Sinirden kocamı boğmak istiyorum

Kötü bir alışkanlığı yok. Kitap okuyor. Burada sorun onun hareketleri değil, sorumsuzluğu. Çocuğu yaparken tek taraflı yapmadığınız değil mi? 2 kişi yaptınız. O halde ikiniz de ortak sorumlulukları olmalıdır. Eşine bunları anlat ve öğret. Sorumlulukları bittikten sonra boş vaktinizde oturur ikiniz de kitabınızı okuyup, dizinizi izlersiniz.

Öncelik sıralamasını düzeltmeli yani. Anlıyorum bütün yük üstünüzde ama siz de bu kadar fevrileşmeyin. Döner dolaşır yine size gelir çünkü.

Bugün sabah yediden beri ev topluyorum ancak şu an kapı çalsa içeri girip oturacak yer yok evde ama tabi bu benim sorunum :sopa:

Siz eşinizden yardım istiyor musunuz?
Akşam yemeğinden sonra, çocukları eşine devredebilirsin..
Sende o arada işlerini bitirirsin ( gerçi ev işi hiç bir zaman bitmez )
Kendine vakit ayırırsın, duş alırsın..

Hatta eline kitap alır okursun.. Eşine de bir bakış atarsın..
Görsün bakalım..
Ev işleri bitiyo mutfak o esnada çocuklarla oynuyo sonra uyku saatleri geliyor ben uyutuyorum ikisini de uyut derken benim de pilim bitiyo biraz telefona bakıp bende uyuyorum. Sorun kitap okuma değil zaten sorun karşı tarafı küçük görmek

Kafs
Twitter'ı gereksiz ve salakça buluyor ve eşine "Kitap okumak, senin gibi twitter'da salak salak gezinmeye benzemez." demek istemiş herhalde.

Bu üslupta bir adam 2.000 kitap okusa ne, 5.500 kitap okusa ne?

Okuduğunu anlamayanlardan mı yoksa?
Kafa basmıyor sa ondan bence 😉

İyi akşamlar herkese ben 5 yıllık evli iki çocuk annesiyim. Küçük kızım 15 aylık diğeri ise 3,5 yaşında ben ise çalışıyorum ama kızlarıma bakmak için ücretsiz izindeyim.Sorunum ise anlayışsız hödük kocam kendisi dışardan görünce ay ne efendi çocuk denilecek sakin sessiz bi insandır. Ancak evde miskin miskin gazete okuyayım uzanayım derdindedir Ev işlerine çok az yardım eder mutfağa hiç girmez.
Bugün ki kavga konusu ise kendisi bu aralar kitap okuyor ben evde çocuklarla ev işleri ile boğuşuyorum o esnada. Biraz önce de elinde ıpad kitap okuyormuş bende çocuklar yanımda oturuyorum ne yapıyorsun dedim. Kitap okuyorum burda öyle salak salak twitter da geçinmeye benzemez dedi. Ben sinirden tepem attı tüm gece uyumuyorum çocuklarla ben uyuyorum kendi başka odada dinlenip sabah işinegidşyor.gelince hazır yemeğini yiyip tv izliyor birde üstüne beni beğenmeyip laf sokuyor.
Yani ben sırf çocuklarımın hatrı için ücretsiz izne ayrıldım yoksa iyi maaşlı rahat bi.işim var. Kendimi feda ettim birde beni beğenmiyor. Çok sinirliyim kendisine bir sürü saydım sövdüm ağladım ama kimin umrunda tabi. İşte böyle arkadaşlar içimi buraya dökeyim dedim.
Tek söyleyeceğim işe başla. Yemek yapma derdi yok çocuklar evi dağıttı derdi yok. Evde daha çok yoruluyorsun çünkübeyin kaldırmıyor yardım etmeyen eş varsa hiç kaldırmıyor. Bakıcı tut çocuklara baksın akşam içinde yemek yapsın bitti. Sende işten çıkıp eve gidince yemeğinizi yiyip çocukları uyut sende yat uyu

Tek söyleyeceğim işe başla. Yemek yapma derdi yok çocuklar evi dağıttı derdi yok. Evde daha çok yoruluyorsun çünkübeyin kaldırmıyor yardım etmeyen eş varsa hiç kaldırmıyor. Bakıcı tut çocuklara baksın akşam içinde yemek yapsın bitti. Sende işten çıkıp eve gidince yemeğinizi yiyip çocukları uyut sende yat uyu
Az kaldı küçük kızım azcık daha kendini ifade etmeyi öğrensin. Zaten herkes bana şaşırıyor takdir ediyor. Çünkü yaşayanlar ne kadar zor bi.ilin altından kalktığımı görüyor.

