Sinirden iki gündür yerimde duramıyorum

Bence çok ayıp yapmış cnm boş ver sen kafana takma onun hiç kusuru yok mu önce kendine baksın ama bence kimse için kendini degistirmene değmez

Sana daha önce demiştim.
Sen de az zor hatun değilsin diye.
Ve yine diyeceğim.
Az zor hatun değilsin.
Allah oğlana sabır versin.

hayir cikis falan aramiyor. sadece her ortamda dikkat cekmeyi seven biri olarak burada da dikkat cekmek istiyor hepsi ama hepsi bu. bildigin pelinsu ama nirvanaya ulasmis hali.

hayir cikis falan aramiyor. sadece her ortamda dikkat cekmeyi seven biri olarak burada da dikkat cekmek istiyor hepsi ama hepsi bu. bildigin pelinsu ama nirvanaya ulasmis hali.
Aynen başlığı okuyan sanır ki bir aile travması yaşamış sanki çocuklarıyla sokakta kalmış prenseslerin derdi böyle oluyor demekki biz prenses olamadık nerden anlıcaz

Aynen başlığı okuyan sanır ki bir aile travması yaşamış sanki çocuklarıyla sokakta kalmış prenseslerin derdi böyle oluyor demekki biz prenses olamadık nerden anlıcaz
Sayfalarca da yorum yapılmış prenses işini biliyor

Zaten diyorum bu kadar kendine eziyet etme içimde olsa aldatsam seni ruhun duymaz diyor

Ay keşke ben de böyle rahat olsam yaa

Her konunda oldugu gibi bunuda premses sendrmuna baglıyorum cocuga yazık aklı varsa kaçar evlenınce nefes aldırmazsın.

Bende takip ediyorum rotasız seyyahı ve bende çok iyi hatırlıyorum kızlar çok güzeldi. Hatta ikisinin yüzü aklımda kalmış gözümün önüne geldi şu an. Bence abartmışsınız. Kaş modelleri baktığınızı bildiği için o da ister istemez başkalarını inceliyordur.

Bence abartmışsın
Ben de kendimde bir değişiklik yaptırmak istediğimde misal saç rengimi değiştirmek isteyip eşime danıştığımda o da sağda solda dikkatini çeken renkleri bana foto atar o dönemlerde daha sık inceler kız fotolarını falan
Nişanlında bu yüzden incelemiş olabilir

Bu arada merakımdan ben de girdim baktım hakikaten güzel kızlar ve bitanesinin kaşı çok hoşuma gitti

Abartman ayrı , hergün kaş göstermen ayrı saçmalık. Git beğendiğin kaşı yaptır.

valla tatlim.prensesler boyle degil bence bu bildigin Kezban.

Ne çektiniz yahu şu heriften. Kır düğünü yapmaz, cep teli almaz, nişanlıma 100 kontür alayım demez... Bir de üstüne sizi kıskanıyorum hatta kıskandırmaya bile başladı.

Süründürün bence, primsesliğin fıtratında trip atmak vardır.

Kesinlikle öyle ayrıca güzellik başka bir olay güzel görünce ister istemez bakıyoruz ama evlilik için güzellikten fazlasını görmek gerekiyor nişanlınız da siz de bunu görüyor:)
Görmüyor gariban, görse arkasına bakmadan kaçmıştı )))) iyi ki, erkek doğmamışım. Topitop olurdum böyle kadınlar yüzünden

Hem beraber kaş beğeniyorsunuz ondan sonrada neden baktın oluyor. Ben eşimle beraber bikini bakıyorum oda bana doğal olarak bikinili mankenler gösteriyor. Bu demek değildir ki mankenlere sulanıyor ben istedim oda yardımcı olur. ya kașa kendin karar vereceksin yada kizmayacaksin. Bence abartıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…