Sinirden iki gündür yerimde duramıyorum

Kızılacak bir şey gerçekten yaaa

hiçte kızılacak birşey değil
o kızlar güzelmi allah aşkına , bu kadar tepki verirsen evlendıkten sonra senden korkusundan daha çok saklar birşeyleri ,
kızların kaşlarını sen göstermişsin nişanlına algıda seçicilik insan direk kaşlara odaklanır meselaa ,
bende herkesin boyun bölgesine bakıyorum meselaa biraz sıkıntım vardı orayla ilgili , hemen orası dikkatımı çekiyor ,

özgüvenin yuksek olsun

nasıl yükseltebilirim ?

Ben en çok kaş modeli bakmaniza takildim uzman çizip size en uygun hangisiyse onu yapıyor boşuna gözlerinizi yormayın

benim istediğimi yapmaz mı ya
Bak bu benim kaşım yapılı falan deil ablam yaptırdı mesela onada böyle ama haff ince yapıldı benzedgmzden bu model onada yakıştı kasma yani arastrma gidince zaten birlikte karar verrsnz

Eklentiler

• 20180623_122403-1-1-1.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 51
nasıl yükseltebilirim ?

önce kendini sevecen ,kendini begenecen , ne olursa olsun hereyin sana yakıştıgını düşünecen ,
erkege çok kıskandıgını belli etmeyecen totosu kalkar devamlı ordan vurur seni ,
sevdiği kadına bakan bir erkek gördüğün zaman
ayy aşkım senın bana baktıgın gibi bakıyor diyecen

Ya sen daha bu adamı bıktıramadın mı Yeminlen adamda ermiş sabrı varmış....
Bak güzel kızım kaç yaşındasın bilmiyorum ama şu ergen triplerini biraz bıraksan artık diyorum. Bu nedir ya ? 18 yaşında ergenler gibi. Kızların fotosuna bakmış mış, kaşları güzel demiş. Bak adamı bıktıracaksın sonunda haberin olsun.

Belli ki hiç dert tasa görmemişsin hayatında ve sürekli kendine dert arıyorsun. Ne diyelim inşallah bi gün bunları hatırlayıp ben neleri takıyormuşum kafama meğer ne saçmaymış diyecegin durumlar yasamazsın

Günler sonra foruma girdim. Ve merhaba üşüyen prenses! Yine siz, yine gereksiz saçma sapan bir konu. Of ki ne of!

Ben de bu durumu atlatmayı çok istiyorum zaten zor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…