- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Kızılacak bir şey gerçekten yaaa
nasıl yükseltebilirim ?hiçte kızılacak birşey değil
o kızlar güzelmi allah aşkına , bu kadar tepki verirsen evlendıkten sonra senden korkusundan daha çok saklar birşeyleri ,
kızların kaşlarını sen göstermişsin nişanlına algıda seçicilik insan direk kaşlara odaklanır meselaa ,
bende herkesin boyun bölgesine bakıyorum meselaa biraz sıkıntım vardı orayla ilgili , hemen orası dikkatımı çekiyor ,
özgüvenin yuksek olsun
benim istediğimi yapmaz mı yaBen en çok kaş modeli bakmaniza takildimuzman çizip size en uygun hangisiyse onu yapıyor boşuna gözlerinizi yormayın
Senin istediğini yapar ama ya yüzüne yakismazsa? 1 saate yakın model deniyor çiziyor beraber bakıyorsunuz şurası şöyle olsn burası boyle olsn ortak karar alınıyor öyle yapılıorbenim istediğimi yapmaz mı ya
Bak bu benim kaşım yapılı falan deil ablam yaptırdı mesela onada böyle ama haff ince yapıldı benzedgmzden bu model onada yakıştıbenim istediğimi yapmaz mı ya
ay kaşların çok güzel canımBak bu benim kaşım yapılı falan deil ablam yaptırdı mesela onada böyle ama haff ince yapıldı benzedgmzden bu model onada yakıştıkasma yani arastrma gidince zaten birlikte karar verrsnz
nasıl yükseltebilirim ?
Sagol canm valla iyi biyerde yaptrrsan gerceginden farksız oluyor iyi arastr yaptrcgn yeriay kaşların çok güzel canım
Ya Allah rızası için beni sakinleştiririn annem çok abartıyorsun diyor ama ben delircem
Ben uzun süredir kaş yaptırmak istiyorum nişanlıma sürekli kaş modeli gösteririm o da yorum yapar roacutane dan dolayı yaptıramıyorum dün gene bir kaş gösterdim bu güzel ama çok kalın bak birisinde vardı o kaş olabilir dedi ne o dedim yok yok söylemem kızarsın şimdi boş yere kafana takarsın dedi söyle ne o dedim instagramda rotasız seyyah var ikimizde takip ediyoruz 1 ay önce Kazakistandaki Rus karışımı çok güzel kızlar diye yazıp paylaşmış ben de gördüm gönderiyi o gönderiyi açsana orda yorum yapmışlar kaşları yapılı bu kızların diye ben de baktım fotoğraflara bi kzıın kaşı güzel olmuş öyle yaptır dedi ya yorumları okumuş tek tek zaten yorum okuma merakı var daha önce de çok konu geçti böyle neyse bir de 8 fotoğraf falan vardı hepsine tek tek bakmış galiba telefonumu kapattım dün ev tutuldu anneme demiş soracajlarım var açsın telefonu açmadım bir de yazmış böyle bir güzel günde şu yaptığın şeye bak ya bir de bana diyor senden başkasını gözüm görmüyor hıı görmüyormış ya bunun gözü dışarı da mıııı
Açtığınız her konu komik bence. Hatta troll olduğunuzu düşünüyorum.çok mu komiiik
Ben de bu durumu atlatmayı çok istiyorum zaten zor çünküBelli ki hiç dert tasa görmemişsin hayatında ve sürekli kendine dert arıyorsun. Ne diyelim inşallah bi gün bunları hatırlayıp ben neleri takıyormuşum kafama meğer ne saçmaymış diyecegin durumlar yasamazsın
kendini kısıtlamışsın da burda herkes biliyor konularınıBen de bu durumu atlatmayı çok istiyorum zaten zor çünkü
Belki unuturlarkendini kısıtlamışsın da burda herkes biliyor konularını
ne alaka işim var çook şükürÇok işsizlik annecimmmmm
ne zaman düğün?Belki unuturlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?