- 5 Haziran 2016
- 970
- 740
- 103
- Konu Sahibi bayanpukina
-
ay allah korusun kalbime inecekBelki de kendi düğünüdür, çok gördüm de böyle şeyler ondan.
dondu kavga ettim konusmuyoruz belki ayrilirim bileEtrafında meraklı akraba yoğunluğu varsa pek telefonu elinde değildir.. bak gene o kıza yazıyor diye laf sokulmasin diye de olabilir.. wc harici yalnız kalamiyor olabilir.. az zamanda düzgün bi kaç cümle ile gönlünüzü alacak becerisi olmayabilir.. bence dönünce sorun detaylı..
dondu kavga ettim konusmuyoruz belki ayrilirim bile
bakamadim hep isim vardi sarjim yoktu dedi sonra tamam canim neyse ney guzel miydi dedim oda anlatti falan dun gece bekarliga vedada icmisler sabaha kadar clubde bu aksamda bircok kisi numarasini istemiste guya sevgilim var demis actim agzimi yumdum gozumu saydirdim kapattikDöndüyse gerekçesi neymiş peki?
dun gece bekarliga vedada icmisler sabaha kadar clubde bu aksamda bircok kisi numarasini istemiste guya sevgilim var demis actim agzimi yumdum gozumu saydirdim kapattik
bakamadim hep isim vardi sarjim yoktu dedi sonra tamam canim neyse ney guzel miydi dedim oda anlatti falan dun gece bekarliga vedada icmisler sabaha kadar clubde bu aksamda bircok kisi numarasini istemiste guya sevgilim var demis actim agzimi yumdum gozumu saydirdim kapattik
ha iste bende tam bunu dusunuyordum hakliymisim isteBncede sinirlenmen gayet normal bir de veda partileri numara istemeler filan tam sinir bozucu seyler ne olursa olsun cevap vermeli seni aramali sonucta cenaze filan degil dugun yani hic aklina gelmemesi tuhaf
s.refsiz getirecem burnundanÜç gün free takılıp dönmüş işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?