Sinirden kafayi yemek uzereyim

s.refsiz getirecem burnundan
Boşver çok takılma bence. Düğünler telaşlı olur. Kendi akrabaları ailesi vs. Ona bi şey diyemezsin. Ama yok numara istemişler yok kız arkadaşım var demiş bunlar çok gereksiz bence. Sana anlatması saçmalık.

ilk acaba ego icin mi anlatti uydurdu dedim ama sonra dusununce bir anda yeter arkandan is cevirmeiyorum o kadar kisi istedi numarami vermesim falan dedi ki dogrudur isi bilmem ne etkilemistir bazilarini ama nasil sinirliyim hala ben bilirim

Yapabileceğin en güzel şey umursamamak. Hicbirsey olmamış gibi ilgili davranın inan bin kat kötü olur:)) asla ve asla hissettiğini hissettirme inan çok şey kazanırsın

Hiç normal değil,bende kızardım böyle ilgisizliğe hepimizin düğünü Nişanı oluyor ama hiçbir kadın düğün var diye sevgilisini ihmal etmiyor, en mutlu anlarımızda bile onlarla iletişim halindeyiz, bana samimi gelmedi erkek arkadaşınız.. Arayıp sormayın .

Ailesinin yanına gitmiş düğün telaşından sürekli arayıp soramaz illaki fakat arada sırada cevap vermesi gerekir.
Bekarlığa veda yapmışlar içmişler bir de numara isteyenler olmuş bunları da gelip size anlatmış güven sarsıcı.

egosunu tatmin etti galiba bilmiyorum suandada keyfi yerindedir dugun sonrasi yer gene boklar, ama dahada kendimi uzmem ne hali varsa gorur pesinden kosacak degilim boyle umutsamaz birinin

Valla düğün telaşı diyorlar da neyin telaşı anlamadım sağdıç değil birşey değil.
En fazla araba kullanır kuaföre bırak al merasimi o kadar.
Akşamları yazamasa anlarım da sabahtan yazmıyor tuhaf.
Bence sevgilisinin olduğu bilinmesin istedi.

Bence de dugun telasi bilmem neyle alakasi yok. Kendi mi evleniyor da telasi olsun. Ben kendi dugununde elinden telefon dusurmeyen damat gordum ya:) altinda baska sey ararim ben bunun.

Diger mesajini yeni okudum. Cluba gitmisler icmisler bir suru kiz numarasini istemis. Bir de sana bunlari mi anlatiyor? Belli ki agziyla icmemis. Yasi kac bu adamin? Olgunluk sifir.

damadin sahidiydi ama ne olursa olsun uc gundur tas tasimadi bencede benim bilinmemi istemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…