En baştan anlatcm gerginlik sebebini. Kv bizde bir kaç gündür güya bana yardımcı olmak icin geldi. İlk geldiği gün silme süpürme yaptı hepsi bu. Neyse bu önemli değil oturup sohbet ederken ben içimde hiçbir hesas kitap yapmadan konuşurum bu yüzden kendime çok kiziyorun çünkü bunlarla başka türlü muhabbet edilemez. Gorumce bebeğimiz olunca bize hiçbir şey almadı. Eşim de dedi ki bizde onun çocuğu olunca almcz. Ok dedim. bi de bizim aramız açık konuşmuyoruz gorumceyle. Kv ile sohbet ederken konu hediyeye geldi bende o almadığı için biz de almcz dedim haklısınız tabi falan dedi ben de bunun eşimin fikri olduğunu üstüne basa basa söyledim. O da ben karışmam sizin bileceğiniz iş falan filan ertesi gün telimi bulamadım çaldırmak için kv nin telefonunu ldim ekranı açar açmaz mesaj önüme çıktı. oğlum x e hediye almak istersen surda uygun bir mağaza var falan. Mesajı görünce çok sinirlendim. seninle bir şey konusulmuyor dedim mesaj atmışsın sanki ben aldırmıyorum gibi benden gizli. Yok yanlış anladın falan dedi işte bana sormuştu x e ne alalım diye o yüzden attım dedi ben de eşim böyle bir şey sormaz dedim. Eşime sordum hemen ben bir şey sormadım sallıyor dedi. Bende küstüm buna konuşturmadm falan. Dün grip oldum sabahtan öğlene kadar yataktan kalkamadım diğer çocuğu arıyor ne yapıyorsunuz diye gelin yatıyor dinleniyoruz falan demiş öbürü de hava güzel niye evdesiniz çıkın gezin falan demiş. Çünkü kendisi bana yardımcı olmaya değil gezmeye gelmiş her zamanki gibi. Cocuguna demiyor ki kız hasta başını kaldıramıyor diye yatıyor diyor. Neyse dedim çıkarayım bunu dışarı evde hiç çekilmiyor hadi çıkalım dedim kızım sen hastasın falan da demiyor direk atladı tabi. Eve geldik dedim ki yemek işi sende benim kolumu kaldıracak halim yok tamam dedi. Saat 20.30 oldu hala tv izliyor çocuk var evde yemek yemesi lazım kalktım yemek yapmaya ama aşırı sinirliyim. Çocuğum da ayaklarımın dibinde oyun istiyor o arada 2 kere kafa üstü düştü bende o sinirle onu kolundan tutup sarstım oyle davrandığım için de oturdum ağlamaya başladım. Bu arada kv bu çocuk seni yoruyor falan diyor çok moral verir kendisi. Son olay sabah çocuk uyandı eşime dedim kalkamiyorum hiç halim yok annene ver çocuğu o da aldı gitti ben zaten uyumuyorum ama kalkacak halim de yok. Bunlar kahvaltı koyup oturup bir güzel yemişler kimse gelip te uyuyor musun uyanık mısın gel kahvaltı et demedi. Ben de kahvaltı masasini görünce eşime nankorsun insan sormaz mı tarzında bir sürü laf ettim. Çok sinirlendim. Kv de ordan diyor ki evet hasta yemek yemesi lazım falan filan. Ya kahvaltı ederken soyleseydin ya bu lafları samimiyetsiz. Çok zoruma gitti. Ne yapayım ben şimdi yaptırım uygulamak istiyorum ikisine de. ikisi de düşüncesiz ve bencil. Karışık oldu biraz olumsuz yorum gelecektir sorun yok. Ayrıntılı anlatsam o olumsuz yorumlar da gelmez ama yazacak halim de yok