Paşaya bak "okuyom ben yhaa " havasında. Benimki de bugün dedi ki ikinci bardak çayım hep yarım kalıyor ağız tadıyla içemiyorum. Ee ben birinci bardağı da bitiremiyorum bir yıldır. Bir bakıyormuş çocuk yine onun kucağındaymış. Ben bu çocuğu seninle yaptım cami avlusunda bulmadım farkındaysan dedim. Çok doğal değil mi ben bir şeyle ilgilenirken senin bakman dedim. Çocukların kapatma düğmesi var zannediyorlar. İsteyince kapansın isteyince açılsın. Bunlar da paşa keyfine baksın ama olmuyor öyle.

Benimde iki küçük çocuğum var ve çalışmıyorum ama eşim ben çocuklarla ilgilenirken, birşeyleri yetiştirmek için uğraşırken, kitapta okumaz herhangi başka birşey de yapmaz. Ben çok büyük saygısızlık olarak görüyorum bu tip durumları, hele ki çocukların ihtiyaçları varsa işin içinde.

Küçüğü belki sizi ister ama büyüğü eşiniz uyutabilir, ayrıca imkânınız varsa haftada, onbeş günde bir temizlik için yardım alabilirsiniz. Madem size yardımda bulunmuyor esnaf azından temizlik yükünüz azalmış olur.

Az kaldı küçük kızım azcık daha kendini ifade etmeyi öğrensin. Zaten herkes bana şaşırıyor takdir ediyor. Çünkü yaşayanlar ne kadar zor bi.ilin altından kalktığımı görüyor.
Aynı durumda olan birisini dikkate alarak söyledim. Bakicida gayet iyi bakıyor oda konuşur doğruyu yanlısı öğretir böyle giderse sen kafayı yiyip stresten ALLAH C.C KORUSUN hasta olursun o yüzden basla geç kalmamaya çalış kuzu

Paşaya bak "okuyom ben yhaa " havasında. Benimki de bugün dedi ki ikinci bardak çayım hep yarım kalıyor ağız tadıyla içemiyorum. Ee ben birinci bardağı da bitiremiyorum bir yıldır. Bir bakıyormuş çocuk yine onun kucağındaymış. Ben bu çocuğu seninle yaptım cami avlusunda bulmadım farkındaysan dedim. Çok doğal değil mi ben bir şeyle ilgilenirken senin bakman dedim. Çocukların kapatma düğmesi var zannediyorlar. İsteyince kapansın isteyince açılsın. Bunlar da paşa keyfine baksın ama olmuyor öyle.
Aynen bizimde aynı azıcık bi iş yapsın ben yorıldumdeyince döner döner onu söyler 😓😡

Benimde iki küçük çocuğum var ve çalışmıyorum ama eşim ben çocuklarla ilgilenirken, birşeyleri yetiştirmek için uğraşırken, kitapta okumaz herhangi başka birşey de yapmaz. Ben çok büyük saygısızlık olarak görüyorum bu tip durumları, hele ki çocukların ihtiyaçları varsa işin içinde.

Küçüğü belki sizi ister ama büyüğü eşiniz uyutabilir, ayrıca imkânınız varsa haftada, onbeş günde bir temizlik için yardım alabilirsiniz. Madem size yardımda bulunmuyor esnaf azından temizlik yükünüz azalmış olur.
Temizlik için 2 haftada düzenli kadın alıyorum ama ütüyü falan hallediyor ev işleri bitmiyor yemek yenildiği sürece devam ediyo

Aynı durumda olan birisini dikkate alarak söyledim. Bakicida gayet iyi bakıyor oda konuşur doğruyu yanlısı öğretir böyle giderse sen kafayı yiyip stresten ALLAH C.C KORUSUN hasta olursun o yüzden basla geç kalmamaya çalış kuzu
Ben o kadar takmıyorum ama bazen kaldıramıyorum idare edemiyorum

Temizlik için 2 haftada düzenli kadın alıyorum ama ütüyü falan hallediyor ev işleri bitmiyor yemek yenildiği sürece devam ediyo
İki haftada bir değil,her hafta,hatta gerekirse, haftada iki çağırın yardımcı kadını.
Siz sadece yemek yapın ve dağınığı toparlayın.
Kocanıza müstahak yardımcı kadına fazla para ödemek.

Back
X