
rezil bide kadindaki butun fotolari sana atmis
bundan sana hayir gelmez

İyi de kadını takip etmese, fikirlerini çaldığını asla bilmezdi. Hem takip ediyor hem de fikirlerimi çaldı o. diyor.

İyi de kadını takip etmese, fikirlerini çaldığını asla bilmezdi. Hem takip ediyor hem de fikirlerimi çaldı o. diyor.
Hepimiz takip ediyoruz orda sorun yok ben de bakiyorum yeri geliyor.benim sorunum kadini kiskanip hayatimiza yaptiklarinimi yapmaya calisti yoksa farkedince benim fikrimdi diye mi savundu emin olamaamak

yol yakinken ayril
kafasi o kadinda kalmis
rezil bide kadindaki butun fotolari sana atmis
bundan sana hayir gelmez
2 foto atti.biri lamba , digeri tshirt kadinin tarzi birebir aynisi degil sozde kendi fikriymis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…