• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirden hastalık falan kalmadı ...

Hastaysanız çıkmasaydınız dışarı.
Hastayım deyip çıkarsanız iyi olduğunuzu düşünüp birşey yapmaya yeltenmemiş olabilir kayınvalideniz doğal olarak.
Evinizi süpürmüş silmiş zaten ne yapsın her gün elinde bez gezsin mi evin içinde?
Siz hergün temizlik mi yapıyorsunuz?
Bakın ikinci gebeliğim,ne annem ne kayınvalidem gelip evimi temizlemedi ki çağırsam annem koşa koşa gelir,kayınvalidemden beklentim yok. Kalkar kendi kahvesini yapar içer,benden beklemez. Yemek yaparım yeriz tabağını kaldırır ,fazlasına zaten izin vermem.
Çok sıkıştıysam kendim yapamayacaksam çağırırım temizlik için birini,parama geçer nazım temizlenir oldu bitti yani.
Kimseye minnet edemem.
Sizde tırnağın varsa kaşınırsın hesabı beklentinizi minimumda tutun derim.

Ee istediğini söylersen,

istemediğini de işitirsin..

Çenenizi tutmayı öğrenmediğiniz sürece, milletin ağzına laf vermiş olursunuz..kv "bunu bana tavis kendi söyledi" dese yalan olmaz çünkü söylüyorsunuz :) her aklınızdan geçeni söylemeyin ve dahası eşinizle konuştuğunuz herşeyden kv ne..

Eşinizin görümcenize birşey almayacağını sanmıyorum..dayılar genelde yeğenlerine kıyamaz çokta severler..sizden gizli dahi olsa alacak neticede kardeşi..erkekler ailelerinden biri söz konusu olduğunda "kısasa kısas" yapamıyorlar.

Ee istediğini söylersen,

istemediğini de işitirsin..

Çenenizi tutmayı öğrenmediğiniz sürece, milletin ağzına laf vermiş olursunuz..kv "bunu bana tavis kendi söyledi" dese yalan olmaz çünkü söylüyorsunuz :) her aklınızdan geçeni söylemeyin ve dahası eşinizle konuştuğunuz herşeyden kv ne..

Eşinizin görümcenize birşey almayacağını sanmıyorum..dayılar genelde yeğenlerine kıyamaz çokta severler..sizden gizli dahi olsa alacak neticede kardeşi..erkekler ailelerinden biri söz konusu olduğunda "kısasa kısas" yapamıyorlar.
Bu benim eşim için geçerli bir kural değil almaz eminim ama alsa da sorun yapacağım bir şey degil. ketum değilim başıma ne gelse bundan geliyor zaten

Insanlar bir çocuk doğurdunuz diye sizi pışpışlamak zorunda değil ..
Kv gelip size yardım etmek zorunda değil nihayetinde kv sizin hizmetçiniz değil!!!
Yok geldi bir süpürüp sildi yattı.
Yok yemek işi sende .
Ne çirkin kelimeler yahu .
Maaşa da bağlayın da kadının emeği boss gitmesin ne de olsa kıymet verecek bir gelin yok karşısında .
Teli bir actiiiiimmmm ki pat diye mesaj karşıma çıktı olmaz yemiyoruz canım bunları .
Basbayağı kadının telini karıştirmissin :KK66:
Dışarılara çıkıp lostur lostur gezen kadın
Kalkıp kahvaltısını da yapabilir ..
Bi de yaptırım yapacakmış pardon ??????
Kv yaşamıyor olsaydı kim yapacaktı işinizi
Insan kullanmaktan ve sadece kv diye gıcık kapmaktan vazgeçin .
Insanlara huzur verin.
Kv nın yerinde olsam adım bile atmam senin evine!
Aldığım en alakasız yorum için teşekkürler. Çok şükür çocuk doğurdum diye kocam değil hickimseden pispislama beklemiyorum. Bun a sene tek başıma hickimseyi tanımadığım bir şehirde yalnız baktım çocuğuma. Kimse ona gel evimi temizle demedi asla demem de zaten ama onun burda olması benim hastalanmam tek derdim iyilesip ders çalışmak.. bir kap yemek pisirmeyecekse ben babaanneyim diyen dolanmasn ortalıkta. Ayrıca en sinir olduğum yorum da telini karistirmisim falan bilmeden yorum yapmayin lütfen ben kocam dahil kimsenin telini karıştırmam. Hele ki kv. Ayrıca böyle bir mesaj atacağı aklıma gelse zaten anlatmazdm. Saçma yorumlarinizi alıp sayfamdan gider misiniz lütfen.

ketum değilim başıma ne gelse bundan geliyor zaten

En azından sorunların sizin tarafınızda ki kaynağını kabulleniyorsunuz, gerisi bunu düzeltmekte..çokta zor birşey değil..anlatmak istediklerinizi kuşa,börtü böceğe hatta doğradığınız sebzelere anlatın ama insanlara anlatmayın :)

Bugün bu kararı alın ve hayatınıza geçirin..Sevgiler.

Back
X