Sinirden iki gündür yerimde duramıyorum

bilemiyorum kötü niyetle incelemedim diye yemin etti ama

Abartıyosunuz.. Mesela rus kazakistan karışımı ya da farklı millette olabilir kadın degilde erkek paylaşsaydı bende bakardım nasıl bir tipleri var diye. Bu illa ağzımın suyunun aktığını mı gösteriyor.. Yapmayın lütfen potansiyel sapık gözüyle bakmayın eşinize ya..

haklısınız baya da yemin etti kötü niyetle bakmadım vallahi diye beni mutlu etmek için evin anahtarlarını getirmiş ben de ona acı kahve yaptım barıştık :)

fotolara baktım. Güzel kadınlar ama öyle açık saçıklık yok, normal yüz yani, dışarı çıktığında da hiç bakmaması lazım, tv izlememesi lazım, adamın bunlara bakmaması için hep başı önde yürümesi lazım günlük hayatta da, ben kıskanılacak bir durum göremedim

vallla bende baktım kıza güzelmiş kaşı. ama bu fotografı tvyi kıskanma işinin b*kunu çıkarmayın arkadaslar ya. Allah göz vermiş görecek.napıcaksın bağlıycakmısın.aaa evet olabilir güzelmiş de.kasmayın bu kadar hayatınızı zindana çevirmeyin

evet ben de başın önde yürü diyorum zaten

Bence konu cok ciddi. Ne demek hangi kasi yapayim diye sorunca adamin ornekle cevap vermesi. At yuzugu sekerim att

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…