- 22 Aralık 2014
- 5.379
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
bilemiyorum kötü niyetle incelemedim diye yemin etti amaBence abartmışsın
Ben de kendimde bir değişiklik yaptırmak istediğimde misal saç rengimi değiştirmek isteyip eşime danıştığımda o da sağda solda dikkatini çeken renkleri bana foto atar o dönemlerde daha sık inceler kız fotolarını falan
Nişanlında bu yüzden incelemiş olabilir
yok canım çok az kaldıPrenses sen evlenmis miydin hayırlı olsun
çok mu komiiikGörmüyor gariban, görse arkasına bakmadan kaçmıştı )))) iyi ki, erkek doğmamışım. Topitop olurdum böyle kadınlar yüzünden
Valla yaKıskançlığınız farkında olmadan rotasızın işine yaradı. Kaç kişi, meraktan profilini ziyaret etti
haklısınız baya da yemin etti kötü niyetle bakmadım vallahi diye beni mutlu etmek için evin anahtarlarını getirmiş ben de ona acı kahve yaptım barıştık :)Abartıyosunuz.. Mesela rus kazakistan karışımı ya da farklı millette olabilir kadın degilde erkek paylaşsaydı bende bakardım nasıl bir tipleri var diye. Bu illa ağzımın suyunun aktığını mı gösteriyor.. Yapmayın lütfen potansiyel sapık gözüyle bakmayın eşinize ya..
Öyle anlatmışsın ki kızları ve güzel kaşlarını senin konuna odaklanamıyorum. Kızları çok merak ettim.İnstagramdan o kızları bulmaya gidiyorum
Rotasız seyyahın profilini bulmuşsundur herhalde. 8. Sırada kızların fotoları.Ben bulamadım insta' da
fotolara baktım. Güzel kadınlar ama öyle açık saçıklık yok, normal yüz yani, dışarı çıktığında da hiç bakmaması lazım, tv izlememesi lazım, adamın bunlara bakmaması için hep başı önde yürümesi lazım günlük hayatta da, ben kıskanılacak bir durum göremedimYa Allah rızası için beni sakinleştiririn annem çok abartıyorsun diyor ama ben delircem
Ben uzun süredir kaş yaptırmak istiyorum nişanlıma sürekli kaş modeli gösteririm o da yorum yapar roacutane dan dolayı yaptıramıyorum dün gene bir kaş gösterdim bu güzel ama çok kalın bak birisinde vardı o kaş olabilir dedi ne o dedim yok yok söylemem kızarsın şimdi boş yere kafana takarsın dedi söyle ne o dedim instagramda rotasız seyyah var ikimizde takip ediyoruz 1 ay önce Kazakistandaki Rus karışımı çok güzel kızlar diye yazıp paylaşmış ben de gördüm gönderiyi o gönderiyi açsana orda yorum yapmışlar kaşları yapılı bu kızların diye ben de baktım fotoğraflara bi kzıın kaşı güzel olmuş öyle yaptır dedi ya yorumları okumuş tek tek zaten yorum okuma merakı var daha önce de çok konu geçti böyle neyse bir de 8 fotoğraf falan vardı hepsine tek tek bakmış galiba telefonumu kapattım dün ev tutuldu anneme demiş soracajlarım var açsın telefonu açmadım bir de yazmış böyle bir güzel günde şu yaptığın şeye bak ya bir de bana diyor senden başkasını gözüm görmüyor hıı görmüyormış ya bunun gözü dışarı da mıııı
vallla bende baktım kıza güzelmiş kaşı. ama bu fotografı tvyi kıskanma işinin b*kunu çıkarmayın arkadaslar ya. Allah göz vermiş görecek.napıcaksın bağlıycakmısın.aaa evet olabilir güzelmiş de.kasmayın bu kadar hayatınızı zindana çevirmeyinYa Allah rızası için beni sakinleştiririn annem çok abartıyorsun diyor ama ben delircem
Ben uzun süredir kaş yaptırmak istiyorum nişanlıma sürekli kaş modeli gösteririm o da yorum yapar roacutane dan dolayı yaptıramıyorum dün gene bir kaş gösterdim bu güzel ama çok kalın bak birisinde vardı o kaş olabilir dedi ne o dedim yok yok söylemem kızarsın şimdi boş yere kafana takarsın dedi söyle ne o dedim instagramda rotasız seyyah var ikimizde takip ediyoruz 1 ay önce Kazakistandaki Rus karışımı çok güzel kızlar diye yazıp paylaşmış ben de gördüm gönderiyi o gönderiyi açsana orda yorum yapmışlar kaşları yapılı bu kızların diye ben de baktım fotoğraflara bi kzıın kaşı güzel olmuş öyle yaptır dedi ya yorumları okumuş tek tek zaten yorum okuma merakı var daha önce de çok konu geçti böyle neyse bir de 8 fotoğraf falan vardı hepsine tek tek bakmış galiba telefonumu kapattım dün ev tutuldu anneme demiş soracajlarım var açsın telefonu açmadım bir de yazmış böyle bir güzel günde şu yaptığın şeye bak ya bir de bana diyor senden başkasını gözüm görmüyor hıı görmüyormış ya bunun gözü dışarı da mıııı
yav nolacak abartma instagramdan nelere kimlere bakıyoruz o zaman hepimiz mi suçluyuz. art niyetli olsa tutup sana göstermezKızılacak bir şey gerçekten yaaa
evet ben de başın önde yürü diyorum zatenfotolara baktım. Güzel kadınlar ama öyle açık saçıklık yok, normal yüz yani, dışarı çıktığında da hiç bakmaması lazım, tv izlememesi lazım, adamın bunlara bakmaması için hep başı önde yürümesi lazım günlük hayatta da, ben kıskanılacak bir durum göremedim
o da öyle diyor benim niyetim kötü olsa sana mı söylerim hiç ya diyoryav nolacak abartma instagramdan nelere kimlere bakıyoruz o zaman hepimiz mi suçluyuz. art niyetli olsa tutup sana göstermez
Rotasız seyyahın profilini bulmuşsundur herhalde. 8. Sırada kızların fotoları.
dalga geçmiyorsun demi barıştık çünkü :/Bence konu cok ciddi. Ne demek hangi kasi yapayim diye sorunca adamin ornekle cevap vermesi. At yuzugu sekerim att
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